Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Dyana, mi se pare ok bona dar eu nu as fi de acord sa-si aduca fetita zilnic din mai multe considerente, oricit de cinic ar parea ![]() |
; auzi, dar tu nu ti-o iei pe cocoasa de la rude/prieteni??? ca eu mi-o cam iau.... dar sunt atat de nesimtita la orice ar zice ca mai mult ii enervezDiana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
inapreda spune:
| citat din mesajul lui dyana27 situatia este axcat cum ati zis si voi: adica ea oricum trebuie sa se intoarca la un servici, oricare ar fi el; prefera sa fie la mine, pe ideea ca e la blocul de langa, nu mai face 2 ore pe drumuri, si e si ceva care-i place mult. nu-mi pun problema de adus fetita zilnic la noi; adica da, probabil ca la plimbare or sa se mai intalneasca, ar fi chiar culmea sa nu, dar acasa nu vreau sa o aduca tot timpul... ca mutzu e pe primul plan si punct; adusa ocazional.... dar dupa o perioada in care toata atentia ii e concentrata pe mutzu si se obisnuiesc bine unul cu celalalt; stiti voi cum e, oricat de multa grija ai de altul, cand e al tau in preajma clar ajunge pe primul loc, si asta nu vreau. oricum fata a inteles ca asta este un servici si-l ia ca atare; eu nu ma infig, ca trebuie sa mai discutam toate amanuntele astea; adica ii zic din prima ca o sa fie ok sa-i imprietenim, dar nu sa stea impreuna... ca de', puiul meu e nr 1 si asa vreau sa simta si la bona; dar da, mi-ar place sa se imprieteneasca si la un moment dat sa vina 2-3 ore/zi, dupa somnicul de pranz sa se joace impreuna. si asa s-ar obisnui si cu mama ei, si la nevoie sa facem schimb de "bone" Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
Exact asa gindesc si eu: Ian trebuie sa fie pe primul loc; daca as lua o bona asta as avea in vedere; restul -prietenia cu fetita, socializarea cu ea si alte cele- ar fi optionale si le-as privi ca pe un bonus
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
curea spune:
Salutare,
suntem un pic mai bine. Multumesc fetlor pentru sfaturi. Tot febra avem creste la interval de 4 ore. Continuam cu nurofen si panadol. Am sunat pediatra nu este reactie de la vaccin. Au aparut si scaunele apoase... :(
Sper sa fie doar atat sa nu apara si voma am asa emotii..stiu prin ce am trecut in august. Am inceput cu debridad si hidrasec de 2 ori pe zi cate un pliculet si 5 ml debridad. Eu am si enterolactis dar nu stiu daca sa ii dau si enterolactis ..ma gandesc ca nu cumva 2 medicamente cu acelasi efect sa nu isi anuleze efectul unul pe celalalt. Am mai patit cu smecta si hidrasec....
cam astea sunt noutatile de la noi. Alina n. nu cred ca mai apucam sa ne vedem in acest weeknd.
Ilinca_M. spune:
I'auzi, ce chestie, deci ingineru' e din cei care "se impiedica pe drum oblu", rontzaie alune si se ineaca cu apa, scumpu' de el. Eu de-acum numa regulamentar ii dau sa manance, adica n-o scap din ochi, nu ca pana acum, ca se plimba prin casa cu banana sau biscuitii-n mana, pan-aci!![]()
Cuscra, io am o parere proasta de microdermoabraziune si de botox, la cate am studiat eu pe tema asta. Microdermo aia e un procedeu invaziv, iti beleshte fatzalaul, te poti trezi cu o fatza rosie de rac si sa ai probleme de acum inainte, piele scorojita etc. Am citit multe din ce spunea Mihaela Leventer (in tipa aia am incredere, pe mana ei m-as da de-as avea bani) si zicea ca procedurile astea nu prea mai sunt recomandate, detalia de ce, te poti trezi intr-o stare mai jalnica decat cea in care erai. Apoi botoxu' iara...la varsta ta?! Ala poate de la 50-60 de ani in sus, dar nici atunci nu prea-mi place cum arata. Oricum, orice si procedura aparent banala daca-ti faci, daca nu te dai pe mana unuia care chiar stie ce face si care sa foloseasca metode neinvazive, risti s-o-ncurci mai rau. Si tu chiar arati bine, vorba lui Monnvas, buba ti-e la cap, tufato!
Cat despre bona Dyannei, aici si eu sunt de acord cu cuscra (si cu Dyanna, desigur): ea plateste bona sa stea cu ochii pe Mutzu si dupa kuru' lui. Si s-ar putea mult dezvolta pe tema asta, dar nu intru in amanunte ca Dyanna stie ce face![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
; auzi, dar tu nu ti-o iei pe cocoasa de la rude/prieteni??? ca eu mi-o cam iau.... dar sunt atat de nesimtita la orice ar zice ca mai mult ii enervezDiana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
Ha! Ha! Ca-ti raspunsesem inainte sa "dau pagina" si sa citesc celalalt mesaj al tau.
Ba da, dar cind e vorba de neamuri cu care musai tre' sa intru in contact sint ferma si uricioasa -pentru ca-mi permit
Acum ca ma tot interesez cu gradinita mi-o cam iau in freza pentru ca ele considera ca ce vreau eu este...SF
Oricum, mai amin momentul; posibil pina in toamna; am vorbit cu tata si va sta el cu Ian. "Aranjamentul" avantajeaza toate partile implicate, ca sa ma exprim mai...dur
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
Na, pana m-am trezit si eu, discutia cu bona fuse lamurita...cred ca n-am dat eu refresh la pagina cand m-am repezit sa postez (tocmai ma intorsesem de la adormit Phiphi si am crezut ca n-ati mai scris intre timp:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
inapreda spune:
Tufete se prea poate sa aveti dreptate si sa am probleme la mansarda dar chiar arat precum ma simt: NASHPA!!!! La ce nu se vede nu pot "umbla" acum; poate nici nu vreau si poate nu am energia; si cred ca nici nu as avea nustiuce rezultate; ce vad, insa in oglinda ma sperie ca-s urita rau; si daca e adevarat ca ochii sint oglinda sufletului...e grav pentru ca al meu ar fi "negru" rau.
Nu mi-e frica sa ma..."tunez"; pentru microdermabraziune as merge la un medic in care am incredere, desi sintem de-o virsta! La anii mei, un masaj si-o crema nu cred ca mai ajuta. Sincer va spun ca nu m-as da in laturi nici de la un lifting; nu acum dar peste 10 ani cu siguranta; in vreo 2 ani, o sa-mi ajustez si sinii daca va fi cazul; nu-i vreau mai mari pentru ca nu-mi plac sinii mari, ci mai fermi; momentan, e ok asa dar...in viitor, nu tin neaparat sa fiu naturala!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda [ Mie de vreo 10 zile, 2 saptamini, mi s-a pus pata ca-s hida si batrina si ca procesul e ireversibil De fapt, stiti ca v-am intrebat de creme minune. Nu cred ca "se egzista" M-am hotarit sa fac neshte microdermabraziune si ma bate gindul sa-mi pun botox. Credeti ca e o idee rea? Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Draga mea eu cred ca ai buba.
Daca a apurut un rid sau doua sau trei asta nu inseamna ca imbatranesti si ca iti trebuie botox.
Alea sunt riduri de expresie si o sa tot apara cate unul de fiecare data cand te va face Ian sa razi.
Stii, ca daca te botoxezi o sa arati ca Chucky pana la urma si o sa razi in interior ca fata nu o sa se mai miste.
Eu cred ca Ian te vrea pe tine asa cum esti tu ca papusi de plastic poa' sa-si cumpere singur.
iti proun sa vezi un serial cu 2 medici esteticieni din MIami. se cheama Nip Tuck. Acolo o sa vezi tot felul de botoxate si operate si cand o sa vezi in ce constau procedurile si care sunt efectele o sa iti revii si tu.
Esti frumoasa asa cum esti. Si daca iti porti varsta cu mandrie o sa te simti si o sa fii si mai frumoasa.
Eu zic ca nu are rost sa te chinui pentru a sta tzeapana...
inapreda spune:
Tufete se prea poate sa aveti dreptate si sa am probleme la mansarda dar chiar arat precum ma simt: NASHPA!!!! La ce nu se vede nu pot "umbla" acum; poate nici nu vreau si poate nu am energia; si cred ca nici nu as avea nustiuce rezultate; ce vad, insa in oglinda ma sperie ca-s urita rau; si daca e adevarat ca ochii sint oglinda sufletului...e grav pentru ca al meu ar fi "negru" rau.
Nu mi-e frica sa ma..."tunez"; pentru microdermabraziune as merge la un medic in care am incredere, desi sintem de-o virsta! La anii mei, un masaj si-o crema nu cred ca mai ajuta. Sincer va spun ca nu m-as da in laturi nici de la un lifting; nu acum dar peste 10 ani cu siguranta; in vreo 2 ani, o sa-mi ajustez si sinii daca va fi cazul; nu-i vreau mai mari pentru ca nu-mi plac sinii mari, ci mai fermi; momentan, e ok asa dar...in viitor, nu tin neaparat sa fiu naturala!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Bianca, la capitolul "botoxate" gindesti exact ca Jambo; sau el ca tine, dar nu asta e esentialul
; si el imi spune exact aceeasi chestie ca sint "frumoasa" asa, Ye, right
n-am fost never "frumoasa" ci, mai mult, "interesanta" dar pentru mine asta a fost un "plus" ca inseamna ca "succesul nebun" ![]()
de care m-am bucurat se datoreaza altor lucruri. Dar nici despre asta nu e vorba; e vorba despre faptul ca traim vremuri in care putem face lucruri pentru ca trecerea timpului sa fie mai...lenta si mai blinda; bineinteles ca tre' sa cintarim bine optiunile si sa alegem in cunostinta de cauza; botoxul ma enerveaza pentru ca este o "operatiune" pe termen scurt si nu stiu daca am timp si nervi sa ma tot "botoxez" semestrial
Mi-am propus un lifting "peste n ani" -pot fi 5 sau 10- si stateam linistita ca sint ok "la virsta mea" dar, uitindu-ma atent in oglinda, mi-am dat seama ca ar fi cazul sa iau masuri mai repede. Imi voi face o programare la dermatoloaga de care v-am spus si voi vedea ce-mi sugereaza pentru ca fata mea TREBUIE sa arate mai bine. Nu ma pot impaca cu ideea ca, genetic vorbind, "asa mi-e foaita"; natura trebuie ajutata. ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

De fapt, stiti ca v-am intrebat de creme minune. Nu cred ca "se egzista"