Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Neata fetele!
Pretty, sper ca totul e bine pana acum si ca starea a revenit la normal.
Valentina, La multi ani! pentru sambata. Scuze intarzierea, dar acasa nu vrem calculator sau net. Multa sanatate iti doresc, sa ai bebe sanatos si la termen.
Sambata mi-am luat rezultatele la analiza de secretie si tot n-am scapat de Candida. Dr. mi-a dat 6 ovule cu Polygynax, dar pe cutie scrie ca nu s-au facut teste pe gravide, dar nu e recomandat sa se foloseasca in sarcina. Totusi, scrie ca poate fi luat profilactic inainte de nastere. Voi ati luat asa ceva?

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani valentina, un bebe sanatos si cumintel

Pretty ma rog pentru tine si bebicul tau. Sper sa fie totul in regula pana la capat.

Felicitari fetelor care si-au vazut intre timp bebeii la eco.

Roxib eu n-am luat asa tratament, dar ma gandesc ca daca ti l-a recomandat medicul stie el ce face.

Fetelor voi mai apucati sa faceti ceva miscare, sport in masura in care se mai poate numi asa . Eu la inot nu mai apuc iar ce faceam dimineata ( un fel de taebo dar lent) nu am mai facut de 2 saptamani din motive de dormit ca o valiza.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

sport zici? am facut eu aseara...ca vaca pe gheata....
am alunecat in parcare. nu am luat curba bine cand mergeam pe langa masina....si m-am duuuus...bine , am avut ceva bafta...m-am tinut cu o mana de roata masinii si m-am dus mai lin, asa pe un sold. in felul asta am evitat impactul prea puternic si m-am lovit doar un pic la sold dar mai rau mi-am sucit mana ca acum abia mai scriu...
bine ca am scapat fara lovituri la burta sau cazatura in fund

si asta se intampla in timp ce ma ratoiam cu sor'mea ca nu-mi placea cum a organizat cumparaturile in portbagaj.... Cand am cazut s-a albit la fata si brusc s-a terminat toata cearta. nu am mai scos un cuvant pana acasa...

--------------------------------------------
Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Marina inteligent mod de a pune capat unei dispute. Bine ca nu ai patit ceva la burtica. Mana se mai drege ea.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna dimineata.

Marina,imi pare rau pt cazatura,bine ca n-ai lovit burtica.
Somleac,ce sport???eu stau numai in pat ...desi ieri am iesit la o mica plimbare prin zapada,ca mi-era dor de aerul de afara.

Fetelor,voi cam pe cand va ganditi sa incepeti cumparaturile pentru bebelusi?Eu una nu mai am rabdare,dar sper sa mai rezist

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc pt sprijin si incurajari,din pacate nu prea mai sunt sperante,colul e 1 cm si e deschis,mi-au micsorat doza la perfuzie si deja cred ca incep iar contractii,perfuzia asta era ultima sansa,nu se mai poate face nimic,din pacate.Nu pot scrie mai mult,perfuzia e exact la mana dreapta.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si 23+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Multumesc pt sprijin si incurajari,din pacate nu prea mai sunt sperante,colul e 1 cm si e deschis,mi-au micsorat doza la perfuzie si deja cred ca incep iar contractii,perfuzia asta era ultima sansa,nu se mai poate face nimic,din pacate.Nu pot scrie mai mult,perfuzia e exact la mana dreapta.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si 23+ cu bebe Lucas

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Pretty,daca te incurajeaza,eu la sarcina anterioara am ajuns la spital la 32 de saptamani cu dilatatie de 4cm,aveam si contractii nedureroase,m-au tinut o vreme cu perfuzii,apoi pe medicamente si am nascut la 37 de saptamani la cerere,desi as mai fi putut sta probabil o saptamana-doua|(dar nu mai aveam rabdare)...deci cu ditamai dilatatia am reusit sa rezist inca 5 saptamani,asa ca se poate.
Iti tin pumnii sa fie totul bine

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua burtici
fetelor mi-a venit rezultatul de la triplu test este bun uraaaaaaaaaa.
au mai ramas 20 de saptamani dap.
sunt stresata dimineata m-am catarit dupa 2 sapt de necatarit si surpriza 3kg kgin 2 sapt in total 10kg tragedie gata de azi am intrat la restrictii ca nu se mai poate, in ritmul asta iau 20 kg pana la sfarsit, poate reusesc sa ma mentin sau sa nu mai iau asa de repede kg ma disper singura, cred ca o sa fie obsesia sarcinii nr de kg in puls.
prettysunshine dumnezeu este mare .iti tinem pumnii

poate va fi bine, trebuie
va pup pe toate si pe toti

20 cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

pretty, fii tare! cu siguranta va fi bine si bebe va mai sta la caldurica!

iulia, eu deja am inceput sa cumpar cate ceva si asta inca inainte sa aflu ca voi avea fetita. ii luasem o salopeta de blugi, o pereche de blugi, niste bodyuri care sunt asa mai universale, sosetute... Mare lucru nu voi lua ca mai am de la Sofia insa am si dat destule si nu stiu ce voi recupera....asa ca vreau sa ma asigur.

Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PRETTY- dc ai citit mai sus ce am scris si eu si alte fete vei vedea ca totul tine de repaos si bafta. In unele cazuri colul se inchide bine inapoi si nu mai sunt probleme pana la nastere. dc nu si nu cred ca iti pot face cerclaj doar ca va tb sa fii mai cu bagare de seama dupa si apoi la final cand incepe travaliul s afugi repede sa-ti scoata firul. Iti tinem pumnii sa fii bine.

CUMPARATURI- deocamdata tu ai restrictii de deplasare asa ca va tb sa mai amani. Dc aflam ca asteptam baiat ma apucam deja de cumparat dar pentru ca va fi tot fetita m-am apucat mai degraba sa-mi sun prietenele sa recuperez o parte din hainutele care le-am dat lor de la fetita mea si abia dupa recuperari vedem ce ne lipseste. va trebui insa sa luam carut si poate chiar patut.

Mergi la inceput