Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
fetelor eu am devenit suzeta umana..
am peste 3 ore de cand mandra mea sta numai la san.
cum sa o conving sa mai stea si in pat???k ma dor mainile si m,a ustura sanii
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Yasmi, stai linistita ca visele mele se implinesc dupa o luna, asa ca esti in grafic HAI, ANDRI!!! HAI, CATALINA!!1 HAI, GABRIELA!! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 35s+ |
imi ajunge si un ragaz de 2 saptamani
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
iubita.mara spune:
ce mai faceti fetelor?remember me?eu va citesc mereu si atatea fete va tineti bebeii in brate incat incep sa cred ca mie nu mi se mai intampla odata.glumesc insa nu mai am rabdare.am fost ieri la doctor si totul este bine si in grafic, colul s-a scurtat putin insa cu orificii inchise, e cu capul in jos insa cu lichid destul si fara uter mulat pe cap, are 2862 gr si e relativ cumintel adica nu ma deranjeaza prea tare.oricum abia astept sa vina ziua cand o sa-l tin in brate.
felicitari mamicilor si bafta celor care devin azi mamici
pozele din album sunt absolut superbe
ma duc sa-mi schimb semnatura si mai vb
................................................
36+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
bb_yasmi spune:
ziki bafta la eco!!! la ce ora mergi???
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
ariana2005 spune:
Bebelu, cu suzeta ai incercat?..
Ziki, bafta la eco..
iubita.mara, felicitari pentru rezultatele bune..hai ca ce a fost mai mult a trecut..a ramas putin
mami de Ariana (30.10.2005) si 37+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Maduta, Yasmi ce putin mai aveti si voi si cand te gandesti k mai ieri eram la aspirante si ne sustineam una p alta luna de luna cand veneau uratii, dupa ne felicitam pt liniute si acu...ne tinem puiutii in brate Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
da, bebelu si eu ma gandesc din ce in ce mai des de perioada de la aspirante. mai intru sa le mai citesc si ma bucur ca nu mai cunosc decat 2-3 fete, deci restul sunt gravi
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
RaluKara spune:
buna fetelor...
multumim de galerie.
acuma sa va povestesc in mare cum a fost ziua de ieri..
la ora 7 au inceput contractiile la 2 minute, dilatatie 2, si s-au rupt definitiv membranele.. pana la ora 15 mi s-au facut multiple perfuzii, s-a incercat dilatare manuala, ce mai, nimc nu voia sa mearga...la 15.30 auinceput sa o ia razna bataile inimii copilului iar mie imi tot scadea tensiunea. s-a hotarat cezariana la urgenta, am fost pregatita in 10 minute si asa a inceput marea aventura,,,in timp ce ma pregateau am adormt si m-am mai trezit cand am sunat-o p tunde,
intre timp mi-am vazut si mandretea miuca...are mult par si o gura mare si urlatoare
Raluca 39+ cu Maia
AMR cateva zileeeee
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
iubita.mara spune:
intr-adevar mai este foarte putin insa rabdarea nu este punctul meu forte. insa stiu ca voi mai mult ca oricine ma intelegeti
BEBELU copilul sta la san si suge sau doarme?
................................................
37+ alexandru stefan
AMR 20 DE ZILE
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011
mada23 spune:
Angi.. sa va traiasca inaltutzul, sa fie papacios
Aditzule...vazut poze mumoase foc, Mihaitza e un dulcel si iti seamana
Ziki .....bafta la dr
Bebelu..asa am patit si eu la inceput, apoi am citit ca bb tre sa stea la san max jumatate de ora ca bb oricum nu suge doar smocanea tzatza, si nu il lasam mai mult si asa i-am introdus suzeta, si a fost bine.Acum s-a reglat suge 20min se aude cum inghite lapticul, apoi scoate singur tzatzica.
Pe mine ma dispera vomitatul nu mereu dar suficient cat sa ma cand zic ca am situatia sub control atunci imi da un jet.Se screme sa faca beshinele si atunci vomita, se face roshu ca racul, nu stiu cum sa-l ajut
Iubita mara...acushi bagam motzatele si pt tine
Pe 26.02 avem si noi botezul, trebuie sa facem invitatiile si sa vorbim la biserica.
pupacim fetele
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui ariana2005 Bebelu, cu suzeta ai incercat?.. |
nu merge nici cu suzeta, nici biberon nici nimic.doar san
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)