Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
Fetele,
am si eu problema, poate ma puteti ajuta cu un sfat, ca nu mai am rabdare pana luni cand voi merge la dr. Bebe al meu are scaune modificate de ceva timp, au devenit mai mirositoare, culoarea nu mai e doar galben mustar, uneori bate in verzui, a aparut ceva mucus si nu mai sunt granule deschise la culoare. Am tot dat vina pe mine, ca mananc ce apuc. Dar azi a culminat situatia cu un scutec in care se gasesc doar bucatele (vreo 4) de mucus galben-verzui (mai mult galben), cu miros urat. Chestia asta a aparut dupa agitatie, scremut, partzuri. Starea lui e in general ok, e vesel rade, gangureste, doar ca nu prea mananca, nu a facut febra. Nu cred ca am unde sa merg maine pt o coprocultura... nu stiu ce sa fac.
DANNY1, stiu ca tu ai mai avut probleme de genul... un sfat?
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
LoraG76 spune:
Donna, eu stiu ca sunt deschise si sambata laboratoarele, mai bine incerci. Sper sa nu fie nimic. Multa sanatate!
oramona, ati fost la medic? E totul ok?
be_one, harzob se cheama...e f. bun, da. Noi luam de undeva, de la Cheita, langa Bicaz, e o pastravarie unde se si mananca peste cu mamaliga si usturoi si e si tare frumos acolo.
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Buna seara fetelor!
Ana, ma bucur ca Maia e ok dupa vaccin. Sper sa ii revina si pofta de mincare. Scaderea apetitului poate fi una din urmari. Pupam Maia si mama
Donna
, aceeasi kestie se intimpla si la Tudor. Ma refer la faptul ca uneori kk lui miroase uneori diferit, mai urit. Mirosul modificat cind si cind e de vreo 2 saptamini si intii a aparut in scaunele din timpul noptii, acum si pe zi. La inceput era absorbit total de scutec, acum s-a transformat in gel.
Adica un mucus mai inchegat, ca o gelatina. Cind am fost la doc i-am spus despre asta in ideea ca daca e vreo problema sa nu facem vaccinele, dar ea a spus ca e normal la un bb alaptat exclusiv. Eu am incredere in ea si m-am linistit.
Tre' sa precizez ca treaba cu mucusul modificat se intimpla de marti dupa ce am facut rotarixul.
Ionela, multa sanatate la bebelina ta. Sper sa-i fi trecut raceala.
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
donna79 spune:
Lora, multumesc, o sa incerc maine sa vad daca gasesc undeva deschis.
Fistiq, ai PM.
maitreyi spune:
donna tu cere si coprocultura desi nu prea cred sa fie relevanta. ce e relevant e o coprocitograma. ai grija cand iei proba sa fie si bucatelele de mucus de care zici si sa iei din 3 parti diferite ale "produsului"
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
andre_flo spune:
fetelor vreau si eu user si parola de la mail-ul comun 
Andreea,
fericita de
Diana Elena
bebecris26 spune:
Noi am dormit toti tri de la 7 la 9 si acum nu mai avem somn nici unul. Bebe i-si roade de zor manutele, le studiaza si nu da semne ca ar vrea sa doarma
.
Donna, al meu face cu mucus cam de 2 luni. Uneori e mai putin, alteori e foarte mult si parca si transparent asa, nu mai e culoarea ca de kk dar asta nu mereu. Cateodata are mai multe granule, casteodata foarte putine. Culoarea de ceva timp e un galben-mustar foarte inchis. Si cam de o luna a inceput sa si miroasa urat. Asa ca, nu cred ca trebuie sa ai foarte mari motive de ingrijorare, dar totusi daca vrei poti sa-i faci niste analize la kk.
Incerc sa adorm, sa vad daca reusesc
Cristina, mami de bebita David
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Cafeaua este gata, va astept!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
donna79 spune:
Neata!
MARIUK, ce matinala esti! multu' pt cafea!
MAI3, 
BEBECRIS, si eu sper sa fie normal, sa fie din cauza alimentatiei mele... La ce ora ati adormit pana la urma?
ma duc sa plonjez in cana cu cafea, sper sa nu mai mai frig ca ieri 
idalis spune:
buna dimineata! Mari multumesc pt cafea!
Raportam o noapte foarte linistita cu somn adanc de la 23 la 7:30 cand s-a trezit de foame cred. Acum a adormit din nou, cu degetul in gurita ca-i mai bun decat suzi![]()
Week-end cu soare sau ninsoare, dupa plac la fiecare!
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis