Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

La multi ani Valentina, multa sanatate si un bebe sanatos si voinic la termen, pupici
Stefania ce ma bucur ca mai intrii, te asteptam cu drag in grupul de pe facebok, te pupacec si iti doresc numai bine.
Pretty este in spital , ieri s-a internat cu contractii si cu colul scurtat, ne rugam ca totul sa fie bine, si sa se intoarca sanatosi acasa.
Va pup pe toate

21+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

LA MULTI ANI VALENTINA!!! SA FI SANATOASA,FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!

PRETTY ITI TIN PUMNII CA TOTUL SA FIE BINE

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDREEA_MDM- e mai safe pentru bebe sa se nasca dupa 28 de saptamani mai ales dc intre inceperea travaliului si nasterea propriuz zisa e destul timp pentru a-ti administra medicamentele necesare pentru maturizarea plamanilor copilului. Acum ce sa spun... orice saptamana in plus conteaza. Dar stai si tu cat mai linistita si cu ajutorul lui Dumnezeu vei duce sarcina pana la termen.

IULIA 82- am avut colul deschis la prima sarcina si eram programata la cerclaj in saptamana 21 parca (nu mai stiu sigur). Dar pana atunci mi-a dat dr utrogestan si no-spa si a trebuit sa stau 1 luna numai in pat. ma dadeam jos doar sa mananc si sa merg la toaleta. Nu a fost usor dar oricum nu aveam responsabilitatea inca unui copil cu am acum asa ca a fost ok pana la urma si surpriza- cand m-am dus pentru consult ianinte de cerclaj mi-a spus ca sunt f bine si nu mai e nevoie iar din acel moment si pana la 38 de saptamani cand am nascut totul a fost ok . Am mers in concediu, am mers la serviciu....

Eu am placenta anterioara si o simt bine pe fetita dar sunt la a doua sarcina. Dc simti copilul in fiecare zi de cateva ori pe zi cred ca e ok.

PRETTY- suntem alaturi de tine si de bebe mic care este rugat sa stea in burtica pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Tzuna,mersi de raspuns.Cam asa si la mine,cand sa merg la cerclaj colul se inchisese aproape de tot,oricum la exterior era inchis.Acuma sper si eu sa fiu ca tine si pana la 38 de saptamani sa stea micuta cuminte.

POZE IRIS
mami Iulia22+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Stefania pai poti sa ne trimiti adresa ta de facebook daca ai, o sa te adaugam si o sa ai accesc.pupici

21+

Mergi la inceput

Stefania am primit PM-ul tau dar sunt mai multe persoane cu acelasi nume pe facebook.Te rog mai trimite-mi un PM in care sa imi descrii poza ta de profil, sa te pot recunoaste.Astept

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000876603414

link-ul duce la profilul meu de pe facebook

Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare.

Mami de ingeras plecat mult prea devreme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000876603414

link-ul duce la profilul meu de pe facebook

Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare.

Mami de ingeras plecat mult prea devreme.

Gata ti-am trimis invitatia.Ne vedem pe facebook...pupici!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Vreau si eu pe facebook cu voi...
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1117203067

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna dimineata
multa sanatate lui Ingrid si lui Pretyy

25+Alex Constantin
mami Stefanut(1 an si 5 luni)