Ghiocei de Martie-Aprilie***297***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
Noi la metraje stam cam asa:
- la shoshoni are 24 (La Deichman exista niste talppi rosii din plastic ce au marimile imprimate pe ele pana pe la 27. Vladimir a ciordit una si o pastrez cu sfintenie)
- la inaltime vreo 88- 90 (depinde daca e tuns sau cu pleata vraiste)
olishka spune:
Ela cred ca David seaman cu Cristi, el are piciorul mai mic. Al meu este destul de mare..
Ina tu esti sefa pe excursia cu ia o pauzari. Pe cand ramane? Ai gasit ceva oferte?
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Hai ca OMS-u zice ca e bun si la 83, media ar fi 85 la 22 de luni. Asta daca am inteles eu bine tabelele alea.... Mada, zi tu cit are cornuleatza, ca noi in general prezentam similitudini la capitolul asta (si al "dimensiunilor" "apartinatorilor"...)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Si sa-i mai barfesc un pic: Nu-i iubesc (in afara Iberiei, clar) decat pe francezi si pe americani. Uneori mai sunt cool si britanicii, dar mai rarut. Asa ca au facut si cuvant (spaniolizat, normal, ca nu se pot abtine nici New-York-ului sa nu-i spuna "Nueva York") pentru hamburger, care este, tamtanaaaam, HAMBURGESA . Iar hot-dog-ul chiar se cheama catelus! Adica "perrito" (perro=caine)! Era sa mor de ras cand am auzit (dubleaza tot la TV) ca Sponge Bob zice, in loc de Krabby Patty, "Burger Cangreburger"! Si sunt asa disperati sa se incordeze ei si sa se masoare cu toti ca ei sunt mai motz, de au ajuns sa anunte la TV ca pe Teledeporte urmeaza meciul Barcelona-Spania! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
I-am citit si sotului, la faza cu Barcelona-Spania mi-a raspuns ca au dreptate, ca Barcelona e in zona Catalugniei (nu stiu exact cum se scrie) si ei nu vorbesc spaniola, ci catalana, si cica ei ar vrea chiar sa se desparta de Spania.
Simplisor, bine ai revenit cu umorul tau inegalabil
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ela, noi luam din Real, se gaseste la calup mare, apoi il dau pe razatoare, e delicios www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc!
Anaan spune:
Tufete, ca tot vorbeati voi ieri despre dificultatile alaptatului. Iata ce-i scria, in secolul al XIX-lea, Titu Maiorescu socrului sau cu privire la "rezolvarea marii probleme a extragerii laptelui" sotiei sale: "Am pus doi catelusi la san, care, in fine, cu chiu cu vai, au inceput sa suga si au facut sa curga totul cu putere, potrivind sfarcurile pentru copil". Ei, ce ziceti?!
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Tufete, ca tot vorbeati voi ieri despre dificultatile alaptatului. Iata ce-i scria, in secolul al XIX-lea, Titu Maiorescu socrului sau cu privire la "rezolvarea marii probleme a extragerii laptelui" sotiei sale: "Am pus doi catelusi la san, care, in fine, cu chiu cu vai, au inceput sa suga si au facut sa curga totul cu putere, potrivind sfarcurile pentru copil". Ei, ce ziceti?! |
Apar si io din papusoi si rad pe infundate la timp de noapte de spusele lui T.Maiosescu
So, sora Dyanei, ia masuri si cauta catei pe la vecini
Ela78 spune:
Noi avem 22 la picior si vreo 87 cm inaltime, atat cat am reusit sa-l tin langa girafa de pe usa....
Am vazut pozele cu Ana E superba gradinita, Ana pare ca ii place si e incantata, mami doar ce e emotionata...
ramona7575 spune:
Stiti ce fac eu de 2 seri ? Imi dau doctoratul la un joc tampit pe computer care se cheama "Nanny"... nu e suficient ca am grija singura de Duracell mai tre` sa fac curat si la altii in casa , sa am grija de copii, animale... sunt cu capu` rau de tot . Si are si vreo 125 nivele
Kea spune:
Reteta de plastilina (sau plastelina?) testata, e la cumnata-mea si chiar acum n-am chef sa dau de ea. Dar candva o intreb, promit!
Ce am gasit pe net:
- 400 g faina
- 200 g sare neiodata
- 1/2 litru apa clocotita
- 2 linguri ulei alimentar
- coloranti alimentari (daca folositi mai multi, impartiti aluatul, cred ca iese prea mult pt o singura culoare)
Amestecati ingredientele in ordinea data, pana devine elastic (cu mixerul).
Daca aluatul e prea uscat, mai puteti adauga putin ulei.
Se lasa la racit, apoi se pastreaza in pungi sau doze bine inchise, in loc racoros (inclusiv frigider).
Alta varianta gasiti aici: http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Jocuri-in-familie/Manualul-jucariilor/Plastilina-ecologica-articol-934.html