Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna dimi

ALINUSH;multu de cafa... cum sa te lasam sa nasti singura mamaaa????????/vom naste toti trei de Valentine day!tine buba in burta...!

RHYNNA;parola o sa primesti mai incolo...trebuie un pic de vechimesorry!asta daca nu l-ai prim pana acum...
ai 14 postari

DE_EA;Felicitari!..macar 2-3 sapt!

Tunde36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza ! Multumim pt cafea
Aseara au fost nasii in vizita, cum v-am zis am decalat putin baita, a adormit pe la 23 fara ceva...eu m-am bagat in pat la 1.30,nu se trezise inca,dar asteptam sa se trezeasca in orice moment...am adormit intr-un final, m-am trezit si ma uit la ceas , ora 5.00 !m-am dus repede la patut,el dormea de n-avea treaba...taiai lemne !Am zis sa nu-l mai las sa doarme, 6 ore e de ajuns fara papa,fara schimbat pampers ! l-am mangaiat usor,i-am vorbit, a tras un tipat,cred ca era si el cam socat de cat a dormit...daca-l vedeati ce ochi umflati avea .Acum si-a revenit la programul normal,trezire din doua in doua ore,papa,caca.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaa si
Vas ! Nastere usoara,bebel sanatos si necolicios ! Asteptam sa faci cinste !

Mergi la inceput

Bei da' ce liniste e in dimineata asta ! mamici si burtici somnoroase, ma mai bag si eu o ora la somn atunci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

buna dimineata burtici! Felicitari mamicilor care au nascut, sa aiba parte de cei mai sanatosi bebei din lume . Ieri am fost si noi la doctor, bebe are 2850 g( e cam slabut din punctul meu de vedere), lichid are destul, colul 30 de mm si inchis. Ma duc iar sapt viitoare ca sa fixam cezariana

Andreea
36+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Gata am schimbat si semnatura...sa de DD sa mai treaca macar 1 in aceiasi formula

Andreea
37+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

vad ca au devenit tare nerabdatori bebeii nostri...se inghesoaie unul peste altul...

noi suntem bine, astazi am alaptat-o pentru prima data pe maia si evident ca m-am topit de dragul ei...
ma cam enerveaza cum se comporta asistentele de la neonato...LP e la putere , noi venim la alptat doar de forma cred...

Raluca 39+ cu Maia

AMR cateva zileeeee

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

VAS!!!!!!!

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!!
Carmen,io zic sa nu mai trezesti copilu,asa mi-a zis si mie dr,ca daca doarme,sa-l trezesc la 4 ore maxim.Si am facut asta si l-am dat 2 zile peste cap,nu mai stiam cum sa fac sa-si revina.Buricutu n-are terminatii nervoase,deci nu-l doare.O sa se rupa firicelu ala de acolo cat de curand

Acuma intrebari de la mine.
Al meu copil a inceput sa manance cate 100-110 ml de lapte.ma gandesc...oare nu-i prea mult?Ei stiu ca daca mananca in plus,dau afara,da totusi 100 la 2 sapt nu e cam mult?
Si...suntem amandoi constipati.El n-a facut de ieri dim de la 7,sa-i pun supozitor azi?Io nu mai conteaza de cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!!

LA MULTI ANI, VAS!! SA FII SANATOASA, CU BEBE SANATOS SI NASTERE USOARA!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 35s+

Mergi la inceput