Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)
Raspunsuri - Pagina 5
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 mayane detectiva noastra sub acoperire eu zic saasteptam pana se termina odiseea si dc nu dau nici un semn, cand ne mutam la scutece,nu le mai trecem. oricum mereu o sa apara si dispara fete. Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010) |
Asteptam, asteptam Dar macar sa stim care n-au mai intrat de o vesnicie, sa n-o stresam pe tunde cu catalogul
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
35+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
ziki spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/a-nascut-un-copil-de-6-7-kg-nou-record-la-botosani.html
mi-a trimis si mie o colega si dau si eu mai departe...
eu va spun diseara exact ce data a ramas, eu nasc natural in principiu, dar diseara aflu tot-tot si spun tot-tot.
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix
aditzaC spune:
citat din mesajul lui shubulina Adi,nu-i dau tot laptele,ii dau mai putin de jumate.Daca e si infometat,e mai grava situatia.Asta mananca pana si lamaie,nu se stramba deloc.O sa ne manance urechile,orice simte aproape de gurita ar vrea sa manance. Ana,mami de bebe cel mai frumos |
asa face si al meu isi mananca mainile , bluza ...tot ce prinde
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai
mada23 spune:
Neatza si de la noi, bag o pagina de motate pt toate fetele pe care le-am ratat, citesc si apoi revin sa ma mai bag si eu inseama cu voi
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
alinushali spune:
citat din mesajul lui Mayane N-am zis eu nimic de Sanador... Dar nici nu vad la ei pe site sa se laude cu asa ceva... http://www.sanador.ro/ro/contact intreaba-i pe ei, cred ca asa e cel mai bine. |
am zis eu ca era perioada in care s-a sinucis singurul neuron..... nu erai tu cea care mi-a spus , era MariaG.
Pe site-ul lor am vazut si eu ca nu au nimic despre spital , dar intr-un articol cica pe strada Sevastopol se deschide in septembrie 2010 si ma gandeam eu asa ca poate stiti voi mai multe.
Sper ca nu te-ai supi pe mine
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
missmj spune:
Ce fac fetele ? Noi ne-am trezit azi-noapte cam din 2 in 2 ore, manca si adormea.ne-am trezit la 10 si nu mai vrem sa adormim...i-am mai dat tzata acum si l-am lasat la el in patut sa vedem daca adoarme.
adita te , imi pare rau ca nu ai laptic . bebe mihai este superb,seamana cu mami
ziki bafta la eco !
simom-am balacit singura aseara, ca sotul a stat cu bebe, asta e, ce sa facem...suntem 3 acum !
fluturas ma bucur ca esti bine, printesa ta papa , creste mare, abia astept sa intri sa ne anunti ca mergeti acasa !
Moamaaaaaa ce baia mare ai facut tu Angie !!! bavo !
Felicitari Angie !
Hai Andri !
Hai Catalina!
Hai Gabriela!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
madutza_bra spune:
mayane, sunt la Dr catalin Haiduc. Initial mi-a spus de 14 feb si nu am vrut de ziua indragostitilor , si a ramas fixata data de 15 feb...bineinteles daca nu vrea buburuza mai devreme...dar nu cred sa vrea O sa am 39s + 2 zile.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
ziki, bafta azi la dr!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
Ziki bafta muuulta
Maduta, Yasmi ce putin mai aveti si voi si cand te gandesti k mai ieri eram la aspirante si ne sustineam una p alta luna de luna cand veneau uratii, dupa ne felicitam pt liniute si acu...ne tinem puiutii in brate
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
ziki spune:
multumesc mult pt sustinere, fetelor!!
m-am luat cu altele si nu am mai defrisat, asa ca astept sa se culce F. si-mi suflec manecile sa ma apuc de lucru
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix