Ian-Feb2011- Bv Angie, Gabi, Cata! Hai Andri!(177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

AUZITI!-da prajituri si mancare nu mai facem?de cand au inceput nasterile n-am mai f o prajutura...nu s-a mai pomenit de mancare...ce viata!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

NU!
eu una am decretat de aseara : gatit de voie, fiecare mananca ce prinde, ce poate, ce-i pica sub mana intai

sa vedem ce se va intampla. cineva trebuie sa cedeze

sau daca nu, patesc ca in bancul cu emanciparea femeii (banc disponibil la cerere)

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 36s
AMR 22 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bv Ziki..si eu am decretat zi (mai multe de fapt) in care nu mai fac nimic..sa vad ce se intampla. sa manance lemne ca eu nu ma strofoc degeaba.
pfuaii..azi e zi de nervi..m-am trezit nervoasa si asa o tin

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am mai bagat si eu o ora de somn...am musafiri astazi,trebuie sa ajunga familionul meu,mai pe seara vine si familionul sotului care sta pana maine !
tunde chiar, ce de prajituri incercam noi, ce fericite eram ca avem atatea retete pe contul comun...n-am mai facut ...nici macar un chec !
alinush felicitari pt vestile de la eco,mie nu mi se pare mic deloc bebe tau ! 2800g la 37 sapt este normal
shubu al meu a stat constipat 3 zile....ma ingrojorasem, m-a linistit simo ,mi-a zis daca a 3-a zi nu face pana seara, sa ii iau debridat...am avut noroc si a facut dim.
ocsanica imi aduci aminte de perioada cand abia asteptam sa ajung la eco sa il vad....as fi facut eco in fiecare zi

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Bv Ziki..si eu am decretat zi (mai multe de fapt) in care nu mai fac nimic..sa vad ce se intampla. sa manance lemne ca eu nu ma strofoc degeaba.
pfuaii..azi e zi de nervi..m-am trezit nervoasa si asa o tin

pai pana cand? chiar asa, sa-si faca

hai, sa treaca nervii! cred ca e si de la vremea asta, care ne da asa o stare de "nu am chef azi"

AMR 22 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Eu am facut ieri crema de zahar ars iar acu fac o supa de galuste si pulpite cu piure de cartofi.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da Ziki..probabil.
azi trebuia sa iesim afara, sa mergem la cumparaturi, sa ma duc la coafor..si m-am enervat cand am vazut viscolu de afara.
asa ca a iesit numa sotu..ca rezolva el treburile
cand vine el ies eu sa ma tund ca ma chinui de-o luna...da normal ca asta intarzie,nu are nici un stres..nicio graba..nicio durere
barbatii astia au numa 2 viteze de deplasare..foarte incet si impinge-ma

Mergi la inceput

mai am o intrebare! (ma apuca la ore fixe)

mamicile, ati avut vizite la maternitate in afara de sot? v-a ars de vizitatori? asta intreb.
pentru ca am o groza de prieteni care vor sa vina, dar eu cred ca nici pe mama nu vreau s-o vad

in fr. am nascut singurica (pe langa ca a fost f trist), dar abia a doua zi dupa nastere au venit doua prietene, si parca m-am bucurat, parca asteptam sa plece...

care e formula magica de spus la telefon sa priceapa tot omu' ca mai bine asteapta pana ajungem acasica?

AMR 22 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Formula magica e ca esti obosita,ca n-ai dormit deloc,ca te doare...de obicei lumea cand sunt intreaba "Ce faci?" Atunci zici si tu...uite tocmai ma culcasem,ca sunt praf,ma doare tot,n-am dormit deloc.Si gata.La mine a venit o caruta de lume,da oricum nu puteam sa dorm,ca aveam o colega de salon la care veneau cate 5 persoane o data.Si atat de tare vorbeau si asa miroseau de urat,ca mi-a fost imposibil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Da Ziki..probabil.
azi trebuia sa iesim afara, sa mergem la cumparaturi, sa ma duc la coafor..si m-am enervat cand am vazut viscolu de afara.
asa ca a iesit numa sotu..ca rezolva el treburile
cand vine el ies eu sa ma tund ca ma chinui de-o luna...da normal ca asta intarzie,nu are nici un stres..nicio graba..nicio durere
barbatii astia au numa 2 viteze de deplasare..foarte incet si impinge-ma

e clar! simo nu e in the mood azi!
doar un lucru: gandeste-te cum o sa te rasfeti pe scaunul de la coafor si ai sa vezi ca nu mai conteaza CAND ajungi ci CA vei ajunge intre degetele linistitoare ale coafezei....

AMR 22 de zile
felix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Formula magica e ca esti obosita,ca n-ai dormit deloc,ca te doare...de obicei lumea cand sunt intreaba "Ce faci?" Atunci zici si tu...uite tocmai ma culcasem,ca sunt praf,ma doare tot,n-am dormit deloc.Si gata.La mine a venit o caruta de lume,da oricum nu puteam sa dorm,ca aveam o colega de salon la care veneau cate 5 persoane o data.Si atat de tare vorbeau si asa miroseau de urat,ca mi-a fost imposibil.

Ana,mami de bebe cel mai frumos

multu mult!
p.s. cum miroseau urat? o doamne! ce imagine
de-asta spun eu ca o s-o iau pe una din voi cu mine cand merg la nascut. trebuie sa se nimereasca
adevarul e ca la vizitele vecinei de salon nu m-am gandit. acum am o grija noua

AMR 22 de zile
felix

Mergi la inceput