Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri N-am avut treaba la munci si am tot citit subiecte...ba pe la generale, ba pe la clubul psi...ca sa aflu nu stiu cum ca o fetita de 2,5 ani se lupta de 6 luni cu leucemia... Sint intoarsa pe dos. Am si eu aceleasi temeri ca Ilinca, ma apuca paranoia, panica, disperarea, mi-e o teama organica, viscerala, sa nu se intimple ceva cu mine sau cu copilul meu. Este cumplit. Cred ca tre sa ma duc sa ma caut la mansarda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Daca te referi la fata de la mladite si mugurasi, am citit ca ar fi OK acum, i-au iesit analizele bune si e pe tratament de sustinere. Ma rog, cat de OK poate fi un copil care ia steroizi...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
silvi8 spune:
oli, multam de aprecieri!
cat despre tema eu n/am poze digitale din liceu, doar pe hartie...deci ar trebui sa ma chinui sa fac dupa alea niste poze si nus ce/ar iesi...
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
olishka spune:
Eu sunt tare multumita de cum a evoluat David. Stiti ca era cel mai gras si mai maroc dintre ghiocei si crestea intr-o luna, cati altii in 3
Mi-a dost frica sa nu die grasut si pediatra a zis ca abia dupa 2 ani o sa-si revina si o sa fie in rand u eilalti copii de varsta lui. Insa dupa 1 an nu a mai luat asa mult in greutate si s-a inaltat. Acum este numa bun
Are 91 cm si 13,6 kg.
Olga, mamica lui David iepurasul 

silvi8 spune:
si AICI alte poze, de tot felul...
noapte buna gagici si week/end minunat!
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, Silvi, doar v-am spus sa puneti "disclaimer"!!
Gen:"nerecomandat celor slabi de inger/ vegetarienilor sensibili etc"; intai am dat drept in ratzoiul/gascanul(ce era pana la urma?) lui Raru, acum am avut un shoc dand de porcu' neinsufletit al Crinei...vreti sa mor, sa scapati de mine la club?
(ei, nu scapat voi asa de usor de mine:P)
Crina chiar pare si in poze foarte inalta, 93 de cm, wow!!
Chato, ce idei cretze ai si tu...amu sa ma apuc sa caut poze sa scanez! Sa pun de la "apogeu", de la Craciunul din clasa a X a cand dupa cateva luni de mancat compulsiv ajunsesem la 67 de kile?
(acum am 54 si tot sunt departe de a fi slaba, va imaginati atunci!!) Asa de manioasa am fost pe mine cand am vazut pozele, ca asa le-am pus de nu-mi amintesc unde, nu le-am pus in album, acolo am poze de la 1 luna la 18 ani, cu pauza la 16!:)))
Ar trebui sa pun poza din albumul de-a XII a, sa vedeti ce fatza de fecioara Maria ingenua am...ce privire 50% stralucire 50% bovinism...(secret: bausem inainte 100 de Martini la crashma unde chiuleam de obicei...ala era la moda, Martini:)))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Monnvas spune:
Si noi, si noi avem burtica! Si fiul, si mama.
Apropo de ce zise Olga cu lasatul la gradi. Mai stiti, saptamana trecuta facea fiu-meu crize de nervi cand il lasam la bunica-mea. Ei, ieri dimineata cand l-am dus m-a dat afara! A deschis usa, m-a impins pe usa si a inchis-o la loc dupa mine.
Sincer, cand stiu ca ii e bine, parca nu-mi mai e asa dor. Adica is linistita si strang energie si chef de smotoceala.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Mai am o intrebare, da sa nu rideti...tare. Copiii vostri mai sint...burticosi? Adica mai au burtica? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Daa, din profil e tot somaleza mica
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Si mi-am amintit acuma sa va zic si metoda noastra de "dat pe gat" doctorii, fara consimtamant, si fara sa mi le scuipa intre ochi: shpaniolii astia nu e prosti cand pun in cutiile de siropele seringa normala, de 5ml (fara ac, evident), nu de-aia boanta ca la Panadol si altele asemenea! Varful ala pe care se pune acul intra numai bine printre dinti/masele, iar lichidul nu sade pe limba, ci merge direct pe gat! In doze mici, merge treaba unsa, oricate istericale ar face plodul! Asta e o masura extrema, dar uneori mai ajungem si la asta. http://www.lucamic.blogspot.com/ |
O daaa asta e si metoda noastra brevetata, de la internarea trecuta cand imi er ateama ca nu vrea sa ia suspensiile, am apelat la seringa si de atunci inclusiv oscilococcinum ii dzolv in putina apa si il administrez cu seringa
novus spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Ilinca, Novus pt voi am intrat caci am apucat sa citesc ce ati intrebat dar nu am apucat sa raspund. La fetite trebuie sa se vada, orificiul vaginal si cel pe unde face pipi. La Maria mea nu se vedea cel vaginal iar la Maria Mihaelei nu se vedeau ambele din cate am inteles eu. Pe Maria dupa ce a desfacut-o pediatra mi-a aratat si cum sa o curat ca sa nu se prinda la loc caci au fost cazuri de fetite care au fost desfacute si de 5-6 ori. Am interbat-o si care este cauza si mi-a zis ca e de la surplusul de hormoni si apare in general la fetele alaptate. Pup gasca. Urla amandoi. Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)Minunile Palmierilor Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Mersi de lamuriri, cred ca suntem in regula

novus spune:
| citat din mesajul lui silvi8 uitati aici niste poze de la craciun si de la mot din vara da deabia acum mi le/a trimis nasa. silvi mama CRINEI CRINA 1 AN iun-iul,diverse la mare Povestea CRINEI |
I-a placut soricul

de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora (23.12.2005-25.12.2005)