Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
vitamina A??? uleioasa??? asta la ce mai e buna?? sa dau si eu comanda cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+ 6+ weeks to go |
uleioasa,da..pt dat pe sfarcuri in caz ca se crapa sau ceva..se repara imediat tesutul
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost am vazut si eu pozele cu carutul anei...superb! multam fete!!! simo eu pana acum 2-3 sapt eram sigura ca am sa scap de kg in plus,dar acum am o teama ca am auzit multe fete care au pus in timpul alaptatului..si mie teama ca cele 10-12 kg care le pierd imediat dupa nastere sa nu revina cu alaptatul.. cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+ 6+ weeks to go |
Stefy poate nu pui...eu n-am pus la alaptat nimic, am scazut constant, dar cu ultimele 2-4 m-am cam luptat
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
anaxena dar vitamina A poate inlocui Garmastanul sau alta crema de sani?
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena viss cat de grasunei sunt bbeii tai!!al meu baiet sigur nu are atat la varsta asta si noi avem 32+..oricum stai linishtita acum eu nu am admirat livingul simonei,cred ca a trecut pe langa mine link-ul si tare-s curioasa eu la salon cu o foameeee...eu ador paella ,dar nu cred ca iese la fel ca la mama ei,poate de aceea nu am incercat niciodata mi-am luat si a2a camasa,carpicon,spray cu propolis,vitamina A am zis ca-mi iau in fiecare zi cate ceva,ca sa nu mi se para ca am cheltuit mult Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex AMR 8s!!!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Anaxena,e la pozele mele.Spune-mi daca iti place!
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
viss, ce vesti bune, cate o floare si un pupic pt mami si pt cei 2 dragalasi..., sa vezi ca faci si 37 de saptamanisi nasti in a 38-a, asa-ti urez, si eu ma rog pt acelasi lucru sa fim numai mamici fericite si fara bbei ingerasi...
stefy si irinuca si voua pt bbei !
simo nu te speria cu condimentele... bea mai multa apa
giuliaa vreau si eu o bucata de pizza de la tine
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
roxy_s spune:
scrish ce frumoase sunt hainutele de bebe si burticuta este tare frumoasa dar nu este mare deloc si tu arati bine, se vede ca n-ai multe kg in plus.
AMR 4 sapt!!!
stefyapost spune:
multam ana pt raspuns...am sa comand si din asta...
simo..am vazut si eu pozele cu living-ul....superb..ador lila-ul..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
roxy_s spune:
scrish tu cat ai zis ca a costat pompa de san? contine si altceva sau este numai pompa?
AMR 4 sapt!!!
scrish spune:
roxy, si eu sunt indragostita de hainute le mangai zilnic, zici ca le descant :))) si eu ma uitam la pozele cu burtica si le comparam, si nu mi se pare ca a crescut prea mult...in poze cel putin, ca eu ma simt din ce in ce mai balon
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
roxy_s spune:
stefy dar de unde ti le comanzi? nu le cumperi din farmacie?
AMR 4 sapt!!!