Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 [...] Azi vreau sa fac asta! |
Alina,dar cu ce am gresit de ma pedepsesti asa tare? Yo ma abtin de la dulciuri si tu imi faci in ciuda ?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
ionela.n spune:
Neata
Si Raisa face kk cu putin mucus de cateva zile iar pediatra a zis ca e normal, ca a avut febra si de la atatea siropele cate ia.
Nu a mai facut febra de vreo 3 zile si luni mergem iar la control. sper sa fie totul bine
Poze Raisa
danny1 spune:
donna, la noi se poate face coprocultura si coprocitograma oricand la urgenta pediatrie.sigur este un spital si la voi asa.acolo unde duc ambulantele copii la urgenta.mergi la medicul de garda,vb cu el si ii ceri si o trimitere la lab.eu asa am facut.
poate sa-l fi deranjat la burtica ceva ce ai mancat.dar nu te speria.oricum alaptarea e cea mai buna.
vezi ce poti rez cu anal.revin imediat,acu pun mesajul poate pleci.
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui alynta27 Azi vreau sa fac asta! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
speechless!!!sunt mai pofticioasa acum decat in sarcina!!!
Arianna, dupa cum am zis, e buna zapada de privit, ca de ies afara imi piere chefu ca pe strazi e doar mocirla!noroc ca am geamu in spate pe unde nu se prea circula si e inca alb!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
camisv spune:
citat din mesajul lui lumy27 Buna dimineata, pentru mamicile cu experienta am o rugaminte: cred ca baiatul meu David ( care peste cateva zile face 5 luni) are un inceput de laringita. incearca sa tipe si nu poate; se vede ca-l deranjeaza gatul. nu are febra sau alte simptome; urmeaza sa-i iasa si 2 dintisori ( se vad in gingie dar inca nu i-a spart). Daca s-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie ma poate ajuta cu un sfat ? multumesc frumos, Lumy, mamica lui David-Mihai (27.08.2010) |
Lumy eu nu am experienta, dar am citit ca cu, laringita la bebelusi nu-i de glumit. Sa nu fie iritat de la ceva: praf, detergent sau poate a tipat prea mult in ultimul timp. Poate sa-i dai niste ceiut cald, verifica sa fie umiditate in camera (aerul uscat irita caile respiratorii) si sa-l ai mereu sub observatie sa vezi daca nu are dificultati la respiratie. Repet nu am experienta, doar iti spun ce as face eu. Sanatate multa lui David
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
camisv spune:
Buna dimineata!
Si in TM este zapada de vis si nici nu-i asa de frig. Astept sa se trezeasca "piscotel" (ca-i la somnul de juma de ora) si iesim la zapada. Eu am fost, ca a trebuit sa matur trotuarul (asta nu-mi place cand ninge) si m-am simtit super, asa ca il pun pe Tudor in marsupiu si iesim ... bucatareala si curatenie mai tarziu
Sa aveti o zi frumoasa si spor la bucatareala ... cand terminati trimiteti si la mine ... mai ales prajiturile
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie
ana_25 spune:
Neata'! Mai da ce de balosenii pe aici! Imi permiteti si mie cateva?
ALYNTA ne-ai innebunit cu praji aia ! Spor la facut si la mancat!
ORAMONA bine ca nu e nimic grav!
Poze noi
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Mari-Mariuk spune:
Ca sa curga mai multe balutze , inclusiv ale ANEI, va spun ca am bagat pandispanul la cuptor!!! peste 40 minute va invit sa serviti din el!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ca sa curga mai multe balutze , inclusiv ale ANEI, va spun ca am bagat pandispanul la cuptor!!! peste 40 minute va invit sa serviti din el! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls |
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
bebecris26 spune:
Neata si de la noi!
Azinoapte David avea chef de joaca. La ora 3 radea in hohote si pe la 3 si 20 a adormit. Asa ca, am dormit amandoi pana la 12 bine, cu trezirile pt papa cam la 2-3 ore.
Acum iau repede o cafea dubla de la Mariuka noastra sa-mi revin.
Multumesc Mari
Weekend placut tuturor.
Cristina, mami de bebita David