Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor
sunt distrusa, sunt cu psihicul la pamant, plang intruna de pe la ora 2 si nu mai stiu cum sa ma calmezaz am fost cu rezultatul la analize la "dna doctor" car sunt bunisoare doar un pic de diferenta la calciu si magneziu, si am intrebat-o si daca o sa ma asiste la nastere si a zis ca nu stie depide daca va fi de garda iar ea face foarte rar de garda in spital asa ca sansele ca ea sa fie de garda atunci sunt minime. a zis ca mai vedem daca ma asista sau nu. deci mi s-a facut greata de ea. daca nu o sa vrea sa vina la nastere nu mai calc pe la ea la cosultatii in veci. sper totusi sa se hotarasca in sensul pozitiv. dar eu sunt cazuta in butoisi bebelusul meu misa intruna cred ca si el vrea sa ma calmeze.

28s cristian cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dya draga, nu plange pui, zii de dulce lui d-na si cauta repede...un alt dr.. care sa vina la nastere

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

alied la asta m-am gadit si eu dar cred ca e cam tz acum la 33 sapt ca caut pe altcineva

33s cristian cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

alied la asta m-am gadit si eu dar cred ca e cam tz acum la 33 sapt ca caut pe altcineva

33s cristian cel mai iubit bebelus

Dya, trebuie sa te lase cuiva, nu se poate...spune-i ca tu te-ai bazat pe ea...macar daca nu poate sa te lase cuiva. Toti medicii au un coleg/colega la care-si lasa pacientii pe care nu-i pot asista.Pe de alta parte eu pe al doilea l-am nascut cu medicul de garda. N-am avut nici un stres si medicul a fost extraordinar...dar e adevarat ca eram la a doua nastere si deloc stresata...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!
Noi astazi am fost pt analize iar miercuri asteptam rezultatele. apoi joi la eco.
Simonelu..super living-ul....nu am cuvinte.
Viss felicitari pt vestile bune de la eco!
Un mare pt toate!!!

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally,

dya, linisteste-te, e bine ca ai aflat acum si ca te poti pregati si te poti hotara ce sa faci mai departe. Mie dr de la Cristi mi-a spus la 40 s+3 zile ca e la ski in Poiana si nu poate veni la nastere . E f bine ca ai aflat din timp.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ally,

dya, linisteste-te, e bine ca ai aflat acum si ca te poti pregati si te poti hotara ce sa faci mai departe. Mie dr de la Cristi mi-a spus la 40 s+3 zile ca e la ski in Poiana si nu poate veni la nastere . E f bine ca ai aflat din timp.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

la ski in poiana???????????? ce nesimtit!!!!!!! macar nu ti-a spus o minciuna mai frumoasa...ca are nush ce treaba sau ceva ...la ski in poiana si nu poate veni???????????si mai vor si bani???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, bafta la rezultate si la eco...Sincer si eu abia astept sa merg la dr marti. Pe mine ma cam doare burta....Hmmm.

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

BB-Yasmi, sotul e din Sciacca, e un oras de litoral la vreo 160 km de Palermo. Iar ca idei de papa din partea mea ai: paste-lasagna, sau cum sunt ardeleanca: gulas de porc sau vita cu muraturi, yammi (am mai scris mesajul odata ca prima data am dat gresit quote).
Viss, felicitari pentru bebici. Sper ca deja partea de creier optimista e mai pare decat cea sceptica. Uite ce mari sunt deja, asa ca nu mai are ce sa se intample rau.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

stiu perfect unde e sciacca!!! imi place mult!! noi mergem in menfi (aproape de sciacca) . ce fain e sa faci cumparaturile acolo.....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy felicitari pt vestile bune!! atat avea si dovlecelul meu la 33+... eheeiiii lasa kg.....daca ai ambitie si iti doresti nu ai cum sa nu le dai jos dupa nastere!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!

Mergi la inceput