Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 12
chatonel spune:
hai ca gasii o poza de epoca :) dateaza de-acu douaj'de ani: in prim-plan sintem io cu frate-meu si, in fundal, exul. Poza e facuta de mama.
http://inlinethumb14.webshots.com/43341/1254827789051329417S600x600Q85.jpg
si asta cred ca e facuta cu un an inainte, sintem aceleasi personaje in poza
http://inlinethumb61.webshots.com/39804/1254828286051329417S600x600Q85.jpg
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel hai ca gasii o poza de epoca :) dateaza de-acu douaj'de ani: in prim-plan sintem io cu frate-meu si, in fundal, exul. Poza e facuta de mama. http://inlinethumb14.webshots.com/43341/1254827789051329417S600x600Q85.jpg si asta cred ca e facuta cu un an inainte, sintem aceleasi personaje in poza http://inlinethumb61.webshots.com/39804/1254828286051329417S600x600Q85.jpg Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Pai bine mai, Chato, nu ti-e rusinica sa arati la fel ca acu' dooj de ani? Nu ca acu' doojunu, ca acolo e o diferenta.
Silueta si atunci, si acum. Si brunetica asijderea.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
carla28 spune:
faina tema de week-endul acesta, ma bag si eu!
Monvas esti la fel de frumoasa si acum, bravo tie!
Chatonel, mi-a placut freza ta!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Ilinca_M. spune:
Hihihi, a doua poza a Chatonelei e mai neclara, da'-n prima zau daca vad vreo diferentza fatza de cum e in ziua de azi! Chatonel, ai ceva "ponturi", ai acasa ceva camera criogenica in care dormi, care-i secretul?! Ex-ul era asa, mai sarit in vrasta ca tine, iashte? Pare asa...un domn serios si tu o capra de copila zvapaiata:P. Dragutz frate'to, mai ai poze?![]()
De Monnvas ce sa mai zic, la ea vad schimbare-n bine, ca prea era doua betze-nfipte-n kur, la corp mi se pare ca arata mult mai apetisant acum iar mecla e neschimbata!
Chatonel, ziceai "atentie la cremele solare"- adica si astea ar putea declansa cancer la san sau cum? Dar daca nu folosim facem cancer de piele, ce e de facut?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
carla28 spune:
Am scanat repede cateva poze din liceu, cea alb negru este din clasa a X a, celelalte din a XII- a si de la 18 ani.
Le-am pus la semnatura.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
pup fetele

mai vreti
??? ca dau eu niste cafe' lungo, capucino sau espresso
.
azi am avut interviu cu o fata de 29 de ani si taare mult mi-a placut. are fetita de 2 ani, adica oricum ar trebui sa se intoarca la servici. acolo ar lua cam aceiasi bani ca la mine, plus ca e departe, stresant, program prelungit... deci castig eu la puncte; la fetita vine bunica sa stea cu ea, deci e in siguranta;
mi-a placut ca are absolut aceleasi principii de crescut copilul ca si mine, nu tine la program fix, mese fixe... etc, ii place sa lase copilul sa se dezvolte cum vrea. e vorbareata si tare iubareata
, asa ca simt ca mutzu ar fi ok cu ea; mi-a zis clar ca si ei ii este ingrozitor de greu sa lase fetita chiar si cu mama ei, asa ca ma intelege perfect ca sunt crispata si nervoasa dar sa fiu absolut convinsa ca daca ar avea cel mai mic gand sa-si gaseasca altceva de lucru mi-ar spune si nu s-ar mai baga la asa ceva;
acum avantajele ar fi ca mie mi-a placut tare mult de ea, parca ne cunosteam dintotdeauna, copii i-am crescut cam la fel, e altceva cand are copil de aceeasi varsta si stie exact ce trebuie facut si la urgente si la boala; plus ca nu m-ar deranja sa se imprieteneasca mutzu cu fetita ei si sa mai stea din cand in cand impreuna, chiar si ziua sa o aduca pe la noi (asta dupa ce se obisnuiesc, ca am inteles ca a ei este total opusa lu' mutzu, adica alearga pana pica, se catara, e vitezomana mare![]()
... si zicea ca abia asteapta sa vada cum e si cu un copil calm si lenes
)
dezavantajele sunt cele legate de copil mic: adica se poate imbolnavi fetita ei si sunt convinsa ca o sa vrea sa mai stea cu ea, concediile clar nu or sa se suprapuna ca noi le avem deja fixate (la cristi nu se sta la discutii).... dar na' astea sunt chestii care li se intampla tuturor si o sa le gasim cumva rezolvare pe parcurs.
ce ziceti, suna bine??
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
chatonel spune:
raspund rpd, printre bagaje: ilinca, mai bine mai putina expunere directa la soare si nu la ore cind el este la zenit.
merci de aprecieri, si voi sinteti la fel de frumoase, monica a ramas pustoaica :))
dyana, io nu as lua-o pe mamica decit daca vine cu copila ei la voi, altfel nu mi se pare corect pt ea - si poate fi si o sursa de neintelegere, à la longue, cind ei ii va fi greu sa plece de acasa, sa lase puiul ei si sa mearga la al altuia.
Ilinca_M. spune:
Ooo, Carla, ce gagica mishtoaca!

Chatonel, pai femeia oricum si-ar lasa puiul daca s-ar intoarce la munca, nemaibeneficiind de indemnizatie caci fetita are 2 ani, ar trebui sa castige cumva bani. Si probabil femeia prefera acum o munca la care se pricepe si care-i si da posibilitatea ca din cand in cand sa fie si cu fetita ei (de ex. cand ies in parc o poate chema pe mama ei cu copila acolo si sa-i vada pe amandoi, poate se si imprietenesc copiii).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 pup fetele ![]() ![]() ![]() mai vreti ??? ca dau eu niste cafe' lungo, capucino sau espresso![]() . azi am avut interviu cu o fata de 29 de ani si taare mult mi-a placut. are fetita de 2 ani, adica oricum ar trebui sa se intoarca la servici. acolo ar lua cam aceiasi bani ca la mine, plus ca e departe, stresant, program prelungit... deci castig eu la puncte; la fetita vine bunica sa stea cu ea, deci e in siguranta; mi-a placut ca are absolut aceleasi principii de crescut copilul ca si mine, nu tine la program fix, mese fixe... etc, ii place sa lase copilul sa se dezvolte cum vrea. e vorbareata si tare iubareata , asa ca simt ca mutzu ar fi ok cu ea; mi-a zis clar ca si ei ii este ingrozitor de greu sa lase fetita chiar si cu mama ei, asa ca ma intelege perfect ca sunt crispata si nervoasa dar sa fiu absolut convinsa ca daca ar avea cel mai mic gand sa-si gaseasca altceva de lucru mi-ar spune si nu s-ar mai baga la asa ceva; acum avantajele ar fi ca mie mi-a placut tare mult de ea, parca ne cunosteam dintotdeauna, copii i-am crescut cam la fel, e altceva cand are copil de aceeasi varsta si stie exact ce trebuie facut si la urgente si la boala; plus ca nu m-ar deranja sa se imprieteneasca mutzu cu fetita ei si sa mai stea din cand in cand impreuna, chiar si ziua sa o aduca pe la noi (asta dupa ce se obisnuiesc, ca am inteles ca a ei este total opusa lu' mutzu, adica alearga pana pica, se catara, e vitezomana mare dezavantajele sunt cele legate de copil mic: adica se poate imbolnavi fetita ei si sunt convinsa ca o sa vrea sa mai stea cu ea, concediile clar nu or sa se suprapuna ca noi le avem deja fixate (la cristi nu se sta la discutii).... dar na' astea sunt chestii care li se intampla tuturor si o sa le gasim cumva rezolvare pe parcurs. ce ziceti, suna bine?? ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
Si mie imi suna bine si cred ca cel mai misto ar fi daca ar pune copiii la un loc, adica ori sa il ia pe mutzu la ea acasa, unde ar ajuta-o si maica-sa, ori sa vina ea cu fata la voi. Asa rezolvi si problema cu socializarea, ca tot te temeai ca mutzu ar fi cam nesociabil.
Despre boli... daca se imbolnaveste fie-sa sa ti-o trimita pe maica-sa
Ce sa zic, poate asta e biletul castigator.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Hopa, ce "gadica" si Carla. Mai tufete, da' la ce inaltimi ametitoare va situati voi?
ILINCA sarumana, da' stii ca io am gusturi ciudate la femei, prefer slabaturile, mui.erile-snur, asa ca inca mai suspin dupa tineretile slabe.
Ca si-asa mi-a zis o studenta saptamana trecuta ca eram mai slaba cand am inceput semestrul

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Izia, 23 mars 2009