Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Curea, multa sanatate.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Atunci, INA daca tu vei fi happy cu lipiciu-n frunte, fa-o!
Ce treaba avem noi. Eu doar mi-am dat cu parerea.

Am zis imediat dupa ce am nascut (cezariana) ca nu le inteleg pe femeile care isi fac operatii estetice. Atata durere....

Anyway, acum, fie vorba intrenoi la sani mi-as face si eu ceva. Dar parca nici niste portocale nu as vrea in locde tzatze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inapreda, am doua cadouri pentru tine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151374&whichpage=1

Si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148410&whichpage=2

In primul link o tipa povesteste ca si-a facut botox la Cluj cu 16o euro si e f. f. multumita.
Al doilea e despre Retin A si suna asa interesant ca musai sa incerc si eu!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uite si pentru cine n-are rabdare cu tot topicul, un citat mai lung din inaioana:

"n primele doua saptamani dau Retin A seara la o jumatate de ora dupa ce m-am spalat pe fata cu Dove. (am ales sapunul asta si nu alt demachiant pentru ca nu trebuie sa ai pe fata grasimi sau chestii medicamentoase deloc).
Deci dupa ce spal, tamponez cu prosopul si las fata sa se usuce 30 minute. Aplic crema in strat foarte subtire, intind bine, ma spal pe maini.
Dupa 40-60 minute dau cu crema foarte hidratanta care poate fi Shea butter, Apidermin sau unul dintre Dramatically Different Moisturizing Lotions de la Clinque in functie de tipul de ten (eu pe astea le folosesc alternativ)...sau ce crema puternic hidratanta stiti ca va face bine.
A treia saptamana o sa aplic o zi da si una nu, urmand de asemenea pasii de spalare si hidratare.
Dimineata hidratam iarasi si punem neaparat o crema cu fps mare , peste 30 daca iesim din casa.
Nu mergem la solar niciodata.

Schema este gandita astfel incat sa scada cat mai mult riscul uscarii excesive a pielii, desi poate intarzia putin rezultatele. Totusi pielea se va descuama initial, nu trebuie sa ne speriem.Din aceasta cauza chiar ridurile pot parea mai intense, iarasi trebuie sa continuam totusi tratamentul pentru ca in final ele se vor sterge.
Uneori femeile aplica Retin a cu exces de zel si ajung la iritatii severe. Nu trebuie sa va speriati, intrerupeti tratamentul pentru cateva zile, pana iritatia dispare si continuati tot asa, cu pauze de cateva zile intre aplicari.

Descuamarea si iritatiile apar in primele zile de aplicare si, din nou, cam in a patra sau a cincea saptamana. Dupa cea de-a sasea saptamana incep sa se vada rezultatele in privinta calitatii pielii, dupa 3 pana la 6 luni cele privind ridurile si porii dilatati. E foarte important sa nu va descurajati in aceste 6 luni, toate cele care au folosit schema se jura ca au avut rezultate incredibile in timp si se felicita repetat ca nu au intrerupt si nu s-au descurajat.
Din cate am citit despre ce stie sa faca derivatul asta de vitamina A, e destul de clar de ce ii ia atata timp sa reinoiasca pielea cu totul si sa ii modifice total structura din interior. Dureaza pana se curata toate celulele moarte, pana epiderma se subtiaza si apoi incepe sa produca colagen si elastina de una singura si pana se inhiba activitatea metaloproteinazelor matriceale care distrug colagenul si elastina. Deci..dureaza dar merita."

Nu suna rau, nu?! Luni caut si eu retin a la marmacie!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, is io cu buba la cap sau is singura care se bucura ca imbatraneste?

Poate asa, mai batraioara, m-o lua lumea si pe mine mai in serios...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Cred ca asta e si problema mea. Am moaca de copila inca. Poate daca eram mai inalta paream mai matura.
De fapt, uneori chiar ma bucur cand ma subestimeaza cineva. In felul asta surprind multa lumea. Glumesc!

Ideea e ca pana nu te confrunti cu problema (cum crede Ina ca are nevoie de operatii) ai tendinta de a condamna si a inlatura compplet solutiile.

Mergi la inceput

INA, du-te la dermatolog, sper sa te lamureasca in legatura cu pasarelele-stol. Dar, daca stii ca buba e la cap (si nu sufletul e negru, ci starea ta emotionala, interioara), gandeste-te ca poate iti aranjezi fata, dar problema, buba la cap ramane. Si apoi ce faci? Te apuci de remodelat picioare? Pui lentile de contact? Si cand termini de remodelat tot corpul, ce mai faci? Ca buba...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ca tot suntem pe "desprecopii".

I-am pus pe "copii" sa imi vorbeasca despre mama lor. Si ii vad ca se eschiveaza. Il intreb pe unul de ce. Si-mi raspunde: "pai eu am mai multe mame". Ha? Dup-aia imi pica fisa ca acelasi individ imi spusese ca are 19 frati, individul fiind turc. Am zis sa nu-l fac sa zica mai mult decat vrea, da' ma roade curiozitatea: oare cate neveste o avea tat-sau?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Cred ca asta e si problema mea. Am moaca de copila inca. Poate daca eram mai inalta paream mai matura.
De fapt, uneori chiar ma bucur cand ma subestimeaza cineva. In felul asta surprind multa lumea. Glumesc!

Ideea e ca pana nu te confrunti cu problema (cum crede Ina ca are nevoie de operatii) ai tendinta de a condamna si a inlatura compplet solutiile.

Pai cred ca m-am confruntat de nenumarate ori cu problema. Fiindca io, oricat mi-as aranja mecla, am "probleme" in a-mi accepta corpul, tot ce e mai jos de gat. Daca machez cu un baby doll asta nu inseamna ca eu nu stiu ca am o coloana stramba, care imi impinge fundul inapoi si burta inainte, ca shed stramba si, mai ales, ca se vede (sper ca dupa ce ma intorc din stagiu sa incep un pic de fizioterapie fiindca 13 kile de injiner m-au defomat si mai tare).

Deci stiu cum e sa ai buba. Nici eu nu mi-am rezolvat-o pe a mea. Poate facem un grup-suport de ridicare a self-esteemului. Si de "simtit frumoase".

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello tufete frumoase !!!

Am vizionat pozele liceenelor si am concluzionat :
- Monnvas imi place mai mult acum cu un pic de carnita in plus dar cu aceasi fata tanara si radioasa asa ca nu inteleg de la ce vrea ea sa deturneze atentia prin zuzu stile care dealtfel ii vine ca o manusa , dar asta e alta poveste rezolvabila prin grupul de suport

-Chatonel clar detine secretul tineretii vesnice

-Carla ''bunoaca'' a fost si asa a ramas

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput