Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(14)
Raspunsuri - Pagina 22
Marina_1609 spune:
iulia, eu dupa un an intentionez sa iau un astfel de pat Cel de desubt se scoate ca un sertar... Mi se pare cel mai comod asa. Doua paturi ar ocupa mult loc iar supraetajatele alea inalte nu imi plac
--------------------------------------------
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
steadya spune:
Buna seara mamici si burtici,
Ma bucur sa va cunosc pe aceasta cale si va rog sa ne introduceti si pe noi in listuta. Sunt gravida in 23 de saptamani cu bebe fetita Clara-Gia, pe care o asteptam cu mare nerabdare sa ni se alature noua parintilor si fratiorului Roan- Paul, 1 an si 5 luni, undeva spre sfarsitul lunii mai.
Va citesc cu drag si parca retraiesc cu emotie momentele placute din odisee din vremea cand eram o burtica la zmeurici de iulie-august 09...
Va pup si urez numai bine,
Marina_1609 spune:
cine se pricepe la capitole noi?
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 iulia, eu dupa un an intentionez sa iau un astfel de pat Cel de desubt se scoate ca un sertar... Mi se pare cel mai comod asa. Doua paturi ar ocupa mult loc iar supraetajatele alea inalte nu imi plac -------------------------------------------- Marina 23+ & ANA SOFIA (05.08.08)-------------------------------------------- Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog ![]() |
La un asa pat ma gandeam si eu,nu ocupa spatiu si nici nu risti sa se produca vreun accident.Deocamdata inca mai sper ca in maxim un an-doi sa ne mutam la casa si sa le fac fetelor un dormitor maaare,cu paturi separate...dar pana atunci cam asta ar fi alternativa.
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
iulia82 spune:
Bine ai venit,Adya.Sarcina usoara si bebe la termen iti doresc.Nu ma pricep la listuta,dar cu siguranta fetele care se pricep te vor adauga si pe tine
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Marina_1609 spune:
eu m-as risca sa fac un alt capitol dar nu cunosc parola nimic...
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
arwen92 spune:
buna ziua mamici si viitoare mamici.
in primul rand ma scuzati ca dau buzna peste voi aici
dar am ajuns si in situatia asta.
in al doilea rand sa facem cunostiinta inainte de toate.
sunt arwen o mamica tanara cu un baiat de 11 luni superb
am parcurs o odisee superba si apoi primul an pe forumul DC.
ne-am imprietenit cu o multime de mamici dragute
ne-am incurajat,ne-am ajutat,si ne-am imbarbatat...
acum sa spun direct si de ce am intrat:
a cam venit criza si la noi.si inca una profunda...eu nu iau indemnizatie sotul munceste pe unde apuca la negru.si cautand o solutie la problema noastra am hotarat ca sa vindem leaganul electric primii pasii,un landou-cos nou,o scoica auto,suport de baie deoarece baiatul ne le mai foloseste si ne sunt de prisos.le vand ieftin ca avem mare nevoie de bani.
cel mic a contactat un rotavirus si acum trebuie sa-i iau medicamente si trebuie un regim mai scumput ptr bugetul nostru.
multe detalii si raspunsuri la intrebari ,fie pe PM fie la adresa de messenger arwen_arwen92
va multumesc ptr timpul acordat.
va doresc o sarcina placuta in continuare, o nastere usoara si primele 365 zile cat mai linistite.
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de
Darius-Mihail

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
tzuna spune:
F bun patul cu inca un pat dedesubt dar unde l-ati gasit de vanzare si la ce pret? Caut ceva asemanator sau mi-as dori eu si mai mult o mobila completa cu paturi supraetajate dar nu de alea clasice ci la patul de sus sa se ajunga cu o scarita cu trepte. am modelele dar nu gasesc pe cineva care sa le aiba facute si sa le vad cum sunt. Si mai e si problema pretului. Patul cu 2 saltele una sub alta e in KIKA dar costa 1500 lei fara saltele. Mi se pare enorm.
http://www.mobiladef.ro/mobila-de-tineret-mobilier/1017-mobila-tineret-070.html - asta ar fi modelul simplu asa mai de buget redus dar destul de practic zic eu.
http://www.mobiladef.ro/mobila-de-tineret-mobilier/1041-mobila-tineret-094.html - asta ar fi ce-mi doresc eu de fapt.
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzuna F bun patul cu inca un pat dedesubt dar unde l-ati gasit de vanzare si la ce pret? Caut ceva asemanator sau mi-as dori eu si mai mult o mobila completa cu paturi supraetajate dar nu de alea clasice ci la patul de sus sa se ajunga cu o scarita cu trepte. am modelele dar nu gasesc pe cineva care sa le aiba facute si sa le vad cum sunt. Si mai e si problema pretului. Patul cu 2 saltele una sub alta e in KIKA dar costa 1500 lei fara saltele. Mi se pare enorm. http://www.mobiladef.ro/mobila-de-tineret-mobilier/1017-mobila-tineret-070.html - asta ar fi modelul simplu asa mai de buget redus dar destul de practic zic eu. http://www.mobiladef.ro/mobila-de-tineret-mobilier/1041-mobila-tineret-094.html - asta ar fi ce-mi doresc eu de fapt. |
tzuna, sunt unii Norvinia, cu biroul in ghencea la home design mall care fac astfel de patuturi la comanda. Nu stiu cat costa dar le poti trimite un email. eu pana una alta nu le fac.O sa le fac atunci cand bebe mic va avea cam un an si cand voi intentiona sa le las in aceasi camera sa doarma. Pana atunci nu vreau sa aglomerez casa cu prea multe patuturi daca nu vor fi folosite... iar din acelea supraetajate inalte mi se par prea periculoase inca si pt Sofia. chiar si peste un an...in plus mie nu-mi place sa dorm sus si nici pe copil nu vreau sa il urc acolo. imi imaginez mai ales vara cand e foarte cald.... dar mai vedem pana atunci.
Uite in camera fetelor s-ar potrivi binisor acest sistem de pat+dulap. biroul ar merge in continuarea patului...
Imi place si modelul celui verde de l-ai pus tu. nu pare a fi prea inalt totusi
Marina
23+
&
ANA SOFIA (05.08.08)--------------------------------------------
iulia82 spune:
Tzuna,uite un pat dublu accesibil ca pret:
http://marcoshop-online.ro/paturi-copii-2-in-1-p-1419.html
sau asa ceva,dar e mai scump,in schimb cei de aici fac si pe alte dimensiuni si atunci poate iese mai ieftin(eu am luat de la ei patutul pt Iris si sunt multumita de calitate,seriozitate..):
http://www.mobilleta.ro/detalii_produs.php?produs_id=44&id_subcategorie=2
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)