Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen..e normal sa nu aibe mucisori. inseamna ca nu plange mult. o sa apara ei

Ziki...bafta la eco..asteptam vesti

Tunde e bucuroasa..acu a iesit de la eco..bebica ei e bine, peste 2700gr..col lung si inchis,nu da nici un semn ca vrea sa iasa..deci e bine. Doamne ajuta.

Asa..maimutelele erau bine, azi sperau sa plece acasa dupa ce primeau niste rezultate la analize.
ce bine ar fi,acasuca e mult mai bine si amandoua isi vor revenii mai repede.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Salutare!!! Mi-o fujit netu'
Mama ..ce de bubeee...nah Tunde ca ziceai ca vrei multe-multe!!!

Felicitari proaspetelor mamici Angie, Madalina, Crissia, Ralukara sa va traiasca minunile sa fie sanatosi!

ma bucur enorm ca bebe de Gabi e ok, o sa-l tragem de falcute ca ne-a dat emotii...

Eu am fost azi la dr. de mi-a scos atele, mi-a zis ca totul arata super acolo si epiz si uter, cica sunt "ca o floare" haha.

Am avut doua zile de emotii...inca mai am, dar a fost ceva stres (ca am rams cu 4 kg din surplus)...m-am trezit asa pe nepusa masa ca-s nitel racita; tati zice ca si el..gata ne vedema pe toti, Robert si mai ales Ana...care nu respira inca decat pe nas..va dati seama un ans infundat ...bon..si noaptea cine se infunda? Ana! Am zis ca mor...i-am pus ser fiziologic in nas, si am stat cu mana pe burtica ei toata noaptea ca are asta un stil de-a dormi...nu o auzi respirand ..horror!!!! Deocamdata e ok, papa, azi a stat cumintica cu mamaia, a papt un bibe cu lapte galben de mami...
A...bonus...Robert are un pic de conjunctivita...

cam astea-s noutatile, vad ca o incearca si pe pisicutza burtica, ii dau inainte cu infacol si din dintii stransi.

bebelu o fi vreun puseu de crestere!
codruta o sa pasrez povestea ta s-o savurez pe indelete..ador povestile astea..si a ta sigur e de succes!!

Adita ce printisor frumos ai acolo!!! Iti vine sa-i papi gurita aia!!

Sa bagam si o runda de incurajari pt viitoarele mamici!

Hai Andry!!!
hai Catalina!!!
Hai Gabriela!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

simo la asta nu m-am gandit, adevarul ca nu prea plange...dar si cand o incepe...sa vezi ce de mucisori
tunde bravo, felicitari pentru vestile bune !!!!!
maimutico sper sa iti dea drumul acasa azi, stiu cat de urat e prin spitale.sa vezi ce bine e acasaaaaa
lorich ma bucur ca esti "ca o floare" ! zici de faze "horror"...asa si eu cu bebe meu...mai ales dupa baie...doarme atat de profund ca il verific daca respira...sunt dusa ,stiu, aseara dupa baita mi se parea ca se invinetise pe fata...a zis tacsu ca sunt nebuna la cap sa las copilul sa doarma.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

da, yasmi, si hainele bebelului patate si ale mele . cand plecam pe undeva luam haine de schimb pt bebe si bluza de schimb pt mine.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

credeam ca doar eu am copil care mananca precum haplea de plec cu haine de schimb la mine, dar se pare ca nu sunt singura

mamica fericita de puiut alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!
Azi am reusit sa intru mai devreme, am mai putine activitati - ieri am calcat, am gatit, asa ca azi am bagat doua ture la spalat si in rest ma mai odihnesc intre 2 alaptari...

In primul rand

FELICITARI ANGIE! SA-TI TRAIASCA PUSTIUL MARICEL, SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

Si, pana recuperez ce ati scris azi, o intrebare: eu am reusit sa nu am deloc vergeturi pe burta. In schimb ma "laud" cu niste vergeturele miiici pe fund, dar si unele sanatoase pe sani. Acu intrebarea este: cum ma mai dau eu cu cremisoare si alte chestii pe sani atata timp cat alaptez? ca ea molfaie pe acolo, se lipeste cu fata de sanul meu si nu stiu daca cremele astea sunt tocami ok. Iar pe de alta parte pana oi termina cu alaptarea ...hehe...cale lunga nene....cred ca va fi destul de greu sa mai repar ceva...Voi ce ziceti?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxx..te poti da intre alaptari cu creme..si nu da pe mameleon. are timp sa intre in piele si pe urma speli. parerea mea.
eu nu dau cu nimic..as da degeaba. am vergeturi mici si subtiri de la prima nastere si am ramas cu ele.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Roxx, fara sa fac reclama, Mustela 9 months poate fi folosita si in timpul alaptarii.
Daca nu, ai unt de shea (karite) natural? ca si ala merge. eu am un calup de exemplu dar am fost tare lenesa si zgarcita in aplicari, si cred ca imi vor ramane si unele noi, sa am amintire de la fiecare sarcina

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix

Mergi la inceput

Vazut bebel dulce de ADITZA Am vrea sa o vedem si pe mami...

SHUBU, si pustoaica noastra urla la baie ca din gura de sarpe! masajul a inceput sa-i placa (si la masaj urla la inceput), dar la baie nu-i place si pace. Treaba e ca putin inainte de baie, pe ea o apuca foamea, eu am zis sa nu-i dau sa pape ca dup-aia ii agitam lapticul in stomac (eu n-am cum sa-i dau doar putin, ca daca se mufeaza la tzitzi n-o mai dezlipesti cu nici o metoda....), dar in felul asta ea e gata nervoasa inainte de baie...

FLUTURAS, mi-e tare drag sa te aud povestind de bebelusa ta!! Abia astept sa ne spui ca mergeti acasa!!

ZIKI, te asteptam cu vesti buuubne diseara!
Ce tare e stirea cu bebelusa de aproape 7 kg!!!

RALU, hai ca m-ai facut sa rad cu suzeta umana!!! Cunosc sentimentul....

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

http://picasaweb.google.com/105074910102961198391/Mihai#5564551973201466754

sunt uitati si linkul

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

ce bebe frumos
ptiu sa nu l deochi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Apropo de suzeta: la noi nu functioneaza DELOC. Desi initial imi propusesem sa nu-i dau suzeta (dar cumparasem una, asa, pt orice eventualitate), am apelat la solutia asta din prima seara, in disperare de cauza, ca n-o potoleam cu nimic. trage de 2-3 ori, iar cand vede ca nu curge nimic, o scuipa sau o ia cu manutza si o pune frumos langa ea in cosulet...
Nu vrea nici biberon, ceea ce ma duce cu gandul la momentele cand o trebui sa ies si eu pe ici pe colo si sa o las cu cineva..pediatra zicea ca in situatia asta va trebui hranita cu lingurita. mamicile cu experienta - aveti vreun sfat in situatia asta?

_

Roxana

Mergi la inceput