Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish scuze, am raspuns la mesaj doar pe jumate, neuronul de gravida ce sa-i faci... e doar pompa cu dispozitivul in care se scurge laptele, care e ca un biberon fara capac...de fapt ce e pe poza, asta e in cutie. mi-am luat separat si niste borcanase de plastic de la avent pt stocarea laptelui, 29 lei! s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
borcanasele au si capace?ca pe vremea mea adiq acum 3ani se vindeau separat..sa te uitzi la ele si vezi ca la pompa iti mai trebuie un gat de pus intre pompa si borcanash ca sa pompezi direct in el,care se face fie biberon daca ii pui tetina fie ii pui capac si bagi la congelator sau frigider
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
anaxena ce bine ca mi-ai zis ca mai este si alta varianta decat cremele.
eu nu prea sunt adepta cremelor pentru ca toate sunt facute numai din porcarii. eu nici crema de fata nu folosesc, doar de maini.
o sa iau si eu asa sa vad cum o sa fie.
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
anaxena spune:
citat din mesajul lui roxy_s anaxena ce bine ca mi-ai zis ca mai este si alta varianta decat cremele. eu nu prea sunt adepta cremelor pentru ca toate sunt facute numai din porcarii. eu nici crema de fata nu folosesc, doar de maini. o sa iau si eu asa sa vad cum o sa fie. S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
mie dupa ce am dat n milioane pe creme,mi s-au reparat sfarcurile care erau jumate rupte cu asocilin,o crema veterinara pt vaci
dar vitamina A m-a ajutat foarte mult,mamele noastre au folsit-o
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
anaxena asa tare ti s-au crapat? ce nasol, dar bine ca ai gasit solutie.... ca la urma urmei te dai cu orice numai sa treaca.
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
scrish spune:
anaxena, uite ca la asta nu ma uitasem si nici borcanasele astea nu au capace! ce tampenie, de ce nu le-or vinde cu tot cu capace? o sa caut sa vad pe unde gasesc, chiar nu am vazut pana acum ca banuiesc k mi-ar fi sarit in ochi! bine ca mi-ai zis!
cat despre pompa, de ce trebuie gat? eu am dezmembrat-o complet si nu are nici o problema, adica pompa se inchide etans pe borcanel! ce imi scapa?
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
roxy, am vb prostii, acum am desfacut iar pompa sa ma uit sa vad despre ce zicea anaxena, si in cutie mai e un capac de biberon cu tetina, niste piese de silicon (cred ca pentru pompa, ce zicea anaxena ca trebuie probabil) si 2 tampoane pt sani!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
simonacip spune:
citat din mesajul lui scrish simo incerc si eu sa ma tin de etalonul pus de mamici de bebe3 s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
As vrea eu!
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
am reusit sa citesc si eu capitolul trecut....si am zarit ca vb despre prinderea landoului in masina...exista asa ceva????? eu nu am auzit si nici nu am vazut. pt car seat am luat isofix...exista ceva de genul si pt landou????????
si am mai vazut ca vb despre serviciile clinica privata-spital...si aici in cazuri extreme te trimit sau transfera la spitalul de stat,dar cred ca singurul motiv este pretul...cel putin aici unde am sa nasc eu..pt ca-i un spital privat si din ce se vb au cei mai buni drin aproape toate domeniile... dar costa cam 2sute si ceva doar ziua de spitalizare
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
madutza_bra spune:
viss, felicitari pentru bebelusii grasani. Se dezvoltra extraordinar de frumos
stefy, felicitari si tie pentru eco. S-ar putea sa nu pierzi asa multe kg la nastere...eu la prima am dat jos 10 kg (m-am cantarit dupa 1 sapt) dar fetele vorbesc de mult mai putine kg pierdute..
Cu landoul nici eu nu m-am lamurit, am intrebat fetele ca erau multe adeptele landoului si ziceau ca baga bebe in masina in landou, si tb sa-l fi prins cumva.
Scoica pe care o am se prinde ori direct in centura de la masina, ori prin sitem isofix, dar asta nu mi-a placut deloc - il tine pe bebe muuult prea ridicat mai ales pt periuoada de inceput...aproape vertical.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
scrish, sa folosesca cu placere bebe toate lucrusoarele care le-ai luat. imi place mult video-interfonul
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png