Fluturasi de martie-aprilie 2011 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
giuliaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss da, giulia, azi categoric 90% corp este invadat de endorfine asa numitul hormon al fericirii. asa cum le spuneam fetelor, incepand cu ecografia din sapt.12 -a, prima morfofetala, azi e "ziua mea de fericire".de maine nivelul incepe sa scada, lent..apoi peste 2 sapt.incep iar intrebarile, nesiguranta..dar, pana atunci mai e.ce conteaza e ca, azi sunt fericita 30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: AMR 6 SAPT. |
Cand ai urmatorul eco? Sa nu apuce sa scada prea mult nivelul de endorfine
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
giuliaa spune:
In seara asta si eu am pizza, home made de catre sotul. O face asa de buna .
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
viss spune:
giulia- 18 febr. sunt fix 4 saptamani mama, acum imi dau seama ce tarziu m-a programat, pai o sa am 34, 5 sapt. atunci..la fiecare programare eco imi zic- nu stiu dc rezist pana atunci, psihic, nu fizic..pana acum am avut vointa si nu am facut alte eco intre, desi eram cat pe ce, cat pe ce..ei, vom vedea..
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 6 SAPT.
felicitas spune:
Otilia si eu am auzit pana acum numai de bine. Pana acum la ecografii a fost foarte dragut si imi place ca e o fire optimista si imi inspira incredere( zicea o mamica pe net ca daca ai asa doctor iti vine sa faci copii pe banda rulanta :). Acuma fiecare nastere e altfel, o sa pot sa-mi exprim o parere mai relevanta dupa nastere, deocamdata e super ok.
E foarte bine ca nasti cu acelasi medic de la sarcina trecuta, ai incredere. Asta e foarte important.
Am auzit ca oricum medicii sunt toti foarte buni la Stanca, doar cu asistentele se poate sa mai ai de furca, depinde de noroc.
Viss felicitari pentru bebei maricei ! Sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina cat de mult posibil!
Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S
roxy_s spune:
ce faceti burticute?
am venit si noi de la plimbare, asa bine a fost, este frig afara si un aer asa tare.
am cumparat si ceaiurile sper sa am laptic mult si sa nu le folosesc sau sa le folosesc si dupa aia sa am laptic mult
scrish bun ce gatesti tu acolo, am o prietena in spania care face asa ceva si stiu ca este tare buna.
irinuca la mine clar n-a fost contractie, ca a tinut mai mult si nu era burta tare. si culmea dupa ce am iesit la wc mi-a si trecut.
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
stefyapost spune:
salutari burticute frumoase!!ce faceti?? eu tot mai rarut pe aici..nu imi vad capul de treaba,pregateli,munci ...
azi am fost la dr si sunt happy...puiul meu creste frumos si e superba..are 2.180g...dr este ff multumit de ea..singura problema e fundul meu care creste..am ajuns la aproape 14 kg in plus...am luat de la clinica si lista cu ce trebui pt valiza si sunt apropae gata..mai imi trebuie crema pt sani(dr meu recomanda PureLan de la medela)un halat si sutienele(care iar nu prea stiu sa le cumpar,ca din ce stiu piptul o ia razna odata cu nasterea si o sa trebuiasca sa iau mai mari)..si cateva chestii care nu-s pe lista de la spital,dar eu le vreau ...braul,un spray de fata revigorant...
am o intrebare pt maicile cu bb 2 care au fol pomba si au stocat lapte: paharele sau pungile de stocat sunt uni,adica pot folosi pt o pomba nuk pungi(pahare)avent sau medela??? pt ca eu am o pompa nuk care o imprumut de la o prietena si nu prea gasesc nimic de stocat nuk...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
viss spune:
ma duc acum la somn. va pe toate ca v-ati gandit la noi, ca ne-ati tinut pumnii, ca ne-ati felicitat nu imi doresc decat sa ne fie bine tuturor, sa nu avem nici o graviduta nefericita si nici un bebel ingeras.
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 6 SAPT.
roxy_s spune:
viss ma bucur tare mult ca bebicii sunt bine acolo in burtica si sunt tare grasunei
irinuca bebelina etse perfect in grafic, ma bucur ca totul este bine
S-a intamplat minunea mult asteptata35+
AMR 4 sapt!!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti burticute? am venit si noi de la plimbare, asa bine a fost, este frig afara si un aer asa tare. am cumparat si ceaiurile sper sa am laptic mult si sa nu le folosesc sau sa le folosesc si dupa aia sa am laptic mult scrish bun ce gatesti tu acolo, am o prietena in spania care face asa ceva si stiu ca este tare buna. irinuca la mine clar n-a fost contractie, ca a tinut mai mult si nu era burta tare. si culmea dupa ce am iesit la wc mi-a si trecut. S-a intamplat minunea mult asteptata35+ AMR 4 sapt!!! |
Roxy, ceaiurile sa le bei oricum, inca din spital sa ceri sa-ti aduca 2 l de ceai. Oricum tendinta organismului e de a inlocui lichidele si cand alaptezi vei simti nevoia instanta sa bei. Ceaiurile astea il ajuta si pe bb la colici.
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Viss si Irinuca, felicitari pentru eco! Ce copilasi perfecti!
Scrish, suna grozav mancarica asta...cred ca o sa-mi fierb si eu niste legume si orez..acuma de cand cu sangerarea aia mi-e si teama de condimente...dar le pun doar niste sare...
Merg sa-mi iau flacaii de la gradi
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"