Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia82 spune:
Asa am facut si eu,am dat toate hainele lui Iris cele de pana la 1 an,mai mult din cauza ca incepeau sa se ingalbeneasca si am zis ca mai bine sa profite si altii de ele si oricum acum nu prea le-as mai putea folosi pt ca Iris s-a nascut iarna si cam toate hainutele erau grosute.Ma gandesc ca nastem in mai-iunie si s-ar putea ca din iunie deja sa imbracam puiutii in haine de vara.
Oricum pe langa hainute mai sunt multe de luat,cosmetice,treburi de pe la farmacie,pampers,biberoane,lucruri necesare mamei in maternitate...dupa lista care mi-am facut-o ajung la peste 3.000 ron cu cheltuiala si m-as apuca din timp ca sa nu dau toti banii o data,dar vad ca ma apuca surperstitiile 
Si fiindca nu pot iesi din casa ma voi apuca de-o veche pasiune de-a mea:shopping-ul on-line ![]()
POZE IRIS
mami Iulia
22+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
aa...si am mai dat cosuletul auto,cadita cu suport,premergatorul,patuturile.Noroc ca am pastrat caruciorul si jucariile .Deci incep cam de la zero cu toate,caci lucrurile care le-am dat au trecut deja pe la 3 copii si sincer nu prea le mei vreu,prefer sa iau totul nou.
POZE IRIS
mami Iulia
22+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Marina_1609 spune:
eu lucrusoarele le-am dat ca nici nu banuiam sa mai apara la orizont alt bebe
in plus nu avea sens sa ocum o groaza de spatiu in casa mai ales daca nu stiam ce va urma sa fie urmatorul bebe. dar le-am dat la prieteni. norocul face ca in gasca noastra de prieteni sa se fi nascut in ultimii doi ani numai fetite asa ca au de unde sa se intoarca inapoi
. Eu o sa ma asigur in primul rand cu hainitele de baza, alea de inceput pt ca nu voi mai face greseala sa declar "usile deschise" tuturor vizitatorilor din primele zile. cam o luna intentionez sa tin departe pe toti si apoi, cu siguranta vom primi diverse lucrusoare...
Primul carucior 3in1 l-am vandut pt ca imi era tare greu sa ma misc cu el si cand nu a mai fost nevoie de landou am zis ca nu are rost sa le stivuiesc pe balcon. am luat altul sport pe care il avem si acum depozitat pe la bunici insa este utilizabil de pe la 6 luni. Si mai am unul f usor si mic cu care inca se mai plimba Sofia. Carut de bebe ne-a promis deja nasa noastra ca ni-l imprumuta primele luni.
Patut nu mai cumpar. Avem patutul din lemn la care vad ca Sofia a renuntat si acum doarme in cel de calatorii
, deci m-am scos
O sa le refac mobilierul din camera atunci cand o sa aiba si bebe mic macar un an si voi lua patuturi ce copii mai maricei.
Scaun de masina trebuie sa ii iau Sofiei o alta categorie si acesta sa ramana pt bebe, deci o sa sarim etapa "scoica".
Cantarul de bebe trebuie doar sa il recuperez.
Scaun de masa pt cand va fi momentul avem. Sofia oricum nu a binevoit sa stea prea mult in el....
Sterilizator ni-l imprumuta nasa iar
Dar asa e, trebuie diverse maruntisuri de notat pe lista....medicamente, consumabile...
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
floretronela spune:
Astazi am implinit 26 saptamani!

Mai avem 98 zile pana la marea intalnire conform tickerului :). Saptamana viitoare pe 10 ne intalnim iar cu nenea dr. Abia astept sa il vad pe Surubel, sa vad ca e bine ca drumul si plimbarile lui mami tacanita nu l-au deranjat cu nimic. Ma uit la voi ca ati facut toate morfologica de trim 2 .. noi nu. In 13 ian cand am fost la dr eram preocupata sa fie totul bine ptr drum si oricum nu aveam cand sa o fac pana la plecare ca nu aveam programarea facuta. Ma intreb oare imi da si mie de facut sau e prea tarziu? Nu de alta dar sunt geloasa pe voi recunosc. ![]()
Va pupacim pe toate si va servim cu un suc virtual

Carmen
26+Serban Mihai 
Valentina_D spune:
Am intrat si noi sa ne laudam, ca in fiecare saptamana, de altfel, cu noua semnatura
In rest, suntem bine, miscaciosi, si urmeaza sa facem analizele de trimestrul II. Ma rog la Bunul Dumenzeu sa trecem cu bine si de asta

25+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
STEFYY spune:
azi am implinit si noi 26 de saptamani si am tras si o cazature pe o parte a burtii cand impingeam la pat sa-l dau la loc,sper sa nu fi patin nimic bebe
Prety sa dea domnul sa fie totul bine
26+
Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)
ramo_jo spune:
Si noi ne schimbam astazi semnatura...Valentina vad ca noua de fapt ne poarta noroc ziua de Marti
...bafta tuturor fetelor care urmeaza sa faca analize si ecografii si multa bafta lui Pretty...te asteptam cu vesti bune!

22+ 
adria42 spune:
Prettysunshine, Doamne Ajuta sa reziste maruntelul si sa se inchida colul!

Valentina, iti spun cu intarziere "LA MULTI aNI!". Sa fii sanatoasa si tu si bebebita si sa ai parte numai de bucurii!

Pup toate gravidutele si ma bucur ca aveti rezultate bune la eco si la teste!

Noi implinim maine 19 sapt. si fetita...este BAIETEL!
Nu prea am timp sa intru pe net pt ca lucrez pana seara, dar va citesc si eu cand apuc si sunt cu gandul alaturi de voi!
[gravida]18+ cu baietel
anna_i spune:
Felicitari, Adria, chiar ma intrebam ce faci, daca esti bine, cum merge cu bebelinul.. 
22+
tzuna spune:
Si noi suntem bine. Detectez miscari cat mai ample in burtica si acum pot si sotul si fetita mai mare sa se bucure de samburel.
Eu sunt oarecum intr0-un mini concediu dar cu toate astea m-au chemat ieri la lucru dar am recuperat azi si am stat si am pictat cu fetita si am facut curat si mancare.
Ma enerveaza ca e atat de frig. Vreau sa se incalzeasca mai repede. Nu vreau sa fie f cald dar sa pot iesi din casa fara sa inghet si sa stau toata incordata. Plus gheata asta ma streseaza la culme.
Cumparaturi bebe- da, asa este ne tb f multe dar consumabilele cel putin (scutece, servetele, cosmetice ) le las pe ultiam suta caci ocupa mult spatiu si nu stiu unde sa le pun deocamdata. Am fi vrut sa reamenajam putin apartamentul pana sa se nasc bebe 2 dar nu stiu dc vom reusi. Dc nu va tb sa dam macar cu var in dormitor si sa mai luam un dulap.