Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele!
Lena, la primul dintisor a fost maraita si plangacioasa in noaptea respectiva(adik de revelion) dar fara febra si scaune moi, doar 10000 de bale
ai grija ca asa a inceput Karina cand a facut enterocolita, nu vroiam sa pape si febra, fereasca dzeu sa nu fie si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Fetelor, oare care-i cel mai bun moment sa mutam copilul in camera lui? Exista asa ceva sau depinde de fiecare bebe in parte? Voi cum ati facut/intentionati sa faceti?

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Eu i-am pus de la inceput de cand s-au nascut singuri in camera lor pt ca nu mi-ar fi incaput 2 patuturi in dormitorul nostru.
Deci nu prea sunt in masura sa iti raspund dar cred ca cu cat se face mai devreme, deci cu cat sunt mai mici cu atat realizeaza mai putin , pana nu apuca sa se obisnuiasca sa doarma doar cu voi in camera.

Eu am o alta dilema si vreau sa intreb mamicile cu doi sau trei copii daca ii culcati in camere separate careva.
Pt. ca eu deja nu mai rezist psihic cu somnurile lor din timpul zilei ca se deranjeaza reciproc si cand la unul ii este f. somn nu poate dormi de celalalt care face galagie.
Asa ca ajung sa fie ff maraiti de oboseala si ma bate gandul sa ii mut in camere separate desi stiu ca cel mai bine e sa ii tii impreuna, dar cand se joaca sa ii las in aceeasi camera si la somn separat.
Este cineva care i-a separat sa imi spuna si mie cum e ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Eu am o alta dilema si vreau sa intreb mamicile cu doi sau trei copii daca ii culcati in camere separate careva.
Pt. ca eu deja nu mai rezist psihic cu somnurile lor din timpul zilei ca se deranjeaza reciproc si cand la unul ii este f. somn nu poate dormi de celalalt care face galagie.
Asa ca ajung sa fie ff maraiti de oboseala si ma bate gandul sa ii mut in camere separate desi stiu ca cel mai bine e sa ii tii impreuna, dar cand se joaca sa ii las in aceeasi camera si la somn separat.
Este cineva care i-a separat sa imi spuna si mie cum e ???

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Da! Fetele dorm in camere separate, dar e vb de 2 ani si 3 luni diferenta. Pe cand la voi, sunt amandoi de aceiasi varsta.
Ioana doarme de la 2 ani in camera ei.
Inainte de a naste cu o luna vroiam sa o mut in camera ei (adica in Martie), dar se trezea la orice foiala de-a mea..fiind cu burta mare, greu dormeam/imi gaseam pozitia. Stiti si voi cum a fost.
Din Decembrie am mutat-o in camera ei..in primele seri imi era frica', sa nu se sperie..dar a fost bine.
Justina ar dormi si ea in camera ei (singura), ziua doarme singura in camera, dar trezindu-se des, imi este greu sa ma ridic din camera alaturata si sa ma duc la ea.
Ii vom face si ei camera cand nu se va m trezi noaptea, iar m tarziu, cand vor fi m mari, le vom culca amandoua.

Incearca sa ii culci ziua, in camere separate.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lenabum imi pare rau ca va chinuiti! sa treaca maraiala si sa-i revina pofta de mancare.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare.
De ieri avem si noi primul dintisor. A fost surpriza ca nu m-am asteptat (credeam ca e raceala). Lena la Nadia s-a manifestat cu febra 38,6 si scaune putin mai moi (nu diaree), dar nu a fost foarte maraita si a papat bine. A fost foarte somnolenta. Duminica a dormit toata ziua de exemplu. O zi a fost foarte indispusa, se vedea ca o doare ca statea cuminte cu capul la mine pe piept si doar ofta.

Nana merci de sfatul cu portcola. I-am dat si eu pe sfert o portocala in mana si a fost super incantata. A mancat din ea pana a mai ramas coaja si pielitele, dar din pacate s-a iritat la fund rau de la ea si i-a aparut cate o pata rosie pe fiecare obraz de zici saraca ca era un clovn.

Tatyana eu i-am dat carne de curcan din comert si i-a placut foarte tare si am citi ca e ok.

Maribel felicitari pentru sarcina.

Crissy noi ne-am mutat din camera Nadiei de vreo 2 luni si e mai bine si pentru ea asa, pentru ca doarme mult mai bine. Doarme linistita pana dimineata, rar se mai trezeste chiar si sa isi caute suzeta. Inainte daca ne foiam sau ne trezeam mai devreme dimineata se trezea si ea, sau daca ne vedea automat isi deschidea ochii si nu mai vroia sa doarma asa s-a invatat sa doarma singura si e mai linistita. Eu cred ca e mai bine asa pentru ea si nu mai dormim cu ea decat cand e bolnava sau mi se pare mie ca ceva nu e in ordine.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Crissy, sigur ca o poti uta in camera ei cand vrei. Insa nu te baza pe rutina pe care o aveti acum. Trebuie sa fii pregatita pentru o gramada de alt nooti nedormite; ba ca iese vreo masea, ba ca este racita, ba ca ii este frica (si ma refer la perioada de pana in doi ani)

Bubu, eu nu sunt pro separare, mai ales la gemeni.
Cred mult in relatia lor speciala si vreau, atat timp cat tine de mine, sa ii incurajez sa fie impreuna. Am parerea ca o sa ii desparta destul viata.
La noi Yann intotdeauna a adormit mai greu si a dormit mai putin decat Philip. In timp insa s-au asezat lucrurile, au inceput sa se respecte si sa aiba grija unul de altul.
Avem niste prieteni cu gemeni baiat si fata si si-au propus sa le ofere camere separate insa pe la 11-12 ani. Atunci cred si eu ca e ok. Dar doar pentru ca-s fetita si baiat.

Nati, mult succes la renovari, sa iasa cum va doriti voi.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Merci de raspuns IoanaCT, IoanaArtu
Acum chiar ca sunt si mai confuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

va multumesc fetelor pt raspunsuri,sper sa fie dintele
de 2 zile spune intruna mamamamamamamam

fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Intrebare:
Cunoasteti cumva o alga ce ajuta la bolile de stomac? Arata ca niste boabe de orez si se tine in apa, apa care se bea de catre persoana care are nevoie. Daca da, de unde se poate procura?

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Neatza!

Rocsyyyyyyyy, intreb si eu ca nu-s in tema : sigilarea asta a molarilor se face din 6 in 6 luni pana cand? Toata copilaria?

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Cat mai mult cu atat mai bine ! Este vorba de protejarea dintelui , pe vremea mea daca s-ar fi facut sigilari poate nu mai erau necesare 2 extractii la 14 ani !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput