Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

iarasi am lipsit o zi , iara ati scris romane
m-am hotarat sa fac invers sa scriu catev acuvinte dupa care sa recuperez ultimul capitol

strumphy nu-mi mai zi de croissante ca mor is preferatele mele, mi-a sface o brutarie numai sa am croissante..nu dati in mine

catank, simo, yasmi sarumana ptr complimentel legate de podoaba-mi capilara...mama e de "vina" sa o vedeti pe ea ce bucle are, ca perucile din sec 18 cu inele de bagi creionul prin ele, poate scanez o poza cu ea si v-o arat. ma rog la Doamne Doamne sa mosteneasca si Petra parul meu in rest poa' sa semene cu tatii ei ca e mai frumos ca mine

viss voiam sa iti spun ca te-am visat intr-o noapte, nu stiu ce faceam noi povesteam sigur nu e ceva important ca retineam eu...am vazut ca te stresai de ceva la un momement dat si voiam sa-ti zic sa stai linistita ca e totul e ok

iar despre kg ce sa mai zic, oi scapa io cumva de ele dupa ce vina mamarutza mea trebuei sa se poata, ca nasa-me ama tot sperie..." lasa ca vezi tu ca te ingrasi mai mult, nu te mai tine asa viteaza, ca nu te mai faci fotomodel ...si-mi vine sa urlu, dar nu bag in seama
eu am fost cam nelinistita zilele astea si deprimata, va ziceam eu la inceput ca am aun magazin de pantofi, na acum nu-l mai am, o trebuit sa-l inchid ca nu mai mergea nimic, si dupa ce il cresti trei ani de zile acum sa trebuiasca sa renunti nu mi-era greu deloc..uff criza asta nenorocita...n-am ce face...si d-aci tot felul de ganduri legat de partea materiala si ma simt atat de neproductiva si nefolositoare si inca ani de stat cu fetita...care oricum ma incanta va dati seama,dar ...asa as vrea sa gassc o solutie sa fac ceva si pe langa sa mai aduc si eu un banut in casa

va tot vad discutand de casutele voastre...eu am casuta dar nu ma pot muta in ea ca nu avem bani sa o amenajam si stam cu ai mei ...si va dati seama ce frustrari zac in capul meu....na ca m-am plan ssi io de ceva

dar..SANATOSI sa fim si copiii si parinti nostri ca restu or veni ele pe urma..tot incerc sa ma fac sa nu ma mai gandesc si sa ma concetrez pe bebelul meu...e greu dupa ce ai fost activa de cand m astiu dar reusesc io intr-un final

uff...na ca am scris si eu romane
ma apuc sa recuperez cu cititul si revin

pupici la toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

tocmai am facut reteta de gogosi a alinei...si ii zic de sanatate de fiecare data ca pot si eu sa ma rasfat din cand in cand cu ceva bun
azi am fost si am luat fetei cele mari hainutze de la zara o si niste bluze mai mari pt la toamna...geci inca mai are care-i vin si atunci... iar cum vine ea de la scoala paltonul e exclus

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

la voi cum sunt preturile la zara mie tare scumpe imi par...

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

am luat la reduceri, tu ce crezi, rochitza la 10 euro si bluzele la 4-5

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

am razbit sa citesc si eu un capitol din urma...am vazut si niste pozici cu burtici frumoase si bebici minunati...felicitari burticutelor care ati vazut bebicii frumosi si sanatosi..
am vazut si cateva nume noi pe aici..bun venit si sarcina usora si la termen cu bebici frumosi si sanatosi
yasmi si simo parca vb despre tratament laser contra vergeturilor. din cate stiu este o aruncare cu banii la gunoi...asta am auzit de la un dermatolog..ca vergeturiile odata aparute nu mai dispar ...pot fi doar "mascate"....si pe mine astea ma sperie cel mai mult..kg ci mai stiu eu ce stiu ca au o rezolvare,dar astea cica nu au si au aparut si pe al meu burtio cateva...
miki..tu te plangeai ca vlad ridica manutza...pe mine ma sperie gandul ca puiul meu ar putea facve asa cava...mai ales cand vad ca aici e o "moda"..daca nu face asta nu-i normal..m-am gandit si eu ca poate e o faza prin care trec la o anumita varsta,dar mi-am intrebat mama daca eu sau frate-meu am trecut prin faza asta si cica :" CUM???????????? sa ridicati mana la noi sau bunici??????? pai cureaua a cui era????? cum sa faceti asa ceva???? " ..am intrebat daca se plangeau prietenii lor cu copii de aceasi varsta si tot negativ a fost raspunsul...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

stefy, e un subiect tare controversat..parerea mea e ca ce era pe vremea noastra era cu totul altceva pt ca tocmai exista "cureaua"..asta e cu totul alta abordare..sa nu faci ceva de frica..o sa vezi cand o sa te lovesti de situatii ca o sa adoptati singuri o proprie atitudine, care e influentata intr-o mai mica sau mai mare masura de propria noastra copilarie..eu cu fratemiu nu luam bataie..dar stiam de frica, parintii ne aplciau pedepse, dar nu fizice..n-am stiut ce-i aia palma..
eu mi-am dorit din tot sufletul sa nu stie Vlad ce-i aia palma si iti spun ca mi-a fost greu..ba bunicii cu vechea vorba " na na " cand cadea undeva sau se lovea..o data a fost de ajuns si stia baiatul sa dea, le-am facut observatie si intr-o luna doua a uitat, bine era si mai mic atunci..pe urma in parc, ma durea pe mine sufletul cand vedeam mamici care isi altoiau copilul in parc fizic sau verbal, fara motiv bineinteles..ca a cazut sau n-a ascultat..era mai usor se pare decat sa-i explice..pe urma de la ceilalti copii iar e o tentatie mare..dau altii eu de ce sa nu dau ? copilul copiaza cel mai usor de la ceilalti...si tot asa...si uite ca pana la urma a aplciat gestul cand nu avea nici o tentatie in jur..doar ca ii era rau si era nervos deci undeva in creierasul lui inmagazinase ideea..dar statea ascunsa..eu mizez pe faptul ca la fel o sa uite dupa o perioada, asta e norocul ca ei uita repede cand sunt micuti

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea, ce zodie e sotul tau?
eu zic sa te duici intr-o zi de dimineatza, mancata si bauta si odihnita si sa-ti iei TU lucrurile...ca sa fie cum vrei tu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy dar cum ai reusit sa racesti asa? ai luat de la cineva? cum?

deea ce peripetii ai mai avut si tu. eu zic sa mergi la cumparaturi singura. ca barbatii stii cum sunt cateodata..... te duci tu frumos, cumperi linistita ce vrei, ce trebuie si gata. daca te bazezi pe ce primesti....
incearca sa te linistesti si mergi la cumparaturi sa vezi ce bine o sa te simti.

madutza

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

iarasi am lipsit o zi , iara ati scris romane
m-am hotarat sa fac invers sa scriu catev acuvinte dupa care sa recuperez ultimul capitol

strumphy nu-mi mai zi de croissante ca mor is preferatele mele, mi-a sface o brutarie numai sa am croissante..nu dati in mine

catank, simo, yasmi sarumana ptr complimentel legate de podoaba-mi capilara...mama e de "vina" sa o vedeti pe ea ce bucle are, ca perucile din sec 18 cu inele de bagi creionul prin ele, poate scanez o poza cu ea si v-o arat. ma rog la Doamne Doamne sa mosteneasca si Petra parul meu in rest poa' sa semene cu tatii ei ca e mai frumos ca mine

viss voiam sa iti spun ca te-am visat intr-o noapte, nu stiu ce faceam noi povesteam sigur nu e ceva important ca retineam eu...am vazut ca te stresai de ceva la un momement dat si voiam sa-ti zic sa stai linistita ca e totul e ok

iar despre kg ce sa mai zic, oi scapa io cumva de ele dupa ce vina mamarutza mea trebuei sa se poata, ca nasa-me ama tot sperie..." lasa ca vezi tu ca te ingrasi mai mult, nu te mai tine asa viteaza, ca nu te mai faci fotomodel ...si-mi vine sa urlu, dar nu bag in seama
eu am fost cam nelinistita zilele astea si deprimata, va ziceam eu la inceput ca am aun magazin de pantofi, na acum nu-l mai am, o trebuit sa-l inchid ca nu mai mergea nimic, si dupa ce il cresti trei ani de zile acum sa trebuiasca sa renunti nu mi-era greu deloc..uff criza asta nenorocita...n-am ce face...si d-aci tot felul de ganduri legat de partea materiala si ma simt atat de neproductiva si nefolositoare si inca ani de stat cu fetita...care oricum ma incanta va dati seama,dar ...asa as vrea sa gassc o solutie sa fac ceva si pe langa sa mai aduc si eu un banut in casa

va tot vad discutand de casutele voastre...eu am casuta dar nu ma pot muta in ea ca nu avem bani sa o amenajam si stam cu ai mei ...si va dati seama ce frustrari zac in capul meu....na ca m-am plan ssi io de ceva

dar..SANATOSI sa fim si copiii si parinti nostri ca restu or veni ele pe urma..tot incerc sa ma fac sa nu ma mai gandesc si sa ma concetrez pe bebelul meu...e greu dupa ce ai fost activa de cand m astiu dar reusesc io intr-un final

uff...na ca am scris si eu romane
ma apuc sa recuperez cu cititul si revin

pupici la toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

salo_sama, si noi am facut un compromis si stam de 1 an cu ai mei..eu zic sa stai linistita ca toate vin la timpul lor..trece si criza si aveti timp toata viata sa va mutati si sa amenajati...uneori simt ca tot ce se intampla in viata noastra e asa aranjat cumva..parca toate la timpul lor..si sa stii ca suntem trecuti prin multe necazuri, tragedii si greutati, sa nu crezi ca nu ne-a incercat viata..dar parca toate au un scop la un moment dat..asa ca rabdare, razbim noi sa le facem pe toate, iar puiutul mic o sa va dea si mai multa motivatie...

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

felicitas nu cred ca este neaparata nevoie de o consultatie, daca zici ca situatia s-a ameliorat mult. dar cum a facut si mandreeac, poti merge asa pentru linistea ta sa stii tu ca totul este bine.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

salo sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu o sa va mutati la casa voastra. asa este cum zice si miki, toate la timpul lor.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

miki,nu-ti imagina ca am fost un copil "maltratat" de parinti..cu toate ca de la o varsta cred ca as fi meritat..e vb aia cu cureaua..si eu sunt fff contra la "na-na","curea"sau mai stiu eu ce...dar treaba asta cu ridicatul manutei ma inspaimanta..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

fetelor eu nu stiu ce crema sa iau pentru epiziotomie. crema Capricorn parca zicea cineva ca este buna. anaxena parca zicea. as lua-o sa fie acolo in caz ca o sa am nevoie.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput