Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
InaPreda, daca nu te-as fi vazut live poate gandeam altfel dar asa zau daca iti dau dreptate, esti frumoasa nu doar interesanta si arati nu bine ci super
dar daca tie ti s-a pus pata ca vrei altceva si asta te face sa te simti mai bine, go for it
!
Si mai cred ca buba e in interior si ar fi bine sa cauti cauzele si daca e posibil sa le indepartezi 

Eu personal sunt anti tot ce inseamna astfel de tratamente, cred ca mi-e frica de reactiile secundare
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, cum fu la sindrofie
?? Andrei cum s-a simtit la bona ? cred ca a fost totul bine si acum esti la spa de fapt !!!

inapreda spune:
Bianca, nu ma deranjeaza nimic din ce mi-ai spus vreodata; iti respect si-ti apreciez opiniile 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ilinca, am incercat deja Retin A. Fara succesuri 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus InaPreda, daca nu te-as fi vazut live poate gandeam altfel dar asa zau daca iti dau dreptate, esti frumoasa nu doar interesanta si arati nu bine ci super dar daca tie ti s-a pus pata ca vrei altceva si asta te face sa te simti mai bine, go for it !Si mai cred ca buba e in interior si ar fi bine sa cauti cauzele si daca e posibil sa le indepartezi ![]() ![]() Eu personal sunt anti tot ce inseamna astfel de tratamente, cred ca mi-e frica de reactiile secundare www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Intotdeauna cred ce spui, de-aia, de data asta, imi vine nu stiu cum sa ti spun ca nu-i asa
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Da, si eu vreau sa vina Ana sa ne povesteasca ce si cum fu la sinfrofie si daca Andreiu' fu la nivelul asteptarilor.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Salutare!
Nici el, nici eu n-am fost la nivelul asteptarilor
. El a plans azi noapte (ceea ce va dati seama ca m-a intors pe dos). Am venit azi cu trenul am ajuns pe la 14.15; cand m-a vazut, m-a intampinat cu un zambet trist, o ora nu a spus niciun cuvant...of, of...apoi incet, incet si-a mai revenit. Acum l-am culcat, fiindca era foarte obosit, s-a trezit azi noapte si cateva ore a refuzat sa se mai culce. Al meu sot era practic la serviciu, asa ca nu mi-a putut tine companie prea mult timp, iar sa ma retrag glorioasa in vastele apartamente ( care chiar erau apartamente, si chiar erau vaste
) si sa citesc ceva si sa trag un pui de somn nu dadea bine pentru el. Am avut ocazia sa o vad pe "favorita" Ilincai si prietena Olgai, Andreea Banica, la treaba, arata bine, dar mie mi-a placut mai mult dansatoarea ei la aratare decat ea. In seara asta sunt Jukebox si Proconsul, dar eu, dupa cum va dati seama, am spus pas. In rest, mi-am petrecut timpul prin apartamentul hiltonian si am tras concluzia ca nici confortul conforturilor nu alina prea mult dorul de pui, si cam atat.
Monnvas spune:
ANA
imi pare rau ca Andreiul ti-a dus lipsa si ca nici macar n-a meritat efortul. Las' ca cresc ei mari si o sa ne rugam de ei sa mai doarma si p-acasa...
Da' o poza cu blonda nu ne pui? Si vezi ca s-a dat tema de weekend!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
Anaan ma gandeam eu ca la ce companie ai nu te-ai dixtrat dar macar Andrei credeam ca a fost bine ! lasa ca la anu' facem intalneala si noi unde se tine sindrofia si ne amestecam printre invitati iar Andrei va fi cu gasca sa , ce zici
?!
Asteptam poze din toate timpurile ![]()
Si multi 

dyana27 spune:
fetele care au acces la facebook.... sa inteleg ca AYLA a ales un nou drum in viata??? Moni esti pe faza??? ai intrat pe alta cale??
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA