FIV Dr. ALBU DRAGOS 21
Raspunsuri - Pagina 10
babyblue spune:
:)) speranta esti mortala!
da, sunt fete care au reusit din prima, majoritatea insa cam din a 3-a.
ma refer la fiv, ca ratele de reusita la IA sunt mai mici, in functie de problemele fiecaruia de fapt.
altesa, e mare chestie ca nu ti vine ciclul, f f tare, sa speram ca totusi e cu bebe in burtica!! a cata zi esti dupa Ia?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
camemar spune:
Buna fetelor,
Uite m am intors acasa cu 4 bebei la purtator de cal 1 . Ceilalti 4 nu erau de cal 1 si ne au sugerat sa nu i pastaram ...Asa ca nu mai am nimic congelat
Sa speram ca nu vom mai avea nevoie de congelati si o se prinda acum si o sa si stea cu noi 9 luni in burtica
Pupici la fete ca ma duc sa stau intinsa in pat...
Speranta si ti tin pumnii maine, multa bafta
ALTESA spune:
camemar trebuie sa se prinda macar unul totusi sunt 4 la rica nu mai zic ca sunt 5 trebuie sa fie si pentru voi cate unul macar.
babyblue am 16 zile de la IA eu stiu ca se zice ca menstra trebuie sa apara la 2sau 3 zile de intreruperea utrogestanului .
eu am intrerupt in a 14 a zi cand am aflat rezultatul beta deci daca pana vineri dimineata nu apare la prima ora fac un test de urina si daca mi se pare ceva dubios fug la beta.
da doamne sa iasa ceva dubios cu 2 liniute sa ma
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camemar Buna fetelor, Uite m am intors acasa cu 4 bebei la purtator de cal 1 . Ceilalti 4 nu erau de cal 1 si ne au sugerat sa nu i pastaram ...Asa ca nu mai am nimic congelat Sa speram ca nu vom mai avea nevoie de congelati si o se prinda acum si o sa si stea cu noi 9 luni in burtica Pupici la fete ca ma duc sa stau intinsa in pat... Speranta si ti tin pumnii maine, multa bafta |
felicitari pt ET
ai sa vezi ca n o sa mai ai nevoie de alt ET
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
rica69 spune:
Camemar bravo fetita draga. Sa dea DD sa fie 2 bebei.
Speranta bafta multa maine.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
camemar spune:
Neata fetelor,
Mie, Rica, Altesa, Baby, Speranta (si celelalte pe care poate le am uitat) va multumesc pt incurajari si sa dea Domnu sa ne reuseasca la toate si sa avem sanatosi.
Mi as dori doi da unul e foarte bun , numai sa fie
Nu are rost sa zic nimic de simptome ca e mult prea devreme, asa ca stau cuminte acasa pana luni , mi am luat medical 3 zile si luni inapoi la munca...
Parca Maipet intreba daca a reusit cineva din prima...Nasa mea a facut tot cu Dr White in dec si a reusit din prima si are un bebe prins din 3 implantati, asa ca se poate...
Mai e cineva in focuri acum????
Speanta, iubita iti tin pumnii azi sa fie cu noroc si lipiciosi tai!!!!
Va pupic pe toate
camemar spune:
Acel Mie era Mire, te pup fata draga si sper sa se ia si la mine semnatura ta Sa ti traiasca ingerasii si sa fie sanatosi
Pup
didi32 spune:
Neata fetelor!
Felicitari Camemar, o sa vezi c-o sa se prinda doi, stai linistita! Eu mi-am luat toata saptamana viitoare liber, chiar nu vreau sa ma gandesc deloc la probleme de birou.
Astazi tinem pumnii pt Speranta, cred ca pe la amiaza are transferul.
Rica mai poti? Cum te mai simti?
Multumesc pt raspunsurile legate de analize, azi am repetat progesteronul, sa vedem cum iese. Va tin la curent, nu scapati.
Va si va urez o zi cat mai buna si mai linistita!
alexa1986 spune:
Neata fetele,
Puteti sa imi spuneti si mie cam cat costa un tratament simplu de stimulare pentru FIV?Am hotarat sa mai asteptam cu inseminarea, ma duc la Albu pe 9 februarie si stabilim atunci ce trebuie sa facem.Nu vreau sa fiu dezamagita si sa imi pierd optimismul din cauza unei IA nereusite.Offf nehotarati mai suntem.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.