Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
scrish spune:
roxy am luat-o cu 249 lei din miniblu, am postat mai demult un mesaj in care spuneam ca in sensiblu o vazusem la 317 si ca mi se parea o diferenta ft mare!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
scuze, am raspuns la mesaj doar pe jumate, neuronul de gravida ce sa-i faci... e doar pompa cu dispozitivul in care se scurge laptele, care e ca un biberon fara capac...de fapt ce e pe poza, asta e in cutie. mi-am luat separat si niste borcanase de plastic de la avent pt stocarea laptelui, 29 lei!
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s anaxena dar vitamina A poate inlocui Garmastanul sau alta crema de sani? S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
eu l-am inlocuit cu succes,la mine garmastanul a fost apa de ploaie
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota viss, ce vesti bune, cate o floare si un pupic pt mami si pt cei 2 dragalasi..., sa vezi ca faci si 37 de saptamanisi nasti in a 38-a, asa-ti urez, si eu ma rog pt acelasi lucru sa fim numai mamici fericite si fara bbei ingerasi... stefy si irinuca si voua pt bbei ! simo nu te speria cu condimentele... bea mai multa apa giuliaa vreau si eu o bucata de pizza de la tine mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu AMR 8 saptamani 69/11 |
Da, am sa ma chinuiesc sa beau..nu stiu de ce nu intra apa, cred ca uneori confund foamea cu setea si in loc sa beau maninc... Maninc si multe citrice e adevarat si parca nu-mi mai tb apa..
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
citat din mesajul lui scrish roxy, si eu sunt indragostita de hainute le mangai zilnic, zici ca le descant :))) si eu ma uitam la pozele cu burtica si le comparam, si nu mi se pare ca a crescut prea mult...in poze cel putin, ca eu ma simt din ce in ce mai balon s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
Foarte frumoase lucrusoarele, sa le poarte sanatos Lucutza!
Iar mami am mai spus cum este...Slaba si frumoasa!
stefyapost spune:
citat din mesajul lui roxy_s stefy dar de unde ti le comanzi? nu le cumperi din farmacie? S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
nuuu..i le comand mamei din tara...o tona de ceaiuri, crema de galbenele, niscai creme despre care ati tot vb voi ca fac minuni si aici nu le gasesc...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Da, am sa ma chinuiesc sa beau..nu stiu de ce nu intra apa, cred ca uneori confund foamea cu setea si in loc sa beau maninc... Maninc si multe citrice e adevarat si parca nu-mi mai tb apa.. Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
stiu ,ca nici la mine nu prea intra apa, ...ca n-are dupa ce sa mi se faca sete, dar eu mai bag apa sa-mi umflu stomacul....
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
roxy_s spune:
scrish dar ai dat foarte mult. eu mi-am comandat-o din Irlanda, o prietena tot gravida are o prietena acolo, si-a luat ea si a luat si pentru mine cu 16 lire adica vreo 70 lei.
eu am vazut pe un site cu 150 lei si contine multe chestii. uite aici:
http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/biberoane-sterilizatoare/
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
simonacip spune:
Fete si pentru vergeturi pe mine m-a pus dr-ul sa iau vitamina C dupa nastere cica ajuta f mult la refacerea pielii. Am sa iau si acum si poate gasesc si vreo crema ceva cu Vit C...bine ca oricum sunt compromisa...dar macar psihic sa ma simt bine...
scrish spune:
simo incerc si eu sa ma tin de etalonul pus de mamici de bebe3