Ghiocei de Martie-Aprilie***297***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am ceva emotii si sa va sic de ce...Astazi , in timp ce eram la aerobic, Cristi l-a servit pe David cu un delicious iaurt Danone ratacit de nu mai stiu cand prin frigider si care expira maine. Credeti ca poate sa pateasca ceva?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am ceva emotii si sa va sic de ce...Astazi , in timp ce eram la aerobic, Cristi l-a servit pe David cu un delicious iaurt Danone ratacit de nu mai stiu cand prin frigider si care expira maine. Credeti ca poate sa pateasca ceva?

dupa parerea mea, nu e nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Kea- si aici tot un dr sau o moasa se ocupa de astea, dar eu atunci am trecut peste ei si m-am programat la un eco privat ca era prea albastra situatia (de fapt, era total opaca ca nu stiam nimic despre ultima menstruatie, ce si cum...) si nu imi mai permiteam sa stau 1 luna pana sa catadixesca "oficialii" sa ma primeasca.

Oly-Stai linistita ca nu pateste nimic...daca era expirat de vreo saptamana, poate ar fi trebuit sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc! M-am linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, ca tot vorbeati voi ieri despre dificultatile alaptatului. Iata ce-i scria, in secolul al XIX-lea, Titu Maiorescu socrului sau cu privire la "rezolvarea marii probleme a extragerii laptelui" sotiei sale: "Am pus doi catelusi la san, care, in fine, cu chiu cu vai, au inceput sa suga si au facut sa curga totul cu putere, potrivind sfarcurile pentru copil". Ei, ce ziceti?!

Operatiunea se cheama "adusul laptelui". Cand ne mai auzim tre' sa-ti povestesc o faza cu acest lexem.

Apropo, maine "te rezolv".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gata, m-am "updatat".

OLGA eu cu manusitele astea 2 i-am dat copilului iaurt expirat de 2 zile, deci... se poate si mai rau. Si n-a avut nimic.

ILINCA uite ce salata am comis azi:
http://www.e-retete.ro/retete/salata-de-ciuperci-marinate

Am mai comis si salata Olgai, da' nu mai tin minte ce sos trebuia sa fac. OLI, esti pe receptie? Ma luminezi si pe mine?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,Pisik, ce draguta este Ana cu ghiozdanel.Inainte de craciun am luat plastelina din Real este recomandata de la 2-6 ani, nu mai am cutia.Are 3 cutiute si niste forme.Noua ne place sa facem masinute si roti, mai jos aveti dovada:http://picasaweb.google.com/mireeal/NeJucamCuPlastelina?authkey=Gv1sRgCKGypcvF0tbCnwE#5564035700711563650Azi am fost la doctor, inca tusim( mai rar), dar cica nu avem nimic.Mi-am adus aminte ca am admirat si cizmulitele Sophiei.Noi la piciorul avem 23 si inaltime cam 1.86.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Gata, m-am "updatat". OLGA eu cu manusitele astea 2 i-am dat copilului iaurt expirat de 2 zile, deci... se poate si mai rau. Si n-a avut nimic.ILINCA uite ce salata am comis azi: http://www.e-retete.ro/retete/salata-de-ciuperci-marinate Am mai comis si salata Olgai, da' nu mai tin minte ce sos trebuia sa fac. OLI, esti pe receptie? Ma luminezi si pe mine?CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a waycioburi de viata in 3SILUAN are dreptul la viata!
Ce bine arata salata, mi s-a facut foame.Ma duc la nani ca altfel ma pun sa mananc si nu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara si de la noi!

diana felicitari pt progresul cu olita! si la noi merge foarte bine cu Tudor..ar vrea sa stea in putiga goala mai tot timpul..spune pisu sau caca..dar oricum il pun eu cam cand consider..dupa ce bea suculetul sau apa..sau dupa masa..nu stiu exact cum sa procedez cu pisu in timpul noptii sau a pranz..acum ii pun pampers..cred ca mai astept pana incepe sa se controleze bine si sa nu il mai pun eu deloc pe olita..sa ceara singur..si apoi incerc sa-l las cu chilotei la pranz..si tot asa..e ok?
vreau sa scap de marime de pampers a lui pana nasc! asta imi este telul:P

kea burtica!

superbe perlutele scoase de copii mai mari..mai avem si cu ai nostrii un pic

Tudor are la picior 22 lejer si in inaltime nu stiu..maine cred ca il punem la tocul usii:P
vorbeste foarte mult, repeta si retine tot..e innebunit dupoa carti si povesti..canta la chitara lui Alin ..si i-am luat un set de toba cu trompeta cu fluier si alte zdranganele..este innebunit dupa ele..si ne innebuneste si pe noi..dar ne place..recunoaste si pianul si tot in melodii si spune..are simt artistic..ma mandresc cu el!

maine merg la eco de dimineata si revin cu date noi despre fetita mica din burtica:D

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am incarcat niste poze..sper sa le puteti vedea de aici http://picasaweb.google.com/105814998005031418902/Leeloo21Cristina?locked=true# daca nu..maine revin si le pun in folderul de la semnatura..se incarca f greu acolo..si ma duc la nani acum..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput