Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Magdy, merci de explicatii! Suna ciudat, nu reusesc sa vizualizez...daca Mariei lui mihaelacg nu i se vedea orificiul de shushu (care-i denumirea "oficiala"?!) n-ar fi trebuit sa aiba si ceva probleme la urinare, ceva observabil? La urmatorul schimbat de scutec o iau la analizat pe Sophiphi la nynyu...
Pisigri, claaar Sophiphi are...burtoaca, nu burtica. Bine, nu-i e umflata ca la copiii rahitici sau disproportionata tare fatza de corp, dar are burtica, asta cu sigurantza!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
andiaroro spune:
Burta
-Acum lipita de spate...Alarma rosie: GASTRO.
In timpul normale are doar cand se indoapa zdravan apoi redevine plata.
Despre a mea imi e rusine sa vorbesc.Cum posed si eu o gostro sper intr-o apropiata aplatizare (vrabia......).
CL: situatie kkcioasa pe la burtile noastre
chatonel spune:
gianina, vrei sa rizi cu periatu 3 minute? pai nici adultii nu il practica ![]()
(io adica) si nu am probleme cu dintii de cind sint aici si merg la controale anuale.
andiaroro, m-ai terminat cu anasatasia fara scutecel noaptea! pai la noi are un kil scutecu dimineata, nici prin gind nu mi-ar trece sa o las fara ![]()
silvi8 spune:
ilinca, m/am distrat la faza cu gaga si husbandu![]()
iar de imitat si crina face la fel...uneori e bine dar nu tot timpul. acum cateva zile a tinut/o continuu cu "dace" adica drace. asa zice goofi la sfarsitul unui desen animat.
am vazut ca sunteti si la capitolul masuratori.
crina are 14.700 cantarita la dr si 14.400 acasa si 93 cm si clar burtica. da mie imi place asa.
de spalat pe dinti se spala cand are chef dar oricum macar odata pe zi tot insist. intai ii periez eu putin cat ma lasa apoi se joaca ea da mai mult suge periuta. noi avem deja probleme cu dintisorii, incisivii laterali de sus au niste pete portocalii, micute care cica sunt demineralizari ale smaltului si nu carii si care cica nu vor afecta dentitia permanenta.
inca e bolnava dar parca nu mai tuseste asa mult. mai avem tratament pana luni si sper ca marti sa ne dea dr aviz ptr colectivitate sa putem merge din nou la cresa.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Floric spune:
Mai, tufete...ma faceti iar sabat cocosul meu sa faca oua...La ultima catarire, acum o luna avea 13, 500 kg si la masurat *orientativ( caci nu prea sta cam 83. SI voi spuneti de fetele voastre ca sunt dopmodele??? Maine il masor iar...sa vad poate face oua mai mari![]()
Ana, petrecere frumoasa
Fetelor, nu stiu altii cum sunt dar...are Rares o perioada ca ar trebui sa stau numai cu camera in mana. Tot felul de traznai sau imita *vb Ilincai) tot c enu te trece prin cap. Ca sa nu mai spun ca si/a dat drumul la vorba...
Acu e de stat cu el acasa si sa te bucuri de tot dar deh...munca innobileaza omul
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
andiaroro spune:
Chato- Cu buna stiinta, n-as fi culcat-o fara scutec
.
Ca doar nu eram nebuna sa-mi expun patul conjugal la asa riscuri.Cred ca se si trezi imediat cum a facut ceva si s-a dat jos rapid ca patul nu era deloc ud. ..Doar pijamaua.
De la ultimul mesaj am schimbat 3 scutece...Iar eu am o greata de zici ca nasc maine.
I-am recomandat barbatului sa se opreasca intre casa si serv (incvers) pe la o carciuma si sa bage un visky
( sa vina imunizat)
silvi8 spune:
uitati aici niste poze de la craciun
si de la mot din vara da deabia acum mi le/a trimis nasa.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
olishka spune:
Salutare!!!
Cam slabuta activitatea pe-aici...
Gianina multumesc de pont 
Silvi este o scumpa Crina. Ce-mi place cum rade cu toata gura 
Am si eu o tema de week-end: sa punem poze cu noi din liceu. Am de mai demult in minte aceasta tema, inca de cand a zis Novus ca umbla cu fuste scurte, scurte. Abia astept s-o vad
Ce ziceti, va bagati?
Olga, mamica lui David iepurasul