Strumfi si prichindei iulie-august2011(12)
Raspunsuri - Pagina 7
Roberta84 spune:
Rozy felicitari pt printesa!!!!!!!!!!!!!
In sfarsit si o strumfita!!! ( vreau si eu) .. dar pana la urma ce-o vrea DD , sanatos sa fie!
Ma bag si eu la cazan
Dar pana la laptic , ma duc sa vad ce face ciorba mea ..
14+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Roberta84 spune:
Roxy , nu m-am putut abtine , m-am dus fuga sa fad pozele , ce scumpa e ea cum sta cracanata la eco parca special sa va arate ca nu e baiat!!.FELICITARI inca o data!!!!!!
14+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
babyblue spune:
fetelor, eu de cateva nopti nu dorm deloc pt ca..(sa nu radeti de mine), dar..salivez ca un porc. vb serios. ma inec cu saliva, curge din gura mea de parca am o pompa acolo. e ceva incredibil.
o fi asa ceva de la sarcina? nu stiu ce sa fac, stau ore in sir si inghit saliva, pana adorm de epuizare, pe la 3-4 dimineata.
ce sa fac??? ati mai auzit asa ceva?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
roxybarbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Roxy , nu m-am putut abtine , m-am dus fuga sa fad pozele , ce scumpa e ea cum sta cracanata la eco parca special sa va arate ca nu e baiat!!.FELICITARI inca o data!!!!!! 14+ Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
toata lumea care a vazut ecografia,inclusiv doctorul, au spus ca s-a asezat asa sa ne arate ca este fetita
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o de 16 +
DPN 04.07.2011
cereline spune:
Babyblue intradevar hipersalivatia este de la sarcina;eu ma confrunt cu ea de la 7saptamani;eu o scuip in pahar,nu o pot inghiti ca mi provoaca voma; 15+
Burtocika spune:
citat din mesajul lui gheveronica buna fetelor babyblue eu am facut bitest la 12sapt si 4zile ..am inteles ca se face max sapt 13...analizele au iesit bine dar pt ca am 37 de ani o sa fac si amniocenteza..am programare pe 27ian.. (mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit sapt 16+ cu multumesc doamne |
Am vazut mesajul tarziu, poate ai mai primit raspunsuri intre timp ... Ce daca ai 37 de ani ? Daca analizele ti-au iesit bine, de ce vrei sa faci amnio si sa risti ? Ai vreun semn in afara de varsta care iti sugereaza o problema ? Ma uit ca ai o sarcina obtinuta greu ... esti dispusa sa o risti cu amnio ? Stii ca exista riscul sa pierzi bb in urma amnio ...
Si eu am 37 de ani (o sa am cand nasc), deci cred ca suntem veteranele pe-aici, dar eu inca n-am facut testele, abia saptamana viitoare mergem la eco morfologica si pe urma triplul test, sa vedem ce-o iesi.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Laura13 spune:
citat din mesajul lui babyblue fetelor, eu de cateva nopti nu dorm deloc pt ca..(sa nu radeti de mine), dar..salivez ca un porc. vb serios. ma inec cu saliva, curge din gura mea de parca am o pompa acolo. e ceva incredibil. o fi asa ceva de la sarcina? nu stiu ce sa fac, stau ore in sir si inghit saliva, pana adorm de epuizare, pe la 3-4 dimineata. ce sa fac??? ati mai auzit asa ceva? Babyblue va pupa pe toti!! 9+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
acu vreo 2 capitole am dezbatut subiectul, eu si cu inca o mamica nu mai tin minte cine ... e neuronul de vina .
si eu tot asa, acum vad ca sunt ceva mai bine, nu mai salivez decat fff rar. deci, da, s-a mai auzit, a trecut. sper sa treaca repede si la tine.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
citat din mesajul lui cereline Babyblue intradevar hipersalivatia este de la sarcina;eu ma confrunt cu ea de la 7saptamani;eu o scuip in pahar,nu o pot inghiti ca mi provoaca voma; 15+ |
tu erai ... am uitat
nu ti-a mai trecut? eu sunt mult, mult mai bine.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
anaemi spune:
roxy, ti-am vazut si eu strumfita .
Eu cand am fost insarcinata cu Anastasia , medicul mi-a facut poza (adica nu mie, Anastasiei), fix la "obiect" . Asa ca printre pozele facute am si o poza cu pasa (a ei, bineinteles)
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
gheveronica spune:
Burtocika riscul pt trisomia 21 (sindrom down) normal pt varsta mea este de 1/250..mie mi-a iesit 1/246..am stat de vb cu dr mustata embriologul cu care am facut fiv si am inteles ca nu are legatura decat cu varsta si ca totusi este mare riscul de 1/250 sa nasti un copil cu sindrom down fata de 0.5% riscul de avort spontan dupa amnio...nici eu nu am vrut sa fac dar ma convins embriologul..si eu fac 37 de ani tot cand nasc ...a si translucenta nucala am avut 2.5 la eco sapt 12 iar in sapt 15 pliul nucal era de 1.3..prima eco am facut la dr serban adela iar a doua la dr iosup...de la iosup am inteles ca nu a fost masurata bine la prima eco pt ca nu are cum sa scada ...in functie de tn mi-au dat si riscul de 1/246...nici eu numai stiu ce sa cred...dar dr embriolog zice ca si daca era in grafic risul (adica 1/250)ea tot recomanda dupa varsta de 35 de ani...dupa am vb cu dr matei tot embriolog si dansa a spus ca recomanda dupa varsta de 30 ani amnio...eu nu mai fac triplu test daca fac amnio...te pup si multa bafta...sa ne spui si noua ce ai facut
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 16+ cu
multumesc doamne