Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

No, bun, mai tre' sa-ti gaseasca Ana arabul si am rezolvat-o.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mi-a gasit neamurile arabului deocamdata. I-am spus insa sa abandoneze cautarile. Nu de alta. Dar chiar nu mai facea Floric nicio treaba la serviciu:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

No, bun, mai tre' sa-ti gaseasca Ana arabul si am rezolvat-o.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mi-a gasit neamurile arabului deocamdata. I-am spus insa sa abandoneze cautarile. Nu de alta. Dar chiar nu mai facea Floric nicio treaba la serviciu:))

Hai mai, iti dai seama ca daca-l gasea bateam orice record de audienta, chiar si pe Tanar si nelinistit?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Curea neaparat sa-i dai panadol cu nurofen la 4 ore, chiar daca mai scade febra. La asa debra mare mie pediatra imi zicea sa-i dau si noaptea, caci poate sa revina. Sa va daceti bine cat mai reopede

Monn pai inteleg de ce puneau toti baietii mana pe tine ca sa aibe noroc la examene, doar esti cea mai constiincioasa, prima ti-ai facut tema Imi place ca nu te-ai schimbat prea tare. Arati la fel de pustoaica

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Novus, Bianca abia astept sa va vad pozele din liceu

Ilinca sper ca nu ne lasi cu ochii in soare si ne pui macar o pozica.

Eu sunt happy caci a venit in sfarsit Chitibus acasa. A plecat in Ukraina inca inainte de revelion. Se imbolnavise si s-a intors abia astazi. Abia astept sa-i vad reactia lui David cand o vede maine. Ii este tare dor de ea.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata! Hai la

Am treaba azi sa-mi pun si-n cap, sa-mi bag si-n fund, si diseara vine piticul din exil. L-am lasat la ai mei joi pe la pranz, nu am mai stat niciodata atata timp fara sa-l vad.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

sunt prima. poftiti la si ciocolata pentru toate gusturile.

la tema cu poze din liceu, nu ma pot baga, caci toate pozele sunt la mama, la tg. mures. ca eu am terminat liceul acum multi ani.
dar am ceva poze din facultate. sa vad daca merge scanerul, ca pe vremea facultatii mele nu erau poze digitale, internet, usb, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am vazut pozele cu crina. cat de inalta e...

curea e posibil ca febra sa fie o reactie de la vaccin, sau poate fi o viroza. suna pediatra. parerea mea e ca nu are nici o treaba cu ce a mancat.
din experienta iti spun ca dupa antitermice au scaune moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io n-am scaner. Si mi-e si lene sa scot pozele din album, alea din liceu majoritatea-s in album de-ala de-s lipicioase paginile si tragi deasupra o foitza.
Am citit articolul despre labii la fetitze. Am retinut ca nu e din nastere si din cand in cand e bine sa verifici, caci incidentza maxima e intre 13 si 23 de luni. Iaca:
Labial adhesions occur most often in infants and girls aged 3 months to 6 years, with a peak incidence around the age of 13-23 months.2 Labial adhesions have not been reported in the newborn period. If left untreated, labial adhesions usually spontaneously resolve at puberty, likely as a result of increased estrogen levels.
Si nu-s scapate fetele pana la 6 ani daaar, vedeti ce zice, ca lasta treaba netratata...isi revine singurica!
Apoi am mai dedus ca e rezultatul unui nivel scazut de estrogeni, de acea la nou-nascute nu apare, ca au primit estrogeni pe timpul sarcinii. Asa ca nu vad legatura cu alaptatul, cum a zis medicul ala, pai prin lapte nu se transmite si estrogen? Ca doar nu le dam testosteron? Ma rog, acolo altele erau cauzele enumerate. Si daca trece de la sine ce operatie cu anestezie generala vor sa-i faca fetei Maihaelei? In fine, n-o fi cel mai stiintific articol asta la care am primit link, sau or fi stiind si medicii astia ai nostri care-i faza, pe caz concret...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, ce poze calare pe pork :) as minca si io niste soric!

curea, sper ca sinteti mai bine azi!

ilinca, olguta propusa tema, nu io

tre sa am si eu ceva poze din liceu, sa le cat, daca am timp pina sa plecam la munte.. cel mai simplu, fetelor, e sa pozati poza, nu va mai chinuiti cu scanatul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ieri am fost la mamografie si, in timpul ecografiei (ca mi-au facut si una si alta) imi povestea nenea care minuia aparatul ca sint din ce in ce mai multe cazuri de cancer la sin, la femei din ce in ce mai tinere si, culmea, si la barbati!!!

Deci, factorii de risc sint: ereditatea, uleiurile suprasaturate din haleu, cosmeticele (maaare atenti la cremele soalre), tratamentele hormonale.
Anticonceptionalele maresc viteza de dezvoltare a cancerului, dar nu il provoca.

Aici, in fr, o femeie din 10 face cancer la sin, e enorm!!!

Mergi la inceput