Ghiocei de Martie-Aprilie***297***
Raspunsuri - Pagina 7
Floric spune:
Mai, am vazut-o pe Anaaaaa la gradi si asa m-a apucat o stare Deodata m-a cuprins gandul...OAre cat mai am pana vine ziua Adaparii soriceilor. Puteti sa va ganditi ca acum 2 ani (aproape) vb de preturi, amternitati, miscari in burta...si acum vb de gradi, meniu, grupa, legi...Dumnezeule, timpul asta
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ela78 spune:
Geanina, mersi mult Parmezanul unde il gasesc? (in varianta lui originala, nu caeder, sau swaiter, sau pizza-cheese whatever), ca eu cand am intrebat la magazine, mi s-a raspuns "Nuuuu tinem, e prea scump!"
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Geanina, mersi mult Parmezanul unde il gasesc? (in varianta lui originala, nu caeder, sau swaiter, sau pizza-cheese whatever), ca eu cand am intrebat la magazine, mi s-a raspuns "Nuuuu tinem, e prea scump!" Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ela, noi luam din Real, se gaseste la calup mare, apoi il dau pe razatoare, e delicios
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Oooo, pai vad ca ghioceii traiesc, in general, pe picior mare; Andrei are doar 21-22 la picior si avea, cam acum o luna, 87 de cm, dar nu pot sa bag mana in foc ca l-am masurat foarte exact.
Ilinca_M. spune:
Io-s super curioasa sa stiu cat are mirandolina mea, dar nu sta, dom'le, la masurat!! Nici n-avem metru de-ala pe perete, sa fie mai simplu, pana incerc io s-o masor cu ala de croitorie fuge de 3 ori...
Deci Titi Ian si Gulia is niste finuti, nu barbatoci cu ditamai shalupele Asta-mi aminteste de noua pasiune a lui Sophiphi, cand am vazut-o prima data am bolunzit de ras si io si huzband...auzeam noi in hol niste miscari dubioase, niste pasi apasati si rari...si cine apare in prag: Sophiphi cu ditamai adidasii lu' taica'su in picioare. Cum naiba reusea sa-i care dupa ea, nu stiu, ca a parcurs un drum destul de lung cu ei in picioare:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ela78 spune:
Floric, si eu tot la 6 ani jumate l-as da pe Ianis la scoala.... Avantajul varstei e unul net, eu am terminat facultatea la 21 ani, in timp ce toti colegii mei aveau 23-33 ani.
Olishka, si noi tot nr.22 purtam la cizmulite, cred ca tine si de genetica un pic, noi amandoi avem piciorul mic.
Pisik, ce bine imi pare ca a inceput sa se obisnuiasca Ana la gradinita Se distreaza acolo si se simte bine intre "opii". In curand cred ca nu va mai plange deloc dimineata Sa ne mai spui, imi da si mie curaj si ma imbarbateaza
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Multam, tufete, pentru info despre pasapoarte. Monique, multam pt linkuri. Intr-unul dintre articole zicea ca nu-i musai sa duc minorul dupa mine, daca ii fac poza; pe de alta parte, tin minte ca toate ati fost cu plozii la pasapoarte. Pana la urma se poate sau nu se poate? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
E musai sa mergi cu plodul din dotare in persoana, sa-l vada si ei la mustata si sa-i faca poza, nu accepta poze din alta parte, caci fotografia din calculator iese direct pe pasaport.
novus spune:
Tocmai am masurat printesa la metru' Nurofen ( Mada) si zice ca are 87 cm
Ada se pregateste de baie cu tati, eu nu am voie si isi cara jumate din jucarii in vana, inclusiv vreo doo castronele de mancare, o bavetica plus echipa de scufundari compusa din 8 bocute + Epu' care e seful broscutelor
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Pisik sunt minunate pozele Si cred si sper ca Ana se va acomoda repede. Mie mi se pare relaxata in poze si se vede ca-I place. Va pup pe toti 3
Gina poti sa ma bati linistit la cap. Te ajut cu drag sa treci peste perioada acomodarii Si Calin n-o sa fie singur, o sa-l aibe pe David
Ina ma bucur ca am putut sa ajut. A ajuns coletul?
Legat de plastilina...noi am prim it cadou una tare fain a si de 4 zile ne jucam minim jumatate de ora in fiecare seara. Imi place mult ca are accesorii, fel si fel de for me si sunt destuff de multe, iar fiecare culoare este pusa in paharut cu capac si nu se usuca. Mai imi place ca miroase tare bine. Dar de efect sunt formele, caci isi face singur copilul fel si fel de animalute, masinute etc.
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Merci de raspunsuri. A mea are numa 83...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)