Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 13
yoyoyo spune:
Bun gasit (re) ca la noi e prima postare in noul an, pe aceasta cale doresc sa va urez un An minunant , binecuvantat cu multa sanatatate si bebelushi cuminti papaciosi si vorbareti :)
Maribell, ouauu sarcina noua?! felicitari! sa fie un baiat , cred ca asta ai vrea:)?? da in primul rand sa fie un bb sanatos si ambitios ca mamica:)
ma pun sa mai citesc putin in urma si revin cu raportelul de la noi!
Vivela spune:
eu am citit cum ca sigilarea se face odata la 2-3 ani, nu la 6 luni. sunt metode diferite?
oricum, nu costa chiar putin, cel mai mic pret pe care l-am gasit e de 50 ron/dinte sigilat. daca ar tb sa faci la 6 luni ...
eu as face chestia asta pe la 4 ani, deocamdata david nu are probleme, sa-i "ajunga" sigilarea pana cand incepe sa-i schimbe cu cei definitivi. apoi - sigilare pe cei permanenti, obligatoriu, avand in vedere mostenirea ....
Traiesc in Orasul Alandala
maribell spune:
YOYOYO
FLRY BLANCA
SUNTETI DULCI....MULTUMESC DE URARI
eu as vrea tot fetita....cred ca sunt mai frumusele decat baieteii, dar iubi vrea baiat....si asa a tinut-o de cand am ramas....si cum la tony a ghicit din prima, se poate sa nu greseasca nici acum....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
LENA.....cum se mai simte BIA????
sper din suflet ca pana acum sa-i fi iesit dintisorul.....ca sa nu se mai chinuie atat
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
ancutzicab spune:
Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste
In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell YOYOYO FLRY BLANCA SUNTETI DULCI....MULTUMESC DE URARI eu as vrea tot fetita....cred ca sunt mai frumusele decat baieteii, MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 si......BOMBA cu 13 s GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE PUPICI TUTUROR |
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
Vivela spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
anca, e ok cu chamomilla cum zici. nu conteaza nr granulelor, dar sunt suficiente 2-3. eu i le pun direct in gura, pe principiul blw .
cu sigilatul, 4 mil pana la cei definitivi (adica 2-3 ani), apoi mai mult, ca-s mai multi dinti . si 50 lei/dinte e pret mic, am gasit si 100 lei/dinte, asa, sa fie suma rotunda, sa nu se incurce la factura.
Traiesc in Orasul Alandala
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Vivela eu am citit cum ca sigilarea se face odata la 2-3 ani, nu la 6 luni. sunt metode diferite? oricum, nu costa chiar putin, cel mai mic pret pe care l-am gasit e de 50 ron/dinte sigilat. daca ar tb sa faci la 6 luni ... eu as face chestia asta pe la 4 ani, deocamdata david nu are probleme, sa-i "ajunga" sigilarea pana cand incepe sa-i schimbe cu cei definitivi. apoi - sigilare pe cei permanenti, obligatoriu, avand in vedere mostenirea .... Traiesc in Orasul Alandala |
Depinde de tipul masticator al copilului , 6 luni ar fi un minim. Tu ca parinte il poti verifica, se vede daca mai are material sau nu. Se lucreaza si cu casa de asigurari si atunci e gratuit pentru copii; anul trecut taiasera profilaxia dar nu mai stiu daca in totalitate sau nu . In fiecare an modifica fondul sau tratamentele care intra la gratuitati. Anul asta se vor afisa doar in martie/aprilie noile tarife si tratamente decontate de CNAS.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
nu dintii de lapte ... era vorba de molarii de 6 ani , cei definitivi !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."