Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 10
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui curea multumesc asa voi face. daca ii bag novocalmin supozitor ii voi da din acel moment la 4 ore nurofen sau paandol? sau continui cu prima doza data de nurofen? http://family.webshots.com/album/579528057tsGKea |
Pfui, nu mai stiu exact, in mod normal cu novocalmin trebuie sa ii scada macar pentru 8 ore. Eu i-as da nurofen sau panadol, care vine la rand, abia daca incepe sa ii creasca iarasi dupa Novocalmin.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
curea spune:
multumesc pf sfaturi, raman planton ..... sper sa fie reactie post vaccinala la varilrix. desi pediatra mi-a zis ca reactiile adverse apar intre 7 si 14 zile noi avem doar 3 zile.
Bianca2503 spune:
Schema de febra eu o aveam asa:
- se alterneaza nurofen cu paracetamol (Panadol) la 4 ore
- la 12 ore se pune jumatate de supozitor cu novocalmin(la noi nu a functionat si am pus diclogesic)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Bianca, m-a pocnit o revelatie pe feisbuc: prietena ta care a fost la Paris in stagiu se numeste Irina? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Si Nicula
Bianca2503 spune:
Majoritatea pozelor mele din liceu au ramas acasa la mama. Dar recuperez in weekend si imi fac tema.
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Si Nicula |
Mda. Misto. Colega de serviciu.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Mda. Misto. Colega de serviciu. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Corect. Chiar am realizat chestia asta cu ceva timp in urma si vroiam sa te intreb daca va stiti. E mica lumea:)
Monnvas spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Corect. Chiar am realizat chestia asta cu ceva timp in urma si vroiam sa te intreb daca va stiti. E mica lumea:) |
As putea sa zic "colega de servicii", ca e colega la amandoua joburile.
Ea e draguta si se pricepe la ce face, chestia e ca e prietena mai buna cu o alta "colega" cu care eu ma inteleg mai prost (genul de om caruia iti vine sa-i zici "get a life!"). Asa ca probabil neshte sentimente nedefinite s-au transmis.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
No, bun, mai tre' sa-ti gaseasca Ana arabul si am rezolvat-o.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
Doamna Simply, cred ca sotul dumneavostra este nascut in aceeasi zi cu mine. Sau, ma rog, eu sunt nascuta in aceeasi zic cu sotul.