Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
O cafeluta/ceiut de la mine!
O zi frumoasa va doresc!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
www.eplante.ro/poze_art/146.jpg" target="_blank">Cafea pentru toata lumea!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza!

Rocsyyyyyyyy, intreb si eu ca nu-s in tema : sigilarea asta a molarilor se face din 6 in 6 luni pana cand? Toata copilaria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza!

Multumim pentru cafea, fetelor!

Sa vedeti ce cupil muzical am io
De fiecare data cand ta'su pune mana pe chitara, "canta" si ea. Aveti dovada pe webshots + cateva poze noi (scuzati calitatea video, s-a pierdut undeva pe drum la upload).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, oare care-i cel mai bun moment sa mutam copilul in camera lui? Exista asa ceva sau depinde de fiecare bebe in parte? Noi pana acum am tinut-o pe Patricia cu noi in camera, in patutul ei, ma rog, o mai iau cu mine in pat daca se trezeste prea dimineata , dar de regula da sa se trezeasca pe la 6, ii bag suzi si readoarme pana la 8, deci cu acest program pe care si l-a facut ma gandesc ca ar fi un moment prielnic s-o mutam in camera ei. Sper sa nu aiba probleme de adaptare, ma gandesc ca acum cateva luni probabil nu si-ar fi dat seama in ce camera e pt ca nu se ridica in genunchi sau in fund si nu ne cauta cu privirea, dar acum o face, pe de alta parte atunci se trezea mai des noaptea si mi-ar fi fost mai greu...
Voi cum ati facut/intentionati sa faceti?

Mergi la inceput

Vero, tot vreau sa te intreb: de unde ati luat buburuza aia mecanica, cu care se lupta piciul tau?
Sau cum se numeste, cine o produce?

Merci

Mergi la inceput

Ce mai fac floricelele bolnavioare?
Mamici, cum decurge insanatosirea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Vero, tot vreau sa te intreb: de unde ati luat buburuza aia mecanica, cu care se lupta piciul tau?
Sau cum se numeste, cine o produce?

Merci

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

eu am luat-o de la o mamica
e marca playschool

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

fetelor cum sau comportat copilasi vostri cand au iesit dintii?
bia a fost maraioasa toata noaptea,are febra 38.2 ,o doare gurita,face kk des si moale si refuza papa

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Merci de cafea. Desi e pranzul deja, o savurez cu placere.

Of, ce ma bucur si eu caci in sfarsit a plecat vechea proprietara de la apartamentul nostru si ne putem apuca de renovari. Tre sa terminam cat mai curand posibil, sper in 3 luni, caci in iunie (si chiar de ziua lui Bety) vom fi pentru prima data nasi!

Corina,super tare filmuletul, ce scumpa e Maria. Tre sa iau cat mai curand un autograf de la voi, ca vezi in cativa ani nu mai razbat la mica vedeta.
Rocsy,
Lena, imi pare rau ca se chinuie pitica asa. La noi primii doi au iesit OK, fara febra, doar putina maraiala. Acum iar o dor gingiile, mai tare plange seara, dar in general fara febra (deocamdata).

Si Cami de pe la un an e prietena cu periuta de dinti. Pe la 2 ani juma, ma dispera, cu plansete ca vrea sa-si spele dintii de 4-5 ori pe zi... cu pasta neaparat. Gurita a invatas sa o clatreasca pe la 3 ani.

Mergi la inceput