Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

am si o poza cu pasa (a ei, bineinteles)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

viitoare mami de strumf nazdravan
16+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

ne gandeam noi ca nu cu a ta

si eu am o poza cu coco (al lui bebe, nu al lui tati )

Glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Laura13 ma bucur ca u te simti mai bine;eu maine desi fac 16saptamani ma simt la fel de rau 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Buna !!! Imi pare rau ca raspund asa de greu dar lucrez destul de mult.
Mi-a dat tratament cu utrogestan de 200 si nospa de 3 ori pe zi.
Sper ca hematomul sa se absoarba cu rana insa nu stiu ce sa ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui V

Citat:

Si eu vreau (si) caramel

Acum va rog sa nu dati cu rosii

Aseara mi s-a facut o pofta nebuna de rahat grecesc. Dar stiti ce inseamna nebuna? Ca imi imaginam numai ca mananc rahat grecesc ! Si de pofta ce mi-a fost am mancat....... un borcan de castraveti acriiiiiiiii de-mi pocneau urechile , da' nu m-am lasat.

Acum astept dupa-amiaza sa vina sotul cu rahatul; deja mi-a luat, nu grecesc dar ...in lipsa de , merge si ala

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Aoleu ce pofta mi-ai facut si mie Mor dupa ala de trandafiri

nu ma bate te roooog ! Mie tocmai ala de trandafiri nu imi place ! De fapt nimic cu aroma de trandafiri !

Am cumparat de la magazinul de langa mine si mi-am facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fabiana,

eu zic sa nu te misti din pat, decat pana la baie si atat. cat mai mult posibil. chiar si pana nasti, dc e cazul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Zapic si roxybarbu felicitari pentru strumfitza. Au venit strumfitzele!!! Uraaa

Mai roxy, strumfitza ta se cam da cu inamicul ba are cucosel ba nu are..Oricum felicitari!!!

Eu m-am dezumflat total..daca acum 3 zile aveam o burta ca a dyei acum s-a dus total. Maine mergem si noi la eco, sa vedem care e situatia.
Sper sa fie totul ok cu bb, desi la cate puseuri de tensiune a primit saracutzu in cap... Sper totusi sa fie totul ok.

Matzul meu are gripa si cred ca am luat si eu. El are febra, il dor muschii, toata gama. Eu doar ma simt pleostita, ma dor muschii si capul, clar sunt pe "drumul cel bun".

Cum zicea si sotul meu la cum a debutat sarcina, la cat de bolnava am fost lunile astea o minune ar fi ca bb sa fie ok.

Ma simt pentru prima data total negravida...e un sentiment ciudat (o fi probabil de la inceputul asta de gripa). De aia abia astept ziua de maine.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai ca updatez listutza. Merita si fetele noastre sa apara la panou

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Offf,deabea astept sa vina sfarsitul lui februarie sa va zic si eu ce bb voi avea!!!

Mergi la inceput

felicitari Zapic pentru strumfita

Mergi la inceput