FIV Dr. ALBU DRAGOS 21
Raspunsuri - Pagina 13
rica69 spune:
Statistic vorbind sansa de reusita fiv la varsta mea este de 8%. Nici fetele tinere nu inseamna ca au sansa de 100%. FIV nu este garantat.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
rica69 spune:
La fiv2 am prins sarcina, dar s-a oprit in evolutie la 6s.
_
flo.flo spune:
buna fetele
in primul rand va pup pe toate si va tin pumnii celor care suneti acum in focuri.
Rica, te astept cu un beta mare mare
si vin si eu tare din urma: azi am primit schema pe mail : am punctie pe 07 martie si vad ca pana atunci am o gramda de injectii de facut asa ca o sa va bat la cap ca nu nu am inteles eu prea bine cum sa fac injectiile astea (este primul FIV si sper ULTIMUL)
didi32 spune:
Buna fetelor, raportez progesteron de 0,7. S-a afisat mai devreme, dar n-am putut eu sa intru.
Maripet, nici eu nu am ramas niciodata, si sincer nici nu stiu de ce. Nu cred ca am endometrioza asta nenorocita de atat de multi ani. Altceva nu s-a depistat nici la mine nici la sot.
rica69 spune:
Didi dr ce a spus pe cand punctia?
Cami ce mai faci le clocesti?
_
didi32 spune:
Flo_flo, intreba tot ce vrei sa stii, sigur se va gasi una din noi sa stie raspunsul. Eu am facut toate injectiile la ei la Grivita. Zilnic. Si dupa ce-am inceput si stimularea, de 2 ori pe zi. Mai am putin si fac pontajul la Grivita, pt ca n-am avut curaj sa mi le fac singura cum au facut alte fete.
Dar nu te speria, le iei incet si o sa vezi ca trece timpul repede.
Bafta multa si tie!
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Didi dr ce a spus pe cand punctia? Cami ce mai faci le clocesti? _ Asteptand un ingeras in viata noastra |
Deocamdata a ramas tot pe 31, luni. Vedem maine daca se schimba ceva.
maripet spune:
eu ma gandesc ca daca am ramas o data, posibil sa am mai multe sanse la fiv, chiar daca este primul
specific ca eram tot cu sotul meu atunci, nu cu altcineva
posibil sa tina side compatibilitate
eu stiu pe cineva care s-a chinuit o gramada timp si nu a ramas. a divortat de sot si a ramas destul de repede cu cel de-al doilea sot
(nu s-a depistat ca ar avea nimic niciunul dintre ei, erau sanatosi tun dpdv medical)
camemar spune:
Maipet si eu am ramas si natural(si nu doar o data) dar la 20 de ani si cu prietenul meu de atunci...Cu sotul meu nu am ramas niciodata si nu se poate spune ca suntem batrani, eu am 33 si el 35 si incercam cam de 3 ani...Nu e nici o diferenta daca ai sau nu pb in cazul reusitei la implantare...e doar voia Domnului sau loterie, cum vrei sa i spui...Stiu cazuri care cu partenerul actual a ramas si natural si la fiv nu au reusi...
Rico cum mai esti?
Speranta are puiutii la purtator, pupici daguta!
rica69 spune:
Maripet si eu am ramas o data cand aveam 22 de ani cu sotul meu care este aceeasi persoana si acum, numai ca am facut-o de capul meu m-am speriat si am facut intrerupere de sarcina am considerat ca nu eram pregatiti
Cami ce sa fac am regim de filme, citit si forum, nimic altceva tu cum iti umpli timpul?
Flo deci ai scapat de balarii bravo. Bafta in continuare!
_