Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

LA MULTI ANI VAS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Tunde.De la 38 sapt implinite am liber de la dr la nascut.Dar acu sa stea cat vrea ea sa se coaca bine.
DEEA_SAV-eu zic ca e numai bine.daca ajunge la 3 kg e foarte ok.
VAS!Sa fii sanatoasa,iubita si fericita alaturi de cei dragi.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata si de la mine !

LA MULTI ANI VAS!! MULTA SANATATE SI MULTE IMPLINIRI IN ANII CARE URMEAZA!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

shubulina, bebe al tau ar tb sa manance cam 120 ml, deci 100 nu e deloc mult. Incearca sa te de-constipi tu, si se va rezolva problema si la bebe.

La multi ani, Vas!!!

azi e urat fara si nu am chef de nimic...va pupic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

OOOOAAAAUUUU , noi ne-am trezit dupa repriza a doua de somnic si declar oficial m-am saturat de zapada.....ninge continuu... cand ii pusesem gand rau statului in casa .

Deea, eu marti si miercuri sunt programata la doc.... nu ma grabesc cu spartul oului.....marti eco, sa vedem daca mandra mai are circulara, i-a promis bunica-sa ca-i cumpara margele , sa speram ca nu mai are, iar miercuri mergem la impanat curcanul , poate facem si ceva culturi.

Va las ca vad ca iar ma fura somnul, deci astazi este zi de somn pe la noi prin casa.

Vas La Multi Ani, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios.

app tzuki este gravi, am facut si eu putina munca de detectiv , deci avem 2 gravidutze Mamutz si tzuki

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata si de la mine!
sarumana de cafea, Carmen!!

LA MULTI ANI VAS si nastere usoara! sa fii iubita!

eu incep sa ma enervez, sincer. ieri si azi m-am trezit cu tricoul lipit de tzitzi de atata lapte, ca si cu arici!
apoi, am contractii suparatoare, am inceput no-spa dar nu stiu cand incep sa-si faca efectul...
si tot dop si dop...
eu nu ma mai joc macar sa stiu o treaba! asa mi-ar placea sa fiu anuntata din timp (mama, peste 5 zile, pe la 3 asa, ma duci la spital si ma ajuti sa ies)

am innebunit.
a, am si o intrebare pentru voi , fetele care ati nascut cu happydurala: stiti cumva ce sunt acele teste care trebuie facute inainte? tensiunea, vertebrele, si mai ce?
ca eu abia miercuri am programare la medicul de familie pentru prenatal, si vreau sa-l intreb daca pot face acele teste cu trimitere (am si putine pretentii ).
si ma gandeam ca poate daca le-ati facut, ma pregatiti si pe mine psihic. eu inca sper la epidurala, desi ma inarmez si cu rabdare si liniste pentru cealalta eventualitate

hai, ca iar am vorbit prea mult. va pup si va doresc o zi frumoasa. eu o s-o petrec in pat, ca si urmatoarele 3 saptamani de acum incolo, de altfel

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna dimineata mamici si burtici, felicitari Tunde si Ziki pentru vestile bune de la eco,Ziki tare tare scumpica este fetita ta ;
LA MULTI ANI VAS, MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI.
Am vazut un bebe super super frumos a lui Aditza care este tot ca mama lui ;
Eu una decretez ca nu mai am rabdare pana luni cand merg iar la doctor; offfffff greu trece timpul asta ;

38 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

LA MULTI ANI VAS! MULTA SANATATE!NASTERE RAPIDA ! BEBEUTZ SANATOS SI MARE! SI BINEINTELES TOT CE-TI DORESTI TU...DOAR E ZIUA TA!

RALU KARAlasa mama,veniti voi acasa si bagati tzitzi la maxim...asta e..o mamica nu poate schimba perceptia asistentelor si a spitalului ...asa-i la noi

Shubu;daca nu face kk o zi -doua nu se intampla nimik...noi faceam tot a treia zi..se screme?da-i un pik de ceai de musetel..dua lingurite..acolo.Aaaa!Fiecare bebe are alt debit..daca manca 100 si se satura e ok..daca 120 iara e bine...sunt care mananca numai 80...cum zici tu plusul vine inapoi..

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

saru mana tuturor pt urari si pentru sustinere!
i-am spus Flaviei ca am povestit ce a zis ea si unor prietene si era foarte - desi ce e frumos la copii e ca ei nu spun lucruri ca sa aiba o reactie, asa sunt ei de puri si ne insenineaza viata, iar uneori ne pun pe ganduri...

p.s. am schimbat si semnatura pentru ca de-acum mi-e clar ca are deja 36 de saptamani implinite, si marti chiar 37
oricum, va inteleg cand spuneati ca nu va vine sa credeti ca ati ajuns pana aici. same here!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 23 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

VINE VORBA DESPRE BEBEI

Mario nu se dezlipeste de pozele de pe picassa...favoritii ii sunt motaneii lui Mirela..is dragi tare in pozele cu bibe .

AUZITI!-da prajituri si mancare nu mai facem?de cand au inceput nasterile n-am mai f o prajutura...nu s-a mai pomenit de mancare...ce viata!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput