Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy felicitari pt vestile bune!! atat avea si dovlecelul meu la 33+... eheeiiii lasa kg.....daca ai ambitie si iti doresti nu ai cum sa nu le dai jos dupa nastere!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!

multam dulce..felicitari si tie..eu sunt multumita de cum creste bebe meu..nu vreau sa fac un bebe fff mare ca sa iasa usor si fara taieturi..dr a zis ca la cum creste v-a fi in jur de 3500 si as fi super multumita
cat despre kg mele..mi-e o teama de ele de nu mai pot,dar macar acum stiu de ce se pun,nu ca inainte cand mancam rabdari prajite si crestea popoul vazand cu okii..acum mai imi fac si eu cate o placere dulce si nici la papa nu mai stau sa analizez ce si cum

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am revenit de la dentist fetele
si vorba anexenei
am mai luat si eu de la farmacie BANEOCINUL SI BETADINA
ca sa stiu ca am mai luat ceva
mai am multe de achizitionat
dar pe fiecare saptamana cu cate ceva

mada eu nu prindeam cu nimic landoul in masina pt ca il tineam eu .... am stat in permanenta in spate langa bebe

viss felicitari pt eco
si stefy si irinuca la fel ... bravos pt rezultatele de la eco

dya si eu zic sa cauti alt medic
neaparat
pai pt ce ai mers la ea daca nu iti vine la nastere?
e cam aiurea
hmmmmmmmmmmmm

eu am emotii ca saptamana viitoare tre sa merg sa imi fac analizele
offfffff
si ca de obicei ma framanta glicemiaaaaaaaaaa
ca nu prea am mai tinut marele regim
nici nu stiu ce sa-mi mai fac de mancareeeeeeee
offfffffffffff
mai dati si voi o ideeeeeeeeeeeee
m-am gandit la paste cu branza
si spanac cu ou
da altceva???????????
offffffffffff
vreau o idee de mancare cu carneeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy la fel mi-a spus si mie dr...aprox 3500-3600 gr daca sta pana la termen. mi se pare perfect atat. cat despre kg....mai vb dupa !! poop

eu sunt asa nervoasa ca nu ma mai suport o fi de la hormoni??? ma e nervez din orice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

madutza,mersi de link
nu m-am lamurit intocmai care ar fi problema care l-ar afecta pe bb ,dar maine o sa o sun pe dr sa-mi explice concret ce si cum.
alina06st,eu am gr sang 01 iar al meu sot b3 si cica ar fi 50%incopatibile.
referitor la uleiul de masline,il folosesc si eu pt burtica alternat cu cel de migdale,iar pana acum nu am nici o vergetura.
referitor la cosmeticele pt bb eu am gasit o oferta la o farmacie si am luat produse klorane pt ca erau 50% reduse,dar si pt ca am inteles ca ar fi bunicele.

fericita de +28 Radu Andre

si eu folosesc Klorane la Brya si sunt foarte multumita de ele, i-am luat chiar si parfum. E super daca le-ai gasit la promotie ca intr-adevar sunt scumpe dar si foarte bune si durabile.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

stefy la fel mi-a spus si mie dr...aprox 3500-3600 gr daca sta pana la termen. mi se pare perfect atat. cat despre kg....mai vb dupa !! poop

eu sunt asa nervoasa ca nu ma mai suport o fi de la hormoni??? ma e nervez din orice.....

Heei, ce-i asta???Nu ai de ce sa fii nervoasa!Pup eu tare sa te linistesti!Ia mai lasa-i pe toti, gandeste-te la tine si la bb...restul trec!

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

multumesc frumos fetelor pt vorbele bune. eu cred ca stiu de ce nu vrea sa ma asiste la nastere... verisoara mea a nascut cu ea la inceputu lu decembrie si ia dat doar 100 lei plus ca nici pe parcursul sarcinii nu i-a dat nimic... ma gandesc ca poate crede ca la fel o sa fac si eu dar eu nu pot sa ii dau atat de putin. i-am dat azi 50 de lei numai cat am vb 10 min cu ea fara sa ma atinga. clar ca la nastere o sa ii dau mai mult cel putin 500 lei plus ca pana acum i-am platit fiecare consultatie la cabinete particulare cred ca peste 10 si nu au fost prea ieftine. iar verisoara mea mai tot timpu cand trebuia sa se duca la consultatie i se plangea ca nu are bani

33s cristian cel mai iubit bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza...Ma gandeam daca vrei sa imi da.i si mie adresa ta de mess sa mai vb...ca am mai multe intrebari si nu vreau sa le stresez pe fete.

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dya, eu zic inca odata, mai ales dupa ce ai scris CAUTA ALT DR.,SUNT CONVINSA CA GASESTI SI ALT DR. PROFI, INTERESEAZA-TE, NU E PREA TARZIU....NU PREA VAD DC AI RAMANE LA EA...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor, voi stiti cum sunt durerile alea cand bebe se aseaza pe ceva acolo, sciatica, nerv ceva.....
ca parca si pe mine ma tot tine ceva, ma doare pe jos ceva dar nu stiu sigur ce si unde si mi-e sa nu fie contractie, desi burta nu este tare.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:

Heei, ce-i asta???Nu ai de ce sa fii nervoasa!Pup eu tare sa te linistesti!Ia mai lasa-i pe toti, gandeste-te la tine si la bb...restul trec!

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

nu stiu....pur si simplu sunt un car de nervi.....ma enerveaza totul si nimic

stiti cumva daca ceaiul de gravi de la fares poate fi baut si seara????

Mergi la inceput