Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA
Sunt foarte increzatoare ca totul va merge bine, dar trecand printr-o experienta asa traumatizanta inevitabil ma sperii la orice mica durere, intepatura etc.
Am mare noroc cu familia mea care e tot timpul pe faza si nu ma lasa sa ma gandesc la prostii, toti ma incurajeaza si ma rasfata.
Chiar si medicul meu i-mi tot repeta ca e o sarcina total diferita de cea anterioara si ca totul va fi bine.
In ceea ce priveste sexul bebeului, nu stim deocamdata.
La ecografia morfologica de trim I pe care am facut-o saptamana aceasta, dupa ce i-a masutat toate cele medicul a incercat sa vizualizeze sexul, dar bebe a stat cu spatele si cand s-a intors cu fata si-a pus o manuta intre picioare...
Din asta noi deducem ca ar fi o printesa mai rusinoasa
La cat e de asteptat acest bebe, sexul nu este asa important pt noi, doar curiozitatea e mare.
Pupici !

Alina 13+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

sarcina usoara in continuare si ai mare grija de tine!
asa este nu conteaza ce sex are, era doar de curiozitate intrebarea.
cand mai mergi la eco?

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!

Sa stiti ca si la noi a fost la fel cu sexul copilului. Si banuiesc ca e general valabil pt familiile care asteapta si se lupta ca noi pt un bebe. E drept ca eu as fi inclinat asa putin catre fata, dar doar pt ca am nepotica pe care am crescut-o si mi s-ar fi parut mai cunoscuta situatia. Dar ce poate fi asa diferit si la baietel?Asa ca sunt optimista.

Azi la 15 mergem si noi la control la ginecologul meu. Vreau sa vb cu el despre operatie, cam cand ar fi, in ce saptamana, despre anestezie si sa vedem daca imi da prenatal de la 1 febr.

Va puuup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna mamici si burici!

Vreau sa va urez si eu Un an mai bun cu sarcini usoare, bebelusi sanatosi, frumosi si norocosi!

Nu am mai intrat de mult (sa scriu) dar cand am avut cate o clipa libera am citit, ca de, cum as putea sa uit cate incurajari si felicitari am primit aici, cate emotii am trait alaturi de voi...

Castelana, ma bucur tare mult sa aud ca sunteti bine si tu si puiul tau, se simte de departe fericirea pe care o traiesti mmmm... 7 dintisori, noi avem 8 dar aven 2 canini si 4 maselute foarte aproape...si ne cam chinuiesc, noptile mai ales, dar...ne facem noi mari

Many bani, bafta multa! Sa mearga totul struna si sa iasa din prima doua liniute
Vladut ce mai face? Cred ca s-a facut baiat mare

Alina Oprea , sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!

Catalina asa-i ca nu mai conteaza noptile nedormite cand sufletelul cel mic iti zambeste?
Cand mai citesc ii mai zic sotului meu ce mai scrii tu despre Anastasia si intr-o zi mi-a zis ca daca vrei sa stii cum va fi cand va fi mare sa-l suni pe el (ca de, nevasta-sa e nascuta tot pe 10)

Despre noi pe scurt: avem putin peste 12 kilograme, 82 cm, 8 dintisori si din ziua de Boboteaza (11 luni si 9 zile) am inceput sa facem primii pasi si e super haios. Acum merge binisor si abia asteapta o usa deschisa sa fuga in bucatarie la cosul de gunoi sau in camara printre sticle si borcane
Vineri implinim un anisor si sunt topita toata. Am niste emotii ...e prima aniversare si abia astept sa vad cum reactioneaza

Va pupam
Raducu si mama lui

Mergi la inceput

Huski, La Multi Ani! Sa fiti sanatosi in continuare si fericiti!!!

Noi am fost azi la control. Avem si bune si rele. Bebe e bine, in grafic cu masuratorile, au iesit toate la 27 de sapt cat avem noi. Mai exact 27 si 4 zile. 1200 gr, ceea ce cred ca-i bine.

Problema e ca, desi acum 2 sapt la morfo mi s-a spus ca lichidul amniotic e in cantitate normala, acum la eco, dr a vazut ca ar fi usor in exces. L-am intrebat care ar fi problemele n acest caz si mi-a zis: risc de nastere prematura si ca, uneori, acest lichid in exces poate fi dat de unele malformatii. Dar acestea s-ar vede la eco si la mine se vede totul ok la bebe.

Stiti ceva despre acest subiect? Incerc sa-mi mentin optimismul in ciuda a ceea ce mai citesc pe net.

Puup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Huski , multumim de urari, mai dar ce baiat mare este Raducu .
Vlad chiar daca este mai mare cu 3 luni, nu este asa dintzos ca Radu, adica nu are dect 7 dinti, a spart acum si al-8-lea si sunt gata si 2 maselute. Ca si kg, avem fix 11kg(la 1 an si 2 luni) si 85 cm. Si de mers tot cam asa, inainte de a implini un an s-a desprins, acum se cocoata peste tot, sare in pat de imi sta inima, se joaca ascunsa, sta ascuns dupa usa si cand noi nu stim ca ne jucam si tipa de acolo. Acum este in faza de maimuta, tot ce vede la noi face si el, ultima chestie, se plimba cu un tel. mobil la ureche si zice mdaaaa si se admira in oglinda. In rest suntem bine, a trecut deja la un singur somn pe zi, cu mancarea nu este foarte prieten, dar o scoatem la capat. Joi aflam si noi data exacta a FIV-ului si primesc schema de tratament.
Te pup si te mai asteptam cu vesti despre voi, aici sau la mamici prin FIV

Burticute multi pupici, ma bucur cand vad ca va schimbati saptamanile cu bine.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Many, bafta multa! Sa ne spui joi ce si cum, sa-ti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Many bani , m-ai facut sa rad cand ai zis ca Vladut e la faza de maimuta > Si al meu la fel imita aproape orice, mai ales pe taica-su cand stranuta sau casca...mori de ras
Aseara dupa ce am scris a avut un moment de isterie si nu stiam de ce...iesise prima maselutza
Eu ce sa zic la capitolul mancare ...nici un fel de problema. Mananca ORICE si ORICAND. Daca m-as pune la mintea lui...Isi ia singur paharul lui si bea apa cu paiul cand ii este sete
Vorbeam cu sotul meu ca la primavara cand o sa iesim zilnic in parc cea mai mare problema a mea va fi sa-l pazesc sa nu ia mancarea celorlalti copii din mana
Tin pumnii pentru joi sa iasa cum vrei tu

alina06st multumim!
Nu sunt eu vreo priceputa dar iti zic ce mi-a zis mie dr. referitor la lichid prea mult (apropo, am avut o burta mareeee si acum nu mai stiu ce sa fac sa scap de ea )
Mi-a zis ca pe bebe nu-l deranjeaza, ba mai mult, are "confort sporit" iar pe mine m-a sfatuit sa stau cat mai potolita ca s-ar putea sa nu ajungem la termen. Dar am ajuns la 39 de sapt fara o zi (atunci a fost fixata cezariana) iar el cred ca ar fi mai stat...
Asa ca ai grija de tine, nu face efort, relaxeaza-te cat de mult poti si sigur va fi bine.
Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si frumos!

Ce mult mi-as dori sa mai am si eu un bebe in burticaaa!

mamici si burtici

Huski, mami de Raducu (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna fetelor,

eu am o intrebare mai ciudata: ce stiti sau ce parere aveti de epilatul inghinal in timpul sarcinii cu ceara calda la cosmetica?
Eu nu am folosit alta metoda pana acum, dar cu cat avanseaza sarcina parca nu mai am curaj, dr noastra nu ne-a interzis.

Alina06, eu am o prietena care e la a 2-a sarcina si la ambele sarcini a avut burta mare din primele luni tocmai din cauza ca are mult lichid amniotic, dar nu i-a spus nimeni ca ar fi vreo problema. Cred ca fiecare duce sarcina intr-un anumit fel.

Sarcini usoare tuturor!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

camelia: referitor la epilat inghinal, eu merg regulat la cosmetica si ma epilez.Am intrebat cosmeticiana mea si mi-a spus ca a avut mereu gravidute care au venit la epilat (inghinal), in special inainte de nastere sa fie pregatite. Si eu am avut unele retineri insa cum merg mereu la control, analize etc vreau sa fiu ok din pucntul asta de vedere. Acum cred ca mai depinde si de gradul fiecareia de a tolera durerea...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

salutare fetelor
Luli cu Dumnezeu inainte
Angieangie felicitari pentru nasterea copilasului. Refacere rapida si bebe sanatos mancacios si fara colici
Cristy felicitari pentru pereche, sarcina usoara si fara alte emotii in continuare
Pisumic felicitari pentru baietel. Si picioarele mele eu inceput sa se umple in jurul sapt 29 dar dupa ce am eliminat sarea la gatit nu am mai avut probleme
Alina gandestete ca bebe e sanatos si cum pana la ultimul eco nu au fost probl, e posibil sa fie doar o interpretare neexacta
Many _bani ptr maine cand vei afla schema trat si Doamne ajuta

In privinta epilatului am spus stop in timpul sarcinii din cauza sensibilitatii pielii, devenise insuportabil de dureros

Am avut eco de 20 sapt ieri si se pare ca e baiat! Spre bucuria mea si probabil spre dezamagirea sotului si a familiei sale care spera sa avem pereche! Dar lasa ca au timp sa se obisnuiasca cu ideea pana in iunie.
Acum sper sa nu fi gresit dc. In 9 sapt mai fac unul si apoi incepe cautarea numelui, ptr fata avem de la prima sarcina dar ptr baiat e cam ... complicat ca' nu ne potrivim la gusturi, io vreu nume ro, sotul exotic
Bebe e bine, sanatos, are aprox 400 gr iar masuratorile sunt intre limitele normale.
Am discutat deja despre nastere si ma lasa pe mine sa aleg intre natural si cezariana. Din pct lor de vedere sunt apta sa nasc natural caci cu prima sarcina am avut dilatarea 9cm inainte op. Sora mea nici nu vrea sa auda de asa ceva, la ei in Germ nici nu se discuta natural dupa cezariana. In sapt 36 trebuie sa le dau raspunsul dar sunt deja hotarata sa fie cezariana. Asta daca nu se grabeste bebe

si pe curand

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 20+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput