Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
simona deci dupa nastere imediat beau direct ceai.
fetelor merg si eu sa mananc. azi mi-am luat salata verde, ridichi, ceapa verde si sfecla rosie si imi fac o salata ca am gratar de curcan si dovlecel tot la gratar si supa de taitei.
azi n-am mai gasit trigon cu vanilie asa ca mi-am luat salam de biscuiti
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
roxy_s spune:
stefy ma bucur ca bebelina este bine si creste mare
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s simona deci dupa nastere imediat beau direct ceai. fetelor merg si eu sa mananc. azi mi-am luat salata verde, ridichi, ceapa verde si sfecla rosie si imi fac o salata ca am gratar de curcan si dovlecel tot la gratar si supa de taitei. azi n-am mai gasit trigon cu vanilie asa ca mi-am luat salam de biscuiti S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
Mmmm, am papat si eu salata verde ieri, ce minunata a fost...si mai am si pentru azi...daca depasesc lenea si o spal....
Stefy, scuze ca te-am omis, felicitari pentru eco...Kgmele....esti cam ca mine eu am 1,5 in minus...deci nici o diferenta practic. SLabim noi dupa, ok?
Miki, spor la cumparaturi si Vlad va fi ok ai sa vezi...Nu te stresa ca va fi bine!
Gata, chiar plec la pui
Dar revin
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
am vazut si eu pozele cu carutul anei...superb!
multam fete!!!
simo eu pana acum 2-3 sapt eram sigura ca am sa scap de kg in plus,dar acum am o teama ca am auzit multe fete care au pus in timpul alaptatului..si mie teama ca cele 10-12 kg care le pierd imediat dupa nastere sa nu revina cu alaptatul..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
anaxena spune:
viss cat de grasunei sunt bbeii tai!!al meu baiet sigur nu are atat la varsta asta si noi avem 32+..oricum stai linishtita acum
eu nu am admirat livingul simonei,cred ca a trecut pe langa mine link-ul si tare-s curioasa
eu la salon cu o foameeee...eu ador paella ,dar nu cred ca iese la fel ca la mama ei,poate de aceea nu am incercat niciodata
mi-am luat si a2a camasa,carpicon,spray cu propolis,vitamina A
am zis ca-mi iau in fiecare zi cate ceva,ca sa nu mi se para ca am cheltuit mult
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui stefyapost am vazut si eu pozele cu carutul anei...superb! multam fete!!! simo eu pana acum 2-3 sapt eram sigura ca am sa scap de kg in plus,dar acum am o teama ca am auzit multe fete care au pus in timpul alaptatului..si mie teama ca cele 10-12 kg care le pierd imediat dupa nastere sa nu revina cu alaptatul.. cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+ 6+ weeks to go |
il poti stoca in ce vrei tu
eu am avut de la Avent pe care apoi le-am folosit pt mancare si acum pe post de pahare pt Maria
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
stefyapost spune:
citat din mesajul lui anaxena viss cat de grasunei sunt bbeii tai!!al meu baiet sigur nu are atat la varsta asta si noi avem 32+..oricum stai linishtita acum eu nu am admirat livingul simonei,cred ca a trecut pe langa mine link-ul si tare-s curioasa eu la salon cu o foameeee...eu ador paella ,dar nu cred ca iese la fel ca la mama ei,poate de aceea nu am incercat niciodata mi-am luat si a2a camasa,carpicon,spray cu propolis,vitamina A am zis ca-mi iau in fiecare zi cate ceva,ca sa nu mi se para ca am cheltuit mult Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex AMR 8s!!!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
vitamina A??? uleioasa??? asta la ce mai e buna?? sa dau si eu comanda
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
scrish spune:
viss, felicitari pentro eco de azi ma bucur mult ca minunile sunt asa bine
simo, roxy
eu tocmai am pus niste poze pe contul meu si cu burtica, si cu cateva din lucrusoarele pentru bebe...mai trebuie sa cumpar niste pantalonasi si ceva mai de iesit...dar nu m-am grabit pentru ca am vrut doar sa fac un basic de lucruri pe care sa le am in casa cand vine bebe, ca stiu ca o sa primim o gramada si vreau sa mai vad si cum e vremea, si cat de mare e bebe al meu de abia il astept!!!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
giuliaa spune:
Stefyapost, biberoanele, sticlele si pompa de la Nuk nu se potrivesc cu cele de la Avent. Dar daca ai pompa de un fel si biberoanele de alt fel, poti goli din una in alta. Adica te mulgi cu pompa care o ai si pui apoi laptele in sticlutele care le ai.
Sa vedeti ce m-am mai distrat. Ma uitam la tv la This is it pe HBO si Giulia era pe olita sa faca pipi si cand a fost melodia lui Michael "They don't care about us" s-a ridicat Giulia special sa isi miste funduletul pe muzica, dupa care s-a asezat din nou sa faca pipi. Se pare ca fiica-mea e fan MJ
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
anaxena spune:
asha sa intru si eu in lumea semnaturilor schimbate
si pt ca eu sunt mai cu "motz" o sa-mi schimb in cateva zile si AMR-ul ca sa am ce face zilnic
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 33 cum creste Alex
AMR 7s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori