FIV Dr. ALBU DRAGOS 21
Raspunsuri - Pagina 11
rica69 spune:
Multumim Cami.
Didi pot sau nu am de ales? Eu una nu am nici un simptom nici o durere nimic.
Nicole nu mai spui nimic? Cum mai esti?
Speranta bafta multa
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
alexa1986 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Multumim Cami. Didi pot sau nu am de ales? Eu una nu am nici un simptom nici o durere nimic. Nicole nu mai spui nimic? Cum mai esti? Speranta bafta multa _ Asteptand un ingeras in viata noastra |
Rica cand faci beta?
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
rica69 spune:
Alexa dificil de spus. Tu stii ce AMH ai. Banuiesc ca in functie de asta dr iti va da startul la tratament. Sunt fete care au facut numai 2 flacoane de menopur (cam 80ron/flacon)x 10-12 zile tratament stimulare, plus diphereline( asta este mullt mai ieftin cam 1.5 mil/7 fiole, poti sa ai 1/2 sau o fiola pe zi.
_
rica69 spune:
Cred ca luni ca nu o sa rezist eu pana miercuri a 14 zi.
_
rica69 spune:
Cami tu cand o sa faci beta. Data trecuta la cate zile de la ET ai facut-o?
_
alexa1986 spune:
citat din mesajul lui rica69 Alexa dificil de spus. Tu stii ce AMH ai. Banuiesc ca in functie de asta dr iti va da startul la tratament. Sunt fete care au facut numai 2 flacoane de menopur (cam 80ron/flacon)x 10-12 zile tratament stimulare, plus diphereline( asta este mullt mai ieftin cam 1.5 mil/7 fiole, poti sa ai 1/2 sau o fiola pe zi. _ Asteptand un ingeras in viata noastra |
Rica iti multumesc de raspuns, vreau sa stiu la ce sa ma astept, nu stiu ce AMH am.Trebuie sa ajung neaparat la Albu si sa vad ce imi spune ca m-am saturat de incertiunile astea.Bafta luni la Beta, eu in week-end nu intru deoarece am calc stricat dar o sa intru luni dimineata sa te sustin.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
didi32 spune:
Rica .
Te intrebam cum mai esti pt ca eu am inceput deja sa visez aiurea, ba ca nu ajung la injectii la timp, ba ca cine stie ce-am mai facut, tare prost am dormit azi-noapte, si ma gandeam c-am inceput cam devreme cu d-astea . Oricum, sunt convinsa c-o sa reusim toate!
Alexa, in plus fata de ce ti-a zis Rica, tratamentul se poate schimba pe parcurs, in functie de cum reactionezi. Mie de exemplu mi-a marit doza si costul a crescut cu mult fata de cat era la inceput. Pana acum am ajuns cam la 2500 RON si n-am terminat, mai am de luat cateva injectii de stimulare + pregnylul.
alexa1986 spune:
citat din mesajul lui didi32 Rica . Te intrebam cum mai esti pt ca eu am inceput deja sa visez aiurea, ba ca nu ajung la injectii la timp, ba ca cine stie ce-am mai facut, tare prost am dormit azi-noapte, si ma gandeam c-am inceput cam devreme cu d-astea . Oricum, sunt convinsa c-o sa reusim toate! Alexa, in plus fata de ce ti-a zis Rica, tratamentul se poate schimba pe parcurs, in functie de cum reactionezi. Mie de exemplu mi-a marit doza si costul a crescut cu mult fata de cat era la inceput. Pana acum am ajuns cam la 2500 RON si n-am terminat, mai am de luat cateva injectii de stimulare + pregnylul. Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Intrebam de tratamentul simplu de FIV in conditiile in care eu nu am nicio problema, dar nu se stie niciodata cum raspunde organismul la stimulari.Macar sa am o idee.Ma simt asa de neputincioasa , banii nu avem de ajuns, mi-e frica de ce-a spus Ancar ca in curand o sa isi piarda si cei 4 mil de spermatozoizi care ii mai are si tot asa.
camemar spune:
Alexa,depinde f mult de fiecare organism...nici eu nu am nici o pb si data trecuta am avut in mare parte doze de 75 menopur si acum 150 menopur 10 zile plus diphereline(doza inteaga), dar sunt si alte fete fara pb cu doze mai mai, depinde de reactia organisnului...
La noi pe fisa de externare dupa FIV la motivul infetilitatii nu au trecut nimic , pt ca si spermograma a fost f buna (mobilitate 84% si nr mare) dar reusita nu e garantata...
Rica data trecuta am facut beta in ziua 10 ( transfer la 3 zile) si a iesit 127 paca (si in ziua 12 era deja 430 sau cam asa), dar iar difera de la pers la persoana...Nasa a facut in ziua 14 si era doar cam 80, ceea ce ma face sa cred ca in ziua 10 ar fi fost poate f f mic...
Pupici fetelor si bafta la bebei...
babyblue spune:
rica, camemar, speranta, didi, va tin pumnii fetelor si sigur va iesi bine si se vor prinde lipiciosii!!!!
mire, pup mama de ingerasi!
corry, ce mai faci burtico?
altesa, eu zic ca e de bine! mie ciclul imi venea imediat dupa utrogestan, ba cu el tot aveam ceva fire de rosu. deci pana akm, ar fi trebuit. da doamne sa fie cu ochisori!!!
alexa, tratamentul pt fiv depinde de cum react la stimulare. cam toate incep cu diphereline, care nu e f scump si cu menopur care e in jur de 80 flaconul si puregon care e mult mai scump.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.