Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bine v-am regasit dragi gravidute
Intru mai rar ...mi-e tare greu...insa mi-era dor de voi...si voiam sa stiu si ce face Angie.
Felicitari din tot sufletul Angie, multa sanatate, refacere usoara si pupici pentru bb

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!!!
Am schimbat prefixul , nici mie nu-mi vine a crede, si mai sunt 10 saptamani! Nu pun AMR ca totusi 10 saptamani e destula vreme, mi se pare caraghios sa le tot scad, dar oricum, am intrat in liga senioarelor

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

BRAVOO!! pisuc mic. Deci tu "schimbi prefixul" duminica! eu martea, vin si eu din urma, la 2 zile! LA MAI MAAA..REEEE..!
inseamna ca o sa schimbam scutece simultan

Eu ma uit in urma si ma mir ca am ajuns la varsta asta de sarcina, fara alta hemoragie, si ca ma simt bine si bebe e miscacios...cea mai recenta ecografie a fost ok, nu-mi vine sa cred!

Sarcini usoare, fetelor si bebelusi sanatosi!

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui luli

Bine v-am regasit dragi gravidute
Intru mai rar ...mi-e tare greu...insa mi-era dor de voi...si voiam sa stiu si ce face Angie.
Felicitari din tot sufletul Angie, multa sanatate, refacere usoara si pupici pentru bb

Luli

Luli, draga de tine! imi imaginez ca e greu! dar gandeste-te la faptul ca organismul tau a primit o sarcina, ca "s-a prins". Trebuie doar sa perseverezi, pana apare embrionul norocos! sint atatea fete cu embrioni multi, blastocisti super, si cu beta negative!
dupa FIV2 cu sarcina oprita in evol, ceea ce ti-am scris mai sus m-a ajutat sa-mi pun sperantele in FIV3!!! si as fi facut si FIV4, si FIV cu ovo donate...tot timpul mi-am zis ca voi putea duce sarcina, dar si ca vreau un sanatos!!
si crede-ma, pe masura ce avanseaza sarcina, nu inseamna ca grijile dispar...iti faci griji de DT, amnio, previa, preeclampsie, diabet gestational, cezariana cu riscuri...sau griji din astea, mai "telurice", ca n-o sa slabesti si n-o sa mai fii "in forma" ca inainte...

te imbratisez si iti doresc putere sa o iei de la inceput!

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Castelana asa frumos povestesti despre puiul tau,ca abia astept sa treaca vremea si sa-mi pot tine si eu minunea in brate.

Alina 13+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

draga mea sigur anul asta iti vei tine si tu puiutul in brate!
si eu asteptam sa avanseze sarcina, dar m-am bucurat nespus de stare de femeie insarcinata.
Aproape ca ma enervam pe oricine imi zicea ca nasc mai devreme, am vrut la termen si am strans din fund cat am putut, in ultimile saptamani a plecat si dr meu la niste congrese, de ma tinuse 3 saptamani fara sa ies din casa.
Sarcina usoara si fara probleme, bebe sanatos si la termen!
Fii surazatoare si senina si ai sa vezi ce baba zambitor o sa vina.
Cand aflii ce este?
te pup

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pisuc, Gabi, felicitari pt S30. Sunt si eu in urma voastra. La vreo 2 sapt. Noi vinerea schimbam semnatura. Acum tocmai am intrat in 28. I-am spus sotului ieri cand am vorbit pe mess si s-a bucurat. Zice: mai ai 10. Avand in vedere ca fac cezariana, cred ca are dreptate. Dar marti merg la medic si o sa abordez problema asta. Sa vad el cam in ce saptamana face de obicei cezarienele. Sigur ca e si in functie de cum evolueaza sarcina, dar banuiesc ca are el un termen dupa care se ghideaza in general.

Eu am DPN 21 aprilie, si e in sapt cu Pastele. Nici n-as vrea sa stau in spital in saptamana aia si oricum nu cred ca ma lasa el sa stau atat. Ati vazut la Angie. S-a programat pe 25, dar bebe a vrut sa vina pe 20. Si doar la o zi dupa ce fusese la control si stabilise cezariana...

Castelana, si eu incerc sa fiu optimista si sa ma bucur de sarcina. E nasol ca nu e sotul in tara si sincer, nu prea reusesc sa ma bucur si sa profit de starea asta asa cum as fi vrut. Dar asta e viata.

Puup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Castelana, ma faci sa anticipez cu mare bucurie ce urmeaza sa se intample! cuvintele tale ma ung pe suflet si ma fac sa astept cu rabdare in continuare!!! poti sa-mi spui, te rog, cum se cheama exact cartea de care zici si de unde ai luat-o?

va pe toate!
Gabi+29
placenta previa centrala

Ceea ce vine odata cu minunea mica este minunat!
Eu am avut mai multe carti primite cadou, am vrut totusi si ceva de la mine din tara si i-am rugat pe parintii mei sa-mi cumpere cartea Mama di copilul a sotilor Capraru. Sincer nu am fost cu totul de acord cu ceea ce scrie acolo, am mai adaptat si schimbat in functie de necesitatile si cerintele copilului meu.
De exemplu la capitolul introducerea alimentelor solide eu am mers pana la 6 luni cu alptare exclusiva, nu am acceptat nici ceai, nici apa sa-i dau. Capraru are are alta parere, dar nu spun ca este gresita sau nu, daca ma intelegi.
dar inca citesc din ea mai ales la ce progrese trebuie sa aiba copilul, la sfaturi in ceea ce priveste igiena, lista noastra de vaccine, sa stiu daca se intersecteaza cu cea de aici, etc.
Alt titlu a fost in limba engleza:

What to Expect When You're Expecting, autor Heidi Murkoff (in sarcina)
apoi

What to Expect the First Year, autor Heidi Murkoff.

Oricum este minunat sa citesti despre copilul din burtica, apoi sa-l vezi ca doarme in patut si tut sa citesti la infinit despre dezvoltarile perioadei ce le traiti.
Imi amintesc inca momentul primei baite, am citi o saptamana, stiam din memorie toti pasii, imi tremurau chilotii, au venit prietenii nostrii la noi, sotul meu filma, sotul prietenei facea poze, eu faceam baia la baiat, baiatul surpriza n-a plans, i-a placut la nebunie in apa, fiecare secunda ce trecea ma facea sa ma mai relaxez, sa am incredere in mine.

ca o paranteza ceea ce m-a ajutat pe mine a fost o asistenta ce am platit-o sa vina la noi, am cumparat 5 sedinte si venea saptamanal, o puteam suna cand ni se parea ceva ciudat, la primul copil si fara nici-un ajutor credeti-ma ca nu stiam nimic din ceea ce a urmat.
Dar Dumnezeu iti da forta pentru tot, instinctul de mama de trezeste si sa vedeti cum va descurcati, de parca sunteti mama de cand lumea si pamantul!

va pupu. scuze ca m-am intins cam mult!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st
Castelana, si eu incerc sa fiu optimista si sa ma bucur de sarcina. E nasol ca nu e sotul in tara si sincer, nu prea reusesc sa ma bucur si sa profit de starea asta asa cum as fi vrut. Dar asta e viata.

Puup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

eu am dus sarcina pana la final, dr nu credea 100%.
Am nascut de paste, m-am bucurat nespus ca era o zi mare in care a venit baiatul meu pe lume.
Am sperat pana in saptamana 37 ca voi naste natural, dr m-a lasat sa sper, numai ca la control am vazut ca se intorsese copilul cu capul in sus si avea diametru capului mai mare de 10 cm, deci natural era imposibil.
In ultima luna am stat si la dieta, nu am mai gustat macar pasta, paine, doar cruditati, carne fiarta sau gratar si multe lichide.
Asta pentru ca luasem destul de mult si copilul tot crestea.

sarcina usoara in continuare si ganduri bune

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

ANGIE, FELICITARI! Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si norocos!

Gabi, ma bucur ca mititelul e bine la eco si ca in curand treci la grupa senioare!

Cristy, felicitari pt pereche!
Castelana, multumim pt sfaturi si incurajari!
Pisucmic, Monas, Alina06, ALINAOPREA, Many,
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
draga mea sigur anul asta iti vei tine si tu puiutul in brate!
si eu asteptam sa avanseze sarcina, dar m-am bucurat nespus de stare de femeie insarcinata.
Aproape ca ma enervam pe oricine imi zicea ca nasc mai devreme, am vrut la termen si am strans din fund cat am putut, in ultimile saptamani a plecat si dr meu la niste congrese, de ma tinuse 3 saptamani fara sa ies din casa.
Sarcina usoara si fara probleme, bebe sanatos si la termen!
Fii surazatoare si senina si ai sa vezi ce baba zambitor o sa vina.
Cand aflii ce este?
te pup

castelana mami fericita

Sunt foarte increzatoare ca totul va merge bine, dar trecand printr-o experienta asa traumatizanta inevitabil ma sperii la orice mica durere, intepatura etc.
Am mare noroc cu familia mea care e tot timpul pe faza si nu ma lasa sa ma gandesc la prostii, toti ma incurajeaza si ma rasfata.
Chiar si medicul meu i-mi tot repeta ca e o sarcina total diferita de cea anterioara si ca totul va fi bine.
In ceea ce priveste sexul bebeului, nu stim deocamdata.
La ecografia morfologica de trim I pe care am facut-o saptamana aceasta, dupa ce i-a masutat toate cele medicul a incercat sa vizualizeze sexul, dar bebe a stat cu spatele si cand s-a intors cu fata si-a pus o manuta intre picioare...
Din asta noi deducem ca ar fi o printesa mai rusinoasa
La cat e de asteptat acest bebe, sexul nu este asa important pt noi, doar curiozitatea e mare.
Pupici !

Alina 13+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput