FIV Dr. ALBU DRAGOS 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Intradevar sunt si foarte multe cupluri cu infertilitate necunoscuta, adica ambii parteneri sunt ok.
La fiv eu cred ca varsta conteaza iarasi foarte mult, ptr ca si daca sunt probleme la barbat tot se selecteaza cei mai bun de la el, iar eu am tras o concluzie poate gresita am cunoscut f multe cupluri care reuseau, iar pbl era la sot.
Cami inseamna ca la nasa ta nidarea s-a produs mult mai tarziu decat z6-8 de la puctie. Ce bine ca a avut rabdare pana in z14. Ce ar fi sa imi intind si eu rabdarea pana atunci. tu unde ai facut beta tot la ei? fara sa le spui ca ai de fapt numai 10z de la ET?

_
Asteptand un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Rica eu am facut tot acolo...Pe banii mei ma duc cand vreau si de cate ori vreau Nu au ce sa spuna, este contra cost, poate daca era inclus in pret, dar asa....
Am inceput sa beau ceai de cretisoara, retaeta ta Mire
Pup

Mergi la inceput

Asa este ref analiza. Si eu beau ceai am mai spus. Cam cat bei tu? Stii cumva nasa ta a facut si prog inj.
Babyblue firicel de sange am avut si eu data trecuta in z8 de la ET. Iti dai seama ce m-am speriat, dar tot era sarcina. La primul fiv mi-a venit ciclul pana in beta.

Didi nu s-a afisat val progesteron inca?

_

Mergi la inceput

Rica eu momentan beau doar o cana ffff mare, are cam 450 ml ca imi e frica si sa beau prea mult...
Nasa mea nu a facut prog injectabil, habar nu are ea de asta , nu prea a studiat pb( iar inainte de pregnil avea progest 0,1, adica ffff mic si uite ca utrogestanul a fost suficient) si eu nu am stiut pe moment ca face FIV, mi a spus dupa beta...O incurajase reusita mea anterioara si de aceea a incecat si ea...
Pup

Mergi la inceput

Referitor la insemnarea care poate aparea la nidare....la mine nu a existat, iarasi difera de la om la om si de la sarcina la sarcina...

Mergi la inceput

Eu cred ca e numai ce vrea DD pentru noi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

care dintre voi au ramas candva insarcinate si pe cale naturala?

Mergi la inceput

Eu natural nu am cum sa raman insarcinata, infertilitate tubara-hidroxalpinx bilateral-salpingectomie totala, concluzie lipsa trompe.

_

Mergi la inceput

eu am ramas o data , dar am facut o mamografie fara sa stiu ca sunt insarcinata si doctorul nu mi-a recomandat sa tin sarcina
dupa se pare ca nu s-a mai putut pentru ca mi s-au astupat trompele
am facut multe histero, m-am si operat, dar degeaba
se pare ca asta este cauza pentru care nu mai raman

Mergi la inceput

mai ai si altceva? care este cauza pentru care nu se prinde o sarcina? (am citit ca ai mai facut fiv)

Mergi la inceput