Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stefy da ai avut si febra?
de ce nu ai luat un tratament
ca in perioada asta a sarcinii avem voie

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

am avut si febra..am avut tot tacamul.."dotata" rau...pt febra frectia cu spirt,vicks si sosetele cu otet au facut minuni(cred)...sau timpul a facut minuni... tratament ?? ce tratament??? antibiotic nu aveam de ce lua si nici nu am vrut..dr mi-a "bagat" in pat cu ceaiuri si paracetamol...si asa am facut.. bine ca a trecut

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Cel mai tare este sa fii programata la cezariana intr-o zi si chiar atunci sa inceapa si contractiile pt nastere, adica chiar asa cum ar fi trebuit. Asa a patit cumnata a ales pt cezariana o data, si nu stiu cum sotul i-a zis sa-i lase doua zile sa mai stea in burtica, si au reprogramat. Si in ziua in care i-a facut cezariana, de dimineata devreme i-au inceput in mod natural contractiile, deci oricum bebicii se nasteau in ziua aia.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Roxy_s foarte frumoasa burtica, se vede a crescut!
Miki eu nu stiu de ce te plangi de kg, ca eu chiar nu le vad, eventual burticutu care e mumusel si creste!
Pisumic m-am nascut cu suflu sistolic. In copilarie ma duceam la control o data pe an la electrocardiograma. Intre timp s-a mai corectat ca am facut in adolescenta sport de performanta (atletism). Eu ma gandeam sa ma duc la un control si acuma pana nasc,adik acum in luna a 8-a. Tu ce zici ? Nu de alta, dar vreau sa fiu sigura ca nu vor aparea probleme la nastere. Ms anticipat.

AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce linishte azi pe aici
eu ma simt mai bine
multumesc pt urarile de carucior

mai am de facut bagajul care a fost foarte neglijat

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Roxy_s foarte frumoasa burtica, se vede a crescut!
Miki eu nu stiu de ce te plangi de kg, ca eu chiar nu le vad, eventual burticutu care e mumusel si creste!
Pisumic m-am nascut cu suflu sistolic. In copilarie ma duceam la control o data pe an la electrocardiograma. Intre timp s-a mai corectat ca am facut in adolescenta sport de performanta (atletism). Eu ma gandeam sa ma duc la un control si acuma pana nasc,adik acum in luna a 8-a. Tu ce zici ? Nu de alta, dar vreau sa fiu sigura ca nu vor aparea probleme la nastere. Ms anticipat.

AMR 6S

cred ca ma confunzi eu nu ma plang si nici nu m-am plans deloc de kg, n-am tinut cont ce si cat mananc..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy te intreb de febra ca mie mi-a zis doctorita ca nu e bine sa stai cu ea
trebe sa o tratezi cat mai repede
febra inseamna infectie in organism
care poate trece la bebe
da e bine ca ai luat paracetamol
eu cred ca luam antibiotic
cine stie
bine ca esti bine acum

aaaaaaaaaaaaaa
delia pai e bine ca sunteti nascuti duminica in zi de sarbatoare
se zice ca sunteti oameni norocosi

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am razbit sa citesc si eu un capitol din urma...am vazut si niste pozici cu burtici frumoase si bebici minunati...felicitari burticutelor care ati vazut bebicii frumosi si sanatosi..
am vazut si cateva nume noi pe aici..bun venit si sarcina usora si la termen cu bebici frumosi si sanatosi
yasmi si simo parca vb despre tratament laser contra vergeturilor. din cate stiu este o aruncare cu banii la gunoi...asta am auzit de la un dermatolog..ca vergeturiile odata aparute nu mai dispar ...pot fi doar "mascate"....si pe mine astea ma sperie cel mai mult..kg ci mai stiu eu ce stiu ca au o rezolvare,dar astea cica nu au si au aparut si pe al meu burtio cateva...
miki..tu te plangeai ca vlad ridica manutza...pe mine ma sperie gandul ca puiul meu ar putea facve asa cava...mai ales cand vad ca aici e o "moda"..daca nu face asta nu-i normal..m-am gandit si eu ca poate e o faza prin care trec la o anumita varsta,dar mi-am intrebat mama daca eu sau frate-meu am trecut prin faza asta si cica :" CUM???????????? sa ridicati mana la noi sau bunici??????? pai cureaua a cui era????? cum sa faceti asa ceva???? " ..am intrebat daca se plangeau prietenii lor cu copii de aceasi varsta si tot negativ a fost raspunsul...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

tocmai am facut reteta de gogosi a alinei...si ii zic de sanatate de fiecare data ca pot si eu sa ma rasfat din cand in cand cu ceva bun
azi am fost si am luat fetei cele mari hainutze de la zara o si niste bluze mai mari pt la toamna...geci inca mai are care-i vin si atunci... iar cum vine ea de la scoala paltonul e exclus

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

la voi cum sunt preturile la zara mie tare scumpe imi par...

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou burtici mari si mai mici (ca Amr vb, ca ma ia cu frisoane decateori vad amr ul lui alina.n)
felicit si eu toate burticile care au mers, in zilele cat am lipsit eu ,la eco
nu va mai numesc dar sa stiti ca asa pe diagonala am mai citit si ma bucur ca bebeii sunt bine si voi la fel
si le doresc sa stea in burtici pana la ziua destinata...ca tot vb de destin

eu nu am mai scris ca nu sunt intr-o forma tocmai ok...ba, imi era ca o sa cad intr-o depresie
tata iar internat, azi i s-a intervenit la inima pt o corectare ...cred ca stent se numeste ce i-a pus acolo
am stat de la 8-13h in picioare, in spital, sa nu=l las singur la terapie intensiva.. nu am mai putut sa stai si am plecat si abia la 17 ia facut...numai cu gandul la el am stat

cu sotul ma cert intr-o veselie
nu e de acord sa cumpar nimic
m-a disperat
eu parca am intrat in criza de timp
am renuntat sa va mai citesc ca dupa ce citeam ce cumparaturi ati mai facut ma puneam pe plans

sambata am fost la un centru comercial...pt alimente
de acasa imi fac plan..imi iau bani la mine si zic pe ce pun mana pt bebe , aia cumpar , nu ma mai iau dupa el
ok
ajungem in zona zic sa ma lasi in fata la kiabi..ok...intru in kiabi nu stiam ca-i cu reducerile alea de cumperi 4platesti 1
era omorul, omorurilor
cred ca atunci cand m-am vazut ca nu pot sa merg sa aleg si eu ceva pt bebelina caci coada pt case se formase fix la lucrurile de bebe
am facut atac de panica
m-au luat caldurile
am transpirat brusc...totul se invartea cu mine
abia am iesit la aer
o senzatie naspa

am zis da-le-ncolo de haine
intram la auchan...am mers bine mersi pana in dreptul hainelor...cand am vazut hainutele de bebe..aceeasi senzatie..transiratii reci- calde..tremurat, negru in fata okilor amortit de picioare
am luat fata de mana si bine ca am reusit sa ies de acolo
am sarit pe la o casa, de au sarit 2 paznici pe mine, ca ce fac..ca nu se iese pe acolo
cum m-am vazut scapata si indepartata de raionul cu haine m-am calmat
doamne...sper sa mai pot merge la cumparaturi

plus ca pe drum cum sunt eu de nu pot tine un secret fata de sot..ii zic ca daca am sa gasesc ceva interesant am sa cumpar pt bubu...el ...nuuu..nu lua nimic ca o sa vezi cate o sa ne cumpere maica mea ...o sa primesti hainute...doamne parca are un val pe oki, baiatul asta ,legat de parintii lui

de la cumparaturi mergem pe la mami a lui ca era ziua ei...mumumu pupupu..ii dam cadoul si apoi mai stam de vb cu ceilalti musafiri..am stat vreo 3h , dar mamica iubita nici nu m-a intrebat cum ma simt , cand mai merg la dr. sau cand am cezariana programata

de aici tot interesul sa ii cumpere lui fiimea toata garderoba , asa cum viseaza fisu

camd ma certam cu el i-am si zis ca nu mai vreau sa ii cumpar nimic la bebe si cat stau eu in spital sa se duca el cu mamica si sa cumpere tot...de la patut, carucior la hainute...desteptii pamantului... dupa mine pe socrii nici nu i as anunta cand nasc

hai ca am scris un roman

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutari, am ajuns si noi acasica.

Stefy, mna bucur ca esti bine acum si ca a trecut raceala. Sa sti ca si eu m-am gandit azi la ce a povestit miki ca a patit cu Vlad. Si Cristi a avut o perioada in care era destul de violent, din gragoste dupa ce te strtangea in brate te si lovea, sau arunca cu jucarii (asta inca mai face, dar nu asa des). Eu in perioada aia am introdus pedeapsa la colt, si si-a facut f bine efectul. Cand gresea, statea 2 min la colt. Si-a revenit repede.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput