Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mai stiti ceva de Prettysunshine. Doamne ajuta sa fie bine.

Nici eu nu mai am nimic de la ceilalti copii, in afara de patut. Le-am dat zicand ca e ultimul. Oricum eu am avut baieti si acum pe fetita v-a trebui sa o imbrac ca pe o domnisoara. Mai am caruciorul care e din ala pentru 2 frati ca a fost diferenta mica intre ultimii doi, asa ca nu-l mai pot folosi.

Mi-am gasit in schimb ceva carucior care-mi surade insa trebuie sa-l studiez mai bine. Ce nu-mi place e ca are si landou si sincer nu stiu daca ala-si are rostul.
http://www.babyshops.ro/167-maxima.html

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor......Adrai ma bucur ca vii cu vesti bune, eu te-am mai urmarit pe la gravidutze prin Fiv si am citit ca esti bine, sa va traiasca baietzelul si sa fiti sanatosi, sarcina usoara in continuare si te mai asteptam cu vesti pe la noi.
Pretty este cam in aceasi situatie, toata starea ea a aflat ca este de la un fobrom, acum se roaga si noi ne rugam sa fie totul bine, sa se opreasca contractiile, sa ne rugam fetelor in continuare pentru ea si bebe Lucas.
Eu sunt bine, evoluam, luam proportii si bebe Matei se misca im fiecare zi, abia asteptam morfofetala de pe 12 februarie.
Pupici

21+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Somleac, Pretty e bine, bebe Lucas e la caldurica, mami a lui nu mai are contractii dar se lupta cu un nenorocit de fibrom (ii da la cap cu morfina, datorita durerilor, dar sufera si reactiile adverse gen voma)
Ne rugam ca bebe sa stea cuminte acolo pana la termen.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

somelac, stilul acesta de carucior l-am avut eu la Sofia si mi s-a parut util landoul in primele 6 luni, apoi copilul vroia sa stea tot mai mult ridicat si nu l-am mai folosit. ne-am impiedicat de el inca cateva luni cand am cumparat unul sport inglesina. dar marea mea problema era greutatea. stau la etajul 2 , fara lift si trebuia sa duc jos caruciorul pe bucati:cadrul metalic mai intai... apoi landoul si apoi veneam cu bebe si rucsacel....a fost o perioada horror. de multe ori nici nu ieseam la plimbare ca ma saturam sa ma cocosez...

eu recomand carucioarele care le poti strange cu o singura mana, astfel incat sa nu fie necesar sa pui copilul pe jos, ori sa te apleci atunci cand in strangi / il desfaci

Pt cei care au curte ori parcare subterana si au unde la sa carutul e cu totul alta poveste...

--------------------------------------------
Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Mai stiti ceva de Prettysunshine. Doamne ajuta sa fie bine.

Nici eu nu mai am nimic de la ceilalti copii, in afara de patut. Le-am dat zicand ca e ultimul. Oricum eu am avut baieti si acum pe fetita v-a trebui sa o imbrac ca pe o domnisoara. Mai am caruciorul care e din ala pentru 2 frati ca a fost diferenta mica intre ultimii doi, asa ca nu-l mai pot folosi.

Mi-am gasit in schimb ceva carucior care-mi surade insa trebuie sa-l studiez mai bine. Ce nu-mi place e ca are si landou si sincer nu stiu daca ala-si are rostul.
http://www.babyshops.ro/167-maxima.html

Aceeasi nemalurire o aveam si eu in legatura cu caruciorul.L-as fi vandut pe cel care il avem,care e cu landou,sa iau direct unul sport tip umbrela,dar apoi m-am gandit ca nasc in mai si din iunie deja putem iesi la plimbare,iar landoul il vom folosi toata vara pana la 3-4 luni si cred ca va fi mult mai bun decat un carucior sport care nu tine spatele la fel de drept...Pe Iris am nascut-o iarna si caruciorul a sosit deabia in martie,cand era cam mare sa mai stea la orizontala,asa ca landoul e nefolosit,dar acum e alta treaba,caci il voi folosi de la bun inceput,asa ca sa-si merite banii

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Da,Marina,ai mare dreptate cu caratul caruciorului.La noi a fost mai simplu ca-l tineam in masina(i-am pus folie special pt asta,ca sa nu se vada)si asa mergeam in parc,acolo scoteam carutul si apoi puneam fata in el..da depinde mult si de masina,cat e portbagajul de incapator.
Si cel mai ok carucior pe care l-as lua daca as avea bani e pliko p3 de la peg perego..l-as studiat pe youtube si mi se pare ca are multe chestii pe care alte carucioare nu le au,plus fiabilitatea,ca urasc sa ma chinui sa urc si sa cobor borduri sau sa nu pot umbla pe drumuri sparte.

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ma bucur ca bebe Luca e la caldurica. Sper sa stea acolo suficient cat sa se poata naste in siguranta. Doamne cat a suferit biata Pretty inca de la incepututl sarcinii!. Merita un bebe sanatos.

Am fost sa vad caruciorul live si m-a cucerit. L-am si comandat, mi-l aduce la un pret mult mai bun decat l-am gasit eu pe net.

Deci si eu stau la bloc ( etajul 4 fara lift). Cel mai mult am folosit scaunelul de masina pe care il fixam pe carucior. Asta pentru ca: - puteam sa -l las jos daca nu mai puteam sa urc /cobor ( mai ales ca eu aveam in brate si unul de un an si 5 luni)
- nu scoteam copilul transpirat ( cu spatele ud din scaunel sa-l pun in carucior sau din carucior sa-l duc sus
- caruciorul l-am tinut jos legat cu lant de bicicleta, coboram, fixam scaunelul si valea.
- circul enorm de mult cu bebe dupa mine si la lucru si la dus copii mai mari la diferse activitati ( noi practic din matern ne-am dus direct la banca si apoi la concertul Dariei de pian)

Ce m-a cucerit la caruciorul asta:
- caruciorul sport se da jos de pe cadru, astfel ca atunci cand il folosesti cu landou sau scaunel si trebuie sa-l pui in masina nu mai ai de ridicat tot caruciorul ci doar cadrul, ceea ce inseamna kg in minus foarte importante mai ales pentru o mamica care trebuie sa faca manevra asta de cateva ori pe zi inca din primele zile de lauzie.
- se face suficient de mic cand se inchide cat sa incapa si in masini mai micute, ceea ce nu-i valabil pentru alea care se inchid tip umbrela
- nici un carucior din cate am avut pana acum care se laudau ca se inchid cu o singura mana nu se inchideau chiar asa de usor. La toate ai nevoie de ambele maini si de cele mai multe ori inca un picior.
- imi place ca e inalt, deci bebe nu circula cu nasul chiar la teava de esapament a masinilor, iar cand e mai mare pe sport are vizibilitate mai buna.
-imi place ca poti monta caruciorul sport si cu fata la mama si cu spatele dupa dorinte si necesitati
- mi se pare bun ca pret fata de dotarile pe care le are , plus garantie 24 luni

Cam astea-s argumentele care mi-au venit in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iulia, avem masina mare, incape toata casa in ea dar nu am putut sa o folosesc in acest sens pt ca sotul merge la servici. Stiu ca la un mom dat ma gandeam sa cumpar o rabla sa o tin langa bloc doar pt depozitat carutul..
Dar tu cat timp ai tinut copilul in casa la inceput? Eu la o saptamana bateam drumurile deja....

Somelac, cu crezi tu ca te simti mai confortabil dar nu cred ca este mai usor si mai mic carutul prezentat de tine fata de un inglesiba tip umbrela. Eu am varianta simpla, doar sport si imi parea rau ca nu am luat tot setul de la inceput. Este incredibil de usor de folosit.

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

iulia, avem masina mare, incape toata casa in ea dar nu am putut sa o folosesc in acest sens pt ca sotul merge la servici. Stiu ca la un mom dat ma gandeam sa cumpar o rabla sa o tin langa bloc doar pt depozitat carutul..
Dar tu cat timp ai tinut copilul in casa la inceput? Eu la o saptamana bateam drumurile deja....

Somelac, cu crezi tu ca te simti mai confortabil dar nu cred ca este mai usor si mai mic carutul prezentat de tine fata de un inglesiba tip umbrela. Eu am varianta simpla, doar sport si imi parea rau ca nu am luat tot setul de la inceput. Este incredibil de usor de folosit.

ooo...la plimbari am fost primii,chiar din a2a saptamana de viata,bateam magazinele la greu cu cosuletul auto si parcurile cand era vreme insorita.Problema a fost ca eu comandasem caruciorul pe e-bay din noiembrie si a sosit tocmai in martie si atunci a fost vreme f urata cateva saptamani asa ca tarziu am reusit sa facem prima plimbare in carucior sau mai bine zis cu caruciorul ca fata n-a vrut sa stea in el fiind obisnuita deja in marsupiu...asa ca ea statea in marsupiu si eu impingeam carutu gol,asa ca sa ma mandresc si eu prin oras cu carut de 400 euro ...dar sper ca de data asta il vom folosi la maxima capacitate.

POZE IRIS

Mergi la inceput

Somleac,felicitari pt achizitie,sa-l folositi sanatosi.E exact cel din link?ma intereseaza pt finuta mea ceva de genul asta si dupa cum l-ai laudat i-l voi recomanda mamicii.Cred ca inca nu l-ati probat pe strada,dar totusi ma intereseaza cum "ruleaza"?Noi am mai avut un Nurse sport,la care nu se lasa spatarul,dar care mergea super super usor pe orice tip de drum,asta din cauza rulmentilor f buni care erau in roti.

POZE IRIS

Mergi la inceput