Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iubita.mara intr-adevar mai este foarte putin insa rabdarea nu este punctul meu forte. insa stiu ca voi mai mult ca oricine ma intelegeti BEBELU copilul sta la san si suge sau doarme? ................................................ 37+ alexandru stefan AMR 20 DE ZILE http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011 |
sta si suge. mai are mom cand adoarme pt 5 min, dupa care iar se trezeste si suge.
si nu doar molfaie...chiar trage.
din cate am inteles e un puseu de crestere si de aia face asa.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
bebelu86 spune:
Mada nu ai vb cu medicu pediatru?
e normal sa dea un pic afara dupa ce papa, dar nu e normal sa vomite cu jet.
madutza_bra spune:
bebelu, nu tb sa o ti asa mult la san, pt ce vei face rani. intradevar suptul e o mare placere pt bebelusi dar tb limitat la orele de masa. parerea mea este ca in 30-40 min maxim sa termini masa si daca plange ii dai suzeta sau ii distragi atentia cu altceva. In timp durata suptului ar tb sa scada la 10-15.
mada, si eu la cristi aveam pb ca vomita. mi-a spus dr ca daca prinde o bula de aer, atunci cand ragaie, cam tot laptele de deasupra bulei va fi dat afara. Cica e haplea si mananca prea repede. La mine s-au domolit putin varsaturile daca la jumatatea suptului il tineam putin ridicat sa ragaie si apoi il puneam din nou la san...evident cu scandal ca lui ii era foame, nu avea chef de pauze
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui mada23 Pe mine ma dispera vomitatul nu mereu dar suficient cat sa ma cand zic ca am situatia sub control atunci imi da un jet.Se screme sa faca beshinele si atunci vomita, se face roshu ca racul, nu stiu cum sa-l ajut Iubita mara...acushi bagam motzatele si pt tine ************************************************* Madutz ingerashul meu iubit de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010 "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
fetita mea a fost asa pana spre 5-6 luni. am facut si eco la stomacel si era totul in regula. explicatia a fost ca era prea haplea sa pape si de asta vomita. offff si noi vesnic eram cu hainele patate cu lapte....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: maxim 30 zile!!!
madutza_bra spune:
da, yasmi, si hainele bebelului patate si ale mele . cand plecam pe undeva luam haine de schimb pt bebe si bluza de schimb pt mine.
Povestea nasterii
AMR 4 sapt
Poze
bebelu86 spune:
Maduta crede-ma ca am incercat tot ce s-a putut, am lasat-o sa urle poate poate adoarme sau se plictiseste, nimic domne..pana nu i-am dat san inapoi, nu m-a lasat. si nu pot sa o las asa...
ziki spune:
RaluKara, inca o data FELICITARI!
fetele: la 6 am rendez-vous la doctor, deci amr putin
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix
mada23 spune:
Multumesc fetele, asa ne-a spus si noua medicul si asa am tot citit pe net ca o sa treaca, e haplea rau, tzitzi curge ca la canal si el face gogaltz-gogaltz.
Madutza faza cu ridicatul la mijloc a tzinut putzin, se agita si mai tare si vomita si la mijloc, noaptea nu-mi vomita deloc, cred ca e adormit si sta mai linistit, ei trecem si peste asta, dar mai greu sa lucram cu capul mamei disperate
Yasmi asa si eu sunt numa lapte , deci mai avem vre-o 4 luni de boris
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
missmj spune:
ralukara imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la ceza de urgenta, bine ca a fost n final fericit !
mara ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe, hai ca mai ai putintel
ralu saracuta de tine, 3 ore sa stea la san ?! e posibil sa fie un puseu de crestere,mai ales ca zici ca trage bine nu molfaie.o sa treaca
Noi avem 1 sapt si 2 zile si nu dam semne de mucisori !! e normal ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Maduta crede-ma ca am incercat tot ce s-a putut, am lasat-o sa urle poate poate adoarme sau se plictiseste, nimic domne..pana nu i-am dat san inapoi, nu m-a lasat. si nu pot sa o las asa... Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
of, da cred ca te durea sufletul sa o vezi plangand. Atunci macar incearca sa pui un mamelon de silicon ca sa nu-ti faca tie rani. Teoretic puseele de crestere trec intr-o saptamana. Veti trece si peste perioada asta
Povestea nasterii
AMR 4 sapt
Poze