Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
[Am si eu o tema de week-end: sa punem poze cu noi din liceu. Am de mai demult in minte aceasta tema, inca de cand a zis Novus ca umbla cu fuste scurte, scurte. Abia astept s-o vad Ce ziceti, va bagati?

Olga, mamica lui David iepurasul

O daaa, maine ma pun pe cotrobait prin arhive dar abia luni le pot pune ca trebuie scanate, ca na pe vremea aia nu erau aparate digitale

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Poze din liceu? In afara de cateva kile, zau ca-s la fel! M-a intrebat un pakistanez la inceputul semestrului daca am mai mult de 17 ani oricum cred ca il pic p-asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ooooo tre sa caut neaparat poze sa vedeti ce freza aveam, Tina Turner e mic copil pe langa ce aveam eu in cap, nu mi se misca un fir toata ziua de tapat ce era

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hai ca incep eu, am cateva pe laptop.

Aici eram la o nunta, la care au fost parintii mei nasi. Aveam 16 sau 17, nu mai stiu.

Aici ma prosteam acasa, erau niste colege la mine. 17 ani.

Aici eram la final, la defilare. La noi sfarsitul liceului era marcat printr-o parada a costumelor (a fost primul liceu care a facut asa ceva) dimineata pe Calea Dorobantilor.

Aici seara,la banchet, cu diriga (care, dupa noi, n-a mai avut curajul sa ia dirigentie i-a ajuns). Rochia avea spatele gol. Acum nu-mi mai intra in ea nici juma' de fund. Tot de acolo e asta. Din aceeasi seara dateaza poza cu titlul pune mana pe Monica sa ai noroc la bac (astia erau cam toti baietii din clasa)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

salutare,am si eu o intrebare daca mai este cineva aici. se poate sa fie la 2 zile ca reactie postvaccinare la vaccinul varilrix febra 39 cu 5 si dupa ce i-am dat nurofen la o ora are 38, cu 7, ii pun sosete cu apa la 15 minute se usuca. ce sa fac? sa ii bag novocalmin daca nu ii scade in 4 ore? mentionez ca azi a avut 4 scaune din care 3 uscate spre constipare si acum unul moale inainte de febra. ma gandesc ca azi i-am dat rosie cu branza si ou dimineata iar apoi suc de porto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Pentru mamicile care au fetite http://emedicine.medscape.com/article/953412-overview

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea
salutare,am si eu o intrebare daca mai este cineva aici. se poate sa fie la 2 zile ca reactie postvaccinare la vaccinul varilrix febra 39 cu 5 si dupa ce i-am dat nurofen la o ora are 38, cu 7, ii pun sosete cu apa la 15 minute se usuca. ce sa fac? sa ii bag novocalmin daca nu ii scade in 4 ore? mentionez ca azi a avut 4 scaune din care 3 uscate spre constipare si acum unul moale inainte de febra. ma gandesc ca azi i-am dat rosie cu branza si ou dimineata iar apoi suc de porto...http://family.webshots.com/album/579528057tsGKea
se da alternativ la 4 ore,nurofen ,dupa care panadolpt febra mai mare de 39 se da novocalmindaca nu ai panadol ii poti baga un novocalmin eu asa am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Curea, parca nurofenul cu paracetamolul trebuia alternat in prima faza cel putin. Si lasat copilul cat mai subtire imbracat, Plus comprese si sosetele inmuiate si stoarse bine in ceva amestec (juma-juma) de apa cu otet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

multumesc asa voi face. daca ii bag novocalmin supozitor ii voi da din acel moment la 4 ore nurofen sau paandol? sau continui cu prima doza data de nurofen?

Mergi la inceput

Bianca, m-a pocnit o revelatie pe feisbuc: prietena ta care a fost la Paris in stagiu se numeste Irina?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput