Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
pop_adelina spune:
buna dimineata! ca de obicei, Mari e matinala
-donna, nu cred ca e ceva in neregula, si Darius are uneori kk cu mucus si uneori e mai verzui si cu miros mai intepator! e din cauza alimentatiei noastre, zic yo! totusi, pt linistea ta, fa analizele!eu nici macar nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula...acum m-ai pus pe ganduri!
-fetelor, bebeii vostrii plang prin somn? Darius cand are somnu agitat atata se smiorcaie prin somn si se stramba...mai ales dimineata, pana reuseste sa se trezeasca!
- la zalau e vreme de poveste, totul alb, zapada e asezata in strat mare si pe copaci...de vis...sa privesti ca de iesit inca nu!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
lumy27 spune:
Buna dimineata,
pentru mamicile cu experienta am o rugaminte: cred ca baiatul meu David ( care peste cateva zile face 5 luni) are un inceput de laringita. incearca sa tipe si nu poate; se vede ca-l deranjeaza gatul. nu are febra sau alte simptome; urmeaza sa-i iasa si 2 dintisori ( se vad in gingie dar inca nu i-a spart).
Daca s-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie ma poate ajuta cu un sfat ?
multumesc frumos,
mihaelka77 spune:
Buna dimineata
MARI multumim de cafea; daca vrei te servesc cu o tigara
S-a discutat ceva zilele astea....
Si Petrei de la un timp ii transpira mainile si piciorele. In primele luni nu ii transpirau deloc.
Apa de baie nu am fiert-o niciodata. Pun cadita in baie (in cada mare) si un saculet de tarate (cu care uneori iasa victoriasa in mana ). NU prea mai are loc in cadita dar asta e...nu am curaj sa folosesc cada asa ca ne descurcam cum putem. Important e ca ne place mult mai mult asa decat cand faceam baie in camera.
Kamy daca si tu esti singura eu propun sa ne intalnim la o cafea la jumatatea drumului. La Orastie sa zicem
Si inca ceva...parola si user la mail-ul comun.Please!
selenar spune:
Fistiq, exact asa am patit si noi dupa Rotarix. Se pare sunt foarte multi copii cu efecte mai mult sau mai putin nasoale dupa acest vaccin.
Nu vreau sa te sperii, dar la noi s-au succedat asa scaunele mai bine de o luna...Erau si zile cand facea cate un kk bun, normal, apoi iar reveneau acestea cu mucus. Am citit mult pe tema asta si am consultat 3 pediatri diferiti, pana am ajuns la o dr gastroenetrolog pediatru. Dumneaei ne-a zis ca mucusul intr-adevar nu e ok sa se gaseasca in kk, dar nici nu e de speriat. Ea ne-a recomandat Protectis, picaturi probitice pt refacerea florei dar nu i-am mai dat. In schimb i-am dat in completare Humana HN, care are si el probiotice. Si acum s-a reparat...in sensul ca sunt din ce in ce mai rare kk cu mucus.
Daca in schimb kk miroase urat, ar putea fi vorba de o bacterie, si trebuie coprocultura neaparat. Noi am mai facut si coproparazitologic si proba de digestie (ca sa ne asiguram ca nu a dezvoltat o intoleranta la lactoza - cica sunt cazuri cand urmarea vaccinului a fost aparitia intolerantei...).
Multa sanatate si un weekend frumos!
Mari-Mariuk spune:
MIHAELA, , chiar ar mai merge o tigara pana termin eu toata cafeluta...dimineata am doar una in program...dar in weekend as face o exceptie...(3-4 tigari pe zi fumez, mai mult nu, ca mi-e teama sa nu dauneze copilului, dar si nici bugetul nu e prea bogat pentru mai mult)
Am citit mai devreme ce ati scris ieri, dar ma credeti ca nu mai tin minte cine ce a spus? recitesc mai tarziu si voi reveni...acum m-a apucat harnicia: bagat la spalat, curatenie in baie(mai am de sters pe jos) si apoi ma apuc de curatenie in bucatarie...plus ca vreau sa fac ceva de mancare si o prajitura...nu stiu inca de care...
si o zi frumoasa!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
selenar spune:
A, da, cum a zis Maytreyi, am mai facut si coprocitograma (pentru a vedea starea mucoasei intestinale) si am impresia ca si din analiza asta s-ar fi vazut dc e vorba de o bacterie sau un virus.
oramona spune:
buna dimineata.
Mari, multumim pt cafeluta.
Lora, e o dulce doctorita, multumesc mult. Fetita e bine, forte bine, cu dermatita ei si cu prob de la fundulet pt care nu avem ce face si sa speram ca pana la 1 an se va retrage. Cica de acolo e foarte probabil sa fie sangele. Sper sa nu se mai repete.
Va pup si o zi minunata sa aveti.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Arianna11 spune:
Neata la fete,
Mari multumim de cafelutza
Noi acelasi program de somn ,de la 23.00 pana la 7.00 dim....azi avem de facut cam multe treburi..de calcat,de facut curat prin casa ...diseara avem musafiri...aici ploua ,e asa de mohorat afara si o sa sarim peste plimbarica
Va urez un week-end placut
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina -fetelor, bebeii vostrii plang prin somn? Darius cand are somnu agitat atata se smiorcaie prin somn si se stramba...mai ales dimineata, pana reuseste sa se trezeasca! - la zalau e vreme de poveste, totul alb, zapada e asezata in strat mare si pe copaci...de vis...sa privesti ca de iesit inca nu! mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Adelina si Alesia a avut o perioada in care se trezea asa in maraieli...incerca sa faca kk....gangurea,tipa si multa foiala pana deschidea ochii....
Te invidiez mult de tot pt zapada....sa privesti mai mult pe geam si pt mine
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
alynta27 spune:
Salutare! Scuzati absenta. A fost mama la noi: bucurie pentru nepoti, relaxare pentru noi!
Azi vreau sa fac asta!
Maria s-a lungit. Rade cu glas.Uneori vrea "cam mult" in brate!
-ci, sper sa mai stam la taclale, dar azi e zi de bucatarit, scos copii in natura si maine odihna, leneveala cat ni se permite de la "stapani"!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra