Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io vreau sa vaz Gaza miss Boboc!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Si crezi c-o sa fie vreo diferentza fatza de ce ai vazut pana acum? Imagineaza-ti-o cu o coronitza si-o panglica peste umar si gata Gaza boboaca

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Si crezi c-o sa fie vreo diferentza fatza de ce ai vazut pana acum? Imagineaza-ti-o cu o coronitza si-o panglica peste umar si gata Gaza boboaca

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Pai io duc lipsa de imaginatie. Asa ca pune mana pe aparat si fa o poza la albumul tau din liceu :)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Hello, fete!
Am citit, am bagat la cap, nu tot, dar in mare parte
Ilinca, bine ca ai avut prezenta de spirit si ai rezolvat rapid cumplita intamplare cu Sophiphi! brrrr.. nici nu vreau sa ma gandesc ce as face eu in situatia asta, e oribil...
Dyana, super ideea cu Mutzu si fetita impreuna, eu asa as gandi- ca impusc 2 iepuri : am si bona, am si copil pentru socializare si cel mai bine pentru Mutzu cred ca ar fi sa ramana pe terenul lui
Noi am rezolvat-o cu bona, dupa 2 saptamani de gandire si calcule, am decis ca o iau pe mama sa stea cu el. Si gata!
Vestea nasoala e ca a iesit pozitiv la bacteria cu pricina- H. pylori, deci va trebui sa-i dau tratament cu 2 antibiotice! mor de nervi
Stie cineva de aici vreun remediu homeopat??? eu am citit de mierea Manuka si ulei de masline dar cica nici una nu elimina 100% bacteria asta nebuna.
Noi deja am inceput tratamentul si va zic doar ca am un gust metalic de mi se face rau cateodata de la claritromicina am inteles ca vine gustul ala de "cocleala"- bleah!
Va pup, o zi frumoasa va doresc!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Horror intimplarile cu Sofia si Vladimir; mi-au dat o stare de kko; il pup non-stop pe Valjan si nu-mi pot stavili gindurile sa nu o ia pe aratura
Va apreciez ca ati stiut/putut sa fiti "pe faza".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Eu n-am poze digitale din liceu. Sint la ai mei dar, momentan, nu mai pot merge "acasa", asa ca zic pas si la tema asta.

Primul gind, vazind pozele cu Chato a fost ca e neschimbata, as fi recunosct-o oricind; or fi genele dar SIGUR mai e si altceva; nu ne zici si noo, pliiiiiiiz?

Mie de vreo 10 zile, 2 saptamini, mi s-a pus pata ca-s hida si batrina si ca procesul e ireversibil De fapt, stiti ca v-am intrebat de creme minune. Nu cred ca "se egzista" M-am hotarit sa fac neshte microdermabraziune si ma bate gindul sa-mi pun botox. Credeti ca e o idee rea?

Monica si mie imi placi mai mult asa, desi fatzuca ti-e neschimbata; si acum faci parte din categoria celor "foarte slabe" si a frumusetilor clasice.

pentru Carla care face parte din categoria "wow"

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Dyana, mi se pare ok bona dar eu nu as fi de acord sa-si aduca fetita zilnic din mai multe considerente, oricit de cinic ar parea ; ocazional -adica si o data pe saptamina, sa zicem-, da dar mai mult nu.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

INA cred ca ai buba la cap. Cred ca stii si tu ca frumusetea pleaca in primul rand de acolo. Asa ca eu cred ca o stare de bine, obtinuta prin un pic de relaxare, poate o calatorie si niste momente tandre fac minuni. Sincera sa fiu, cred ca asta imi lipseste fata de cum aratam in liceu: "the glow". Deeeci, lucreaza la cap.

Si va mai zic un secret. Io ma imbrac mai "a la zuzu" tocmai ca sa mut centrul atentiei dinspre trasaturile propriu-zise spre haine. Pentru ca mi se pare ca atitudinea pe care o "emani" are un impact mai mare decat trasaturile propriu-zise.

In legatura cu pataniile Sophiei si a lui Vladimir: bine ca ati fost pe faza. Nu mai stiu cine m-a certat ca dau la copil alune, fistic si tot familionul. Sa nu credeti ca-s inconstienta. Cristi nu s-a inecat niciodata cu mancare. Si mananca bucatele de la 7 luni. La 11 luni musca din mar. Nu stiu daca are a face cu dintii (ca si noi am avut destul de devreme) sau cu personalitatea muscacioasa si rontaitoare. Al meu, insa, se ineaca... cu apa! Am renuntat la cana cu pai in urma unei inecari - vreo 2 minute nu a putut sa traga aer, l-am scuturat din toate pozitiile, a plans vreun sfert de ora dup-aia. Pana acum o luna- doua se ineca ZILNIC cu apa, indiferent de recipient (pahar, canuta cu cioc, biberon). Asa ca am antrenament

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ayla, am citit articolul legat la vaccinarea pro si contra; din pacate, nu te pot ajuta pentru ca, in cazurile astea, cel mai bine e sa iei decizia singur dupa ce te-ai informat cit ai putut de bine.
Si eu mi-am pus o droaie de intrebari dar, pina la urma, am decis sa-l vaccinez, totusi pe Ian; de frica; intr-o lume vaccinata am considerat ca e mai ok sa fie vaccinat si el; stii ca orice copil vaccinat poate face boala impotriva careia a fost vaccinat intr-o forma usoara; insa nu poti spune acelasi lucru despre un copil nevaccinat care ar intra in contact cu cei vaccinati. Nici acum nu sint sigura ca am ales varianta "corecta"; ma rog sa fie asa...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

situatia este axcat cum ati zis si voi: adica ea oricum trebuie sa se intoarca la un servici, oricare ar fi el; prefera sa fie la mine, pe ideea ca e la blocul de langa, nu mai face 2 ore pe drumuri, si e si ceva care-i place mult.
nu-mi pun problema de adus fetita zilnic la noi; adica da, probabil ca la plimbare or sa se mai intalneasca, ar fi chiar culmea sa nu, dar acasa nu vreau sa o aduca tot timpul... ca mutzu e pe primul plan si punct; adusa ocazional.... dar dupa o perioada in care toata atentia ii e concentrata pe mutzu si se obisnuiesc bine unul cu celalalt; stiti voi cum e, oricat de multa grija ai de altul, cand e al tau in preajma clar ajunge pe primul loc, si asta nu vreau.
oricum fata a inteles ca asta este un servici si-l ia ca atare; eu nu ma infig, ca trebuie sa mai discutam toate amanuntele astea; adica ii zic din prima ca o sa fie ok sa-i imprietenim, dar nu sa stea impreuna... ca de', puiul meu e nr 1 si asa vreau sa simta si la bona; dar da, mi-ar place sa se imprieteneasca si la un moment dat sa vina 2-3 ore/zi, dupa somnicul de pranz sa se joace impreuna. si asa s-ar obisnui si cu mama ei, si la nevoie sa facem schimb de "bone"

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput