Ghiocei de Martie-Aprilie***297***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ela multumesc mult, azi parca sunt mai bine, poate si pt ca am dormit toata noaptea.

Keutu are la picior 23 catre 24. Adica ghetele 23 ii sunt fixe si se cer schimbate. Numai ca nu ne lasa sa-l probam. Asa a fost mereu, am crezut ca am depasit momentul, de luni de zile se plimba cu pantofii nostri prin casa si cand e sa probam in pravalie...plange de n-are aer. Si pe neprobate nu-i pot cumpara, ca are slaninuta pe picior si nu-i intra orice model.
La inaltime are cam 86cm. Ilica, stii cum fac eu? Barbatu-meu pune copilul langa tocul usii, moment in care eu pun repede o carte groasa pe capul lui. Copilul o zbugheste instant, barbatul vine cu ruleta sau metru si gata masuratoarea.

Mergi la inceput

Ah si mai vroiam sa-i dau un pupic mare gazei si simplisoarei.

Pisik si mie imi place mult gradinita Anei. Dar ce nu mi-a placut, e ceea ce cantau. La varsta asta ar trebui sa cante ceva in care sa gesticuleze mult, copiii chiar daca nu canta, macar sa "participe" cumva. Sa nu te superi, ca zic asta, dar tot uitandu-ma pe net in cautare de cantecele, am vazut o multime de serbari si toti copiii statea acolo aliniati, sobrii si nemiscati.
Mie asa mi-ar placea sa-i vad: http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo Keutu, de ex, nu vorbeste, dar la sport stie toate gesturile de la cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
eu nu pot sa mai tin pasul cu voi, abia rasfoiesc 2-3 pagini...; nu stiu cum de nu mai ajung sa fac nimic calumea; am cate 2 interviuri cu bone pe zi, casa trebuie sa fie luna mereu va dati seama (exceptand jucariile, ca alea n-am cum sa le strang, si asa vede si femeia cam ce o asteapta... ma rog, nu ca de obicei...)
merge greu cu bonele, ma enervez usor ca unele sunt ok la telefon si de fapt niste.... talambe la interviu...; noi s afim sanatosi, ca de gasit gasim; cel mai mult mi-a placut o fetiscana de 23 de ani, o fata simpluta- simpluta, are 2 baieti de 4 si 5 ani care stau la socrii in giurgiu, ca n-a mai vrut soacra sa stea cu ei in bucuresti.... si ea chiar trebuie sa munceasca ca sa se intretina; este foarte orientata, le are pe toate proaspete in cap, pare serioasa si cumintica, e usor timida dar s-a descurcat excelent cu mutzu. oricum o chem 2-3 zile la prohgram intreg sa vad cum merge, ca sincer, mi-ar place sa o ajut si pe ea cu banii, si 8 milioane cat ii dau eu i s-a parut prea mult; eu in niciun caz nu-i dau mai putin, nu as putea vreodata sa profit doar ca sa mai scot un milion ca e ea saracuta si alucrat pe mai putin;
vreau s ava spun ca-l stimulez pe mutzu la maxim zilele astea.... sau el pe mine..n-as putea sa spun exact
sincer; de aia nu mai am timp de nimic; vrea sa stie tot, si am niste discutii cu el de-i lasam masca pe toti; si el tot mai vrea s astie, si tot mai vrea sa-i povestesc si sa-i arta, dupa care il intreb pe el si-mi povesteste el..... si asa o tinem toata ziua; pana si afara ma rog de el sa taca 2 minute, s amai tina gurita inchisa ca trage aerul rece... n-ai sa vezi; la cumparaturi i-a explicat casierei despre banda aia care se misca.... de a capiat-o, mai avea putin si sarea la el sa-l rontaie; ma bucur ca devine din ce in ce mai sociabil, i-a trecut perioada aia de rusinare completa, acum sta vreo 5 minute la studiat cand vin tantiile astea la interviu dupa care se joaca cumintel dar nu mai da semne de frica; adca suntem afara e ok cu toata lumea, in spatii deschise n-am treaba.
si am progresat tare mult cu olita, cere de fiecare data, doar seara cand e joaca foarte activa si cu mine si cu taica'su , alergatura maxima adica prin toata casa, a mai scapat 2-3 stropi, dar nu tot, scapa putin si face restul la olita. cerutul al olita inseamna: "mamiiii, vlei la tata????" (adica vrei la caca????); e si smecher mare ca-i place sa stea in putica goala, asa ca e in stare sa faca 2 stropi din juma in juma de ora numai sa nu-l imbrac; si culmea, ca de cate ori cere si-l pun se chinuie s afaca ceva, ca sa-mi arate ca el chiar facea; daca nu-l pun evident ca nu face, tine frumusel pana chiar are senzatie si umple olita
va pupic inca o data pe toate, si sper sa revin cu vesti bune despre bone

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Kea, imi pare bine ca ai dormit bine si esti mai usurata astazi. Cred ca socul vestii a inceput sa treca

Cit despre ghetute/pantofi, pt ca si Izia are piciorul grasut si am avut probleme cu pantofii, uite cum facem noi: cumpar si ii incerc acasa, ii duc inapoi la magazin daca nu ii vin. Sint, insa, ghetutele cu siret, care se desfac bine si intra usor pe picior, piciorul e tinut confortabil pina la glezna. Cu astea nu am dat niciodata gres. Si pantofii (e adevarat ca-s mai mult de fetite) gen cum erau cei ai papusilor noastre, cind eram mici: rotunzi la bot si cu o bareta peste picior, cu scratch.
Uite despre ce fel de pantofi vorbesc:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/L-H54sZ4lG5n2r7mXbZnBS6v0cT2AjF1QPfvmjrxyMw?feat=directlink

si ghetutele:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/w1JnOBJSk1wX8yfnQ3IIjg?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ela78 eu am trecut odata prin faza de despartire de copil (am plecat la serviciu cand andrei avea 1 an si 1 luna) si stiu cum e, cu bune si rele.
acum vreau sa ma intorc la serviciu mai repede, ca sa pot beneficia de program de 6 ore, pentru care am orar flexibil. imi face adaptarea la munca mai usoara, iar in aceasta perioada vom reusi sa ne organizam acasa.
daca ma intorc acum, mai castig 4-5 zile de concediu de odihna pt anul acesta.
mi-e dor de serviciu, vreau sa discut si altceva decat treburi casnice si copii. deja am obosit sa fiu casnica.

ieri cand m-am intors de la serviciu, m-am dus sa-l iau pe andrei de la gradinita. era atat de mandru cand m-a vazut ca eram aranjata. pe drum a inceput cu intrebarile:
"mami, dar cum se numeste geaca ta?" i-am explicat ca eu nu am geaca, ci palton.
"mami, dar ce e parul de pe palton?", i-am explicat ca e blana.
"mami, dar ce sunt betele de la ghetele tale?" i-am explicat ca nu sunt bete ci tocuri, si nu am ghete ci cizme.
apoi au inceput intrebarile: de ce poarta femeile tocuri, de ce se vopsesc pe la ochi, etc.

cand am ajuns acasa, ioana s-a uitat la mine foarte surpinsa. ea dormea cand am plecat. si bineinteles ca a atacat blana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Kea-suna la ecograf si spune-le ca nu ai habar care-i data ultimului ciclu. Si programeaza-te.
Eu cu Anastasia am fost de rasul-plansul.Am facut testul pentru ca m-a sunat barbatul la serviciu sa ma anunte ca in seara respectiva vine acasa cu un pisic...Cochetam noi cu ideea, dar de unde sa stiu ca apare brusc un coleg de-al lui cu o matza de dat si ca al meu se ambaleaza. Cum stiam ca nu sunt imunizata la toxo, am fugit la farmacie, am cumparat un test si l-am facut. Ca asa sunt iopreventiva din fire. Si a iesit ...Anastasia. Nu va mai zic rectia partii adverse cand a aflat ca nu mai poate lua animalul(acum s-a lamurit omul ala ca n-a fost o poveste, dar in ziua aia nu stiu ce o fi crezut). In sfarsit, peste vreo saptamana mai si plecam in Ro cu Alex in vacanta...Nici nu stiu prin ce noroc am dat peste o tanti la eco simpatica, care mi-a facut o programare in seara de dinainte decolarii, care a confirmat ca sunt foarte bine insarcinata in 8 saptamani. Am avut la ce cugeta in vacanta aia. (nu-s in stare sa povestesc ce am facut).
E tare importanta eco de la 12saptamani, asa ca e bine sa ai date exacte.

Simply-Bine ca aparusi ca intrasem la idei.

Anaan-E clar,ziua de 14 e pe 21_22.Mababei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, poti da niste detalii legate de setul de plastilina, te rog? O firma, ceva...vreau si eu sa ii iau Evei, dar pe-aici nu am gasit decat plastilina clasica, 5 culori, si atat Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Chato cred ca asta e singura varianta, sa cumparam si sa-i ducem inapoi. Ne-am uitat pe net in speranta ca gasim exact modelul ce-l are acum, ca sa-i luam un nr mai mare. Nu l-am gasit.
Frumos pogonci ai!

Simply, aici copiii incep gradi la 3 ani.Dar dupa cum stau lucrurile, prevad ca vom primi loc la 3 ani si vreo cateva luni. Acum sunt vreo 6 gradi in orasel si pt ca nu aveau destule locuri, au mai deschis una in niste containere, pe un loc de joaca. Si tot mai sunt copii la sport de peste 3 ani care n-au primit inca loc la gradi.

A si legat de prezenta pe forum ca metoda de contraceptie, vreau sa lamuresc lucrurile. Eu v-am tot citit, am pierdut cateva pagini, nu capitole, numai ca mi se nazarise mie ca am gasit ceva ce as face cu placere si mi-as putea deschide si un magazin online in viitor, cand va merge Keutu la gradi. Pana atunci trebuia sa ma "specializez". Acum probabil o sa am timp de asa ceva cand o merge nasturasul asta mic la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame, plastilina am primit-o cadou, dar am inteles ca a fost cumparata din Real. Este intr-o galetusa si scrie 3D pe ea si nu mai stiu ce...daca vrei iti spun Maine ca acum dorme David si este la el in camera.

Andiaroro tare povestea cu Anastasia si pisica. Uite asta ar fi o tema buna: Cum ati reactionat cand ati aflat ca sunteti insarcinata? Sau cum ati aflat ca sunteti insarcinata?

Monique ce m-am distrat cu intrebarile lui Andrei Imi plac la nebunie perlele copiilor. Abia astept sa inceapa si David sa turuie

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Ana, aici in momentul in care esti insarcinata nu mai ai treaba decat cu ginecologul. El face eco, el recolteaza probe, el trimite la laborator, de la el primesti rezulatele etc. Deci acolo treb sa ajung. Pana la urma cred ca dau telefon, Keutu cand iesim afara imi arata el pe unde o luam, nu mergem pe unde vreau eu. Si imi arata si ce geaca sa-i dau si ce caciula! Si ai vostri fac fite din astea?

Mergi la inceput