Ghiocei de Martie-Aprilie***297***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Bianca, cum pushcociul meu MIMA? Adica tu de fapt oare pe cine ascultai?

Ilinca sa-ti zic de Calinescu ca poarta intre 24 si 26? Depinde de unde cumpar...

Simply

Am vazut si pozele cu Phiphi, ofcorz. E din ce in ce mai frumoasa. O sa fie o bestiala fata asta!

Pisik... off... ce emotie se citea din pozele alea. Dar Ana parea putin mai relaxata decat tine. Si ce de pitici pe acolo! Sper sa fie mai bine si sa se regleze si cu somnul

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

mie imi place in spaniolia si imi place si de spanioli parca mai tare imi place in sud decit in nord, da in nord e barcelona, asa ca nu le pot departaja
cind facem intilnirea aia de moieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bianca, cum pushcociul meu MIMA? Adica tu de fapt oare pe cine ascultai?

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Cre' ca ascultam pe castigatorul de la Croatia's got Talent ca nici a Costel Busuioc nu suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Carla, exista gradinite private cu grupa de cresa sau grupa baby sau grupa pampers, cam astea sunt denumirile. Dar in cadrul lor functioneaza si grupa mca, mijlocie, etc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Kea, nidarea stiu ca are loc cam la o saptamana de la conceptie, perioada fertila e pe la mijlocul ciclului (in ziua 14 de la ultimul CM in cazul ciclului regulat de 28 zile sau 2 saptamani pana la urmatorul CM estimat daca ciclul e mai lung). Deci, daca zici ca nidarea a avut loc miercurea trecuta, poti sa le spui asistentelor o data aproximativa a ultimului CM 22 decembrie 2010. Oricum, se mai corecteaza datele la ecograf.
Cand eram insarcinata cu Ianis, m-am pacalit, caci se calcula functie de data ult.ciclu (a venit o data peste sarcina), si m-am trezit in sapt.36 (credeam eu, si stateam senina ca o floare) ca de fapt sunt in sapt.38, si deja trebuie sa nasc, sa vezi ce panica a intrat in mine
Tu oricum vroiai sa stai acasa 3 ani, nu? E bine sa fie ambii copii apropiat de varsta, sa aiba Keutu companion de joaca, sa te lase pe tine mami in pace

Mmonique, mersi pentru sfatul cu laptele de vaca, asa voi face dupa ce vom termina Aptamilul. Deocamdata trebuie sa-i fac regim alimentar, caci am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca are o forma usoara de enterocolita si intoleranta la lactoza ii provoaca scaune diareice, de aceea nici nu prea mananca lapte, celelalte mese le mananca bine.
Dar de ce te grabesti sa te intorci la serviciu? Eu daca as putea, as prelungi nu la 1 februarie, nu la 1 aprilie, ci la anu' Nu mi-e sila de servici (desi distanta dintre casa si servici iti da motiv sa fie), ci de despartirea de Ianis El nici n-a stat cu altcineva, nu bunici, nu matusi, nu vecini, doar cu noi.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

raspund si eu la restantele din capitolul anterior. sper sa reusesc sa scriu, ca la noi e balamuc.

- stimulentul nu stiu daca se mai da. oricum nu pun baza pe el.
- noi la picior purtam 23
- la margele a atentat deja. dar ma vede rar cu margele. ma gandesc cu groaza cum va atenta la margelele mele atunci cand ma voi intoarce la serviciu. deja am seturi intregi de margele, perle si alte bijuteri, pe care i le voi lasa mostenire.
cand eram gravida cu ioana am purtat rochii si margele. asa ma simteam eu bine. chiar inainte sa aflu ca e fetita. babele de la serviciu se luasera de mine, ca nu e bine sa port margele, ca se naste copilul cu cordonul ombilical in jurul gatului, si alte bazaconii stiintifice, de pe marginea santului. bineinteles ca nu am avut nici o problema la nastere.
cand am fost gravida cu andrei, am purtat mai mult pantaloni, si fara margele.

- simplyana_m bine ai revenit.
- pisik sunteti pe drumul cel bun cu gradinita. si ioana tot opii le spune la copii
- noi pe post de plastilina folosim aluat, sau faina cu apa. din astea pot sa si guste ca nu se intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Noi am fost la aniversare de jumate de anisor si ne-am distrat f bine, Ada a fost in elementul ei ca nu a bruiat-o nimeni

Ilinca, noi traim inca pe picior mic, purtam inca 21

Pisik, m-au emotionat pozele voatre, ce mi-a placut de Ana cu ghiozdanelul in spate , de tine ce sa zic, eraaai emotionata

Sympliana, welcome back !!

Anaan, multam ca m-ai luminat si pe mine partial ce-i cu noua lege a invatamantului, nu m-a interesat pana acum, dar cred ca se mai schimba lucrurile pana cand merg picii nostri la scoala, nu ?!

Si noi vrem sa incepem gradinita in toamna, la program scurt in prima faza apoi vedem cum se simte ea si noi

Monnvas, v-ati tras in chip ? noi am mers fara Ada la pasapoarte deoarece era f mica si dormeeeea mult asa ca era greu de prins treaza la fotograful politist, i-am facut poza si am mers cu ea, nu a fost nicio problema

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANA, ma gandesc ca pana ajung ai nostri la scoala legea va fi deja "implementata" si se vor fi confruntat si altii cu problema asta. Si o sa avem experienta si precedente de care sa ne folosim. De-aia nu m-as consuma de pe acum.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Monica, pai daca legea intra din anul 2012 eu zic ca ai nostri sunt deschizatori de drum. Cu indulgenta as spune cei care vor intra in sept 2011 la gradi, de drept adica sa fi implinit 3 ani pana in sept 2011, sa li se aplice aceeasi lege. Am spicuit/o si eu astazi pe la serviciu dar mai tare m-am amarat si m-am enervat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Daca tot se vorbeste de marimi la pantofi (noi sintem la 22-23), vreau si eu sa va intreb: ce inaltimi (masurate pe inaltime:D nu la orizontala) mai au copiii vostri? Ma intreb daca Ilinca nu e prea mica...desi na, si noi sintem pe minim, io la 1,60 si sotul la 1,70...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Kea, tot citesc la capitoul trecut si vad ca te impacientezi destul de tare ;(

1) Dumnezeu ti-a dat acest copil, tot El va avea grija de el (si voi pe langa el)

2) Eu am avut greturi si pofte inainte sa-mi fac testul de sarcina, de fapt de-aia l-am facut, dar n-am vomitat niciodata.

3) Acidul folic e foarte bine ca ai inceput sa-l iei, iar vreo anumita carenta se poate observa la analizele preliminare de sange/urina. Stai linistita ca nu va avea bebe nici o spina bifida

4) Bautura n-a apucat sa-l afecteze pe bebe, gandeste-te ca el inca nici n-a inceput sa se formeze, abia s-a prins ovulul fecundat de peretele uterului, iar 2 pahare de vin (nici macar tarie) nu se pun...

5) Nu te stresa, nu te mai ingrijora, va fi totul bine Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija de tine, sa mananci bine, sa te odihnesti, si sa nu te stresezi, caci stressul dauneaza mai mult lui bebe decat faptul ca n-ai luat acid folic inainte de sarcina...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput